Два въпроса свързани с двигателя!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Два въпроса свързани с двигателя!
1ви въпрос. Когато двигателя работи се долавя лек скърцане като че ли.. не знам как да го обясня.. слабо.. скърцане или свирен.. по скъро скърцане. какво може да се крие зад това?
2ри въпрос. Значи правими впечатление че двигателя си смени звука и сега звучи някак си по кофти като е на обороти и като си извън колата..
Сменяно е маслото преди няколко месеца, но не е сменян бензиновия филтър.. на третата смяна на масло ще го сменям тоест на 20 000км..
възможно ли е да е от маслото. ВАЛВОЛИН MAX LIVE ?
Колата не гори масло и си върви добре .. даже много добре но тия звуци ми се струват странни.. като я копувах пак си имаше скърцането от въпрос 1..
майсторите викат че всичко е ок.. преди де викаха така.. сега не знам..
2ри въпрос. Значи правими впечатление че двигателя си смени звука и сега звучи някак си по кофти като е на обороти и като си извън колата..
Сменяно е маслото преди няколко месеца, но не е сменян бензиновия филтър.. на третата смяна на масло ще го сменям тоест на 20 000км..
възможно ли е да е от маслото. ВАЛВОЛИН MAX LIVE ?
Колата не гори масло и си върви добре .. даже много добре но тия звуци ми се струват странни.. като я копувах пак си имаше скърцането от въпрос 1..
майсторите викат че всичко е ок.. преди де викаха така.. сега не знам..
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Аз така го чувах тва скърцане и изведнъж стана грохот и скъса ремъка щото ми блокира водната помпа.Не те плаша ама виж си твойта помпа....... 

НЕВОЛЯТА УЧИ........

най много помпа...тая гадина скърца лекичко докато не стане един 2 секунден грохот и айде нов мотор
друго: динамото,компресора на климатика,обтягащата ролка (тая дето има едно амортисиорче не мога да се сетя как се казваше сори)
между другото не съм чул добри отзиви за това масло на валволин но не съм го ползвал така че ще се въздържам от коментар..но това което исках да те питам е дали имаш ванос система на колата...може да си отива лека по лека...мое мнение е сменяй всичко и да не отваряш капака повече..аз поне така направих
друго: динамото,компресора на климатика,обтягащата ролка (тая дето има едно амортисиорче не мога да се сетя как се казваше сори)
между другото не съм чул добри отзиви за това масло на валволин но не съм го ползвал така че ще се въздържам от коментар..но това което исках да те питам е дали имаш ванос система на колата...може да си отива лека по лека...мое мнение е сменяй всичко и да не отваряш капака повече..аз поне така направих
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
А тази помпа колко пари може да струва?[/quote]
Ми към 70-90лв.Мойта за купе излезна 95лв.
Ми към 70-90лв.Мойта за купе излезна 95лв.
НЕВОЛЯТА УЧИ........

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Re: Два въпроса свързани с двигателя!
Майсторите да погледнат и изпускателната система - сигурно има някоя нова дупчица ...KiIIeR написа:...2ри въпрос. Значи правими впечатление че двигателя си смени звука и сега звучи някак си по кофти като е на обороти и като си извън колата.. ...
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
Дупчица по "грънците" има предвид
. И това внася доста паразитен шум, когато се появи 

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
- IVAN BAVARETZA
- Потребител
-
В ролките ти е проблема,някоя не е наред и от там ти идват проблемите,не е нищо в двигатела,споко! Ролките са три на брой виж коя е точно и я смени и скътцането ще изчезне.Желая ти успех. 

Искаш ли бърза кола вземи си БМВ!
14 мнения
• Страница 1 от 1