проблем с кикдауна-въпросче
Модератор: Технически модератори
			11 мнения
			 • Страница 1 от 1

- ivo_io
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: X5 Е53 3.0
проблем с кикдауна-въпросче
колеги става въпрос за 524тд автомат както се подразбира,проблема е че от скоро като подам газ не връща като по рано с две скорости назад а само с една и се зачудва   дали да го направи/маслото е сменяно октомври месец/давайте идеи че ходихме при двама маистори и казаха смяна и рециклиране
  дали да го направи/маслото е сменяно октомври месец/давайте идеи че ходихме при двама маистори и казаха смяна и рециклиране  ,един съфорумец ми подсказа нещо за някакви жила  да не са за смяна
 ,един съфорумец ми подсказа нещо за някакви жила  да не са за смяна  дайте идея моля
 дайте идея моля  и насока към някой който разбира
 и насока към някой който разбира

дали да го направи/маслото е сменяно октомври месец/давайте идеи че ходихме при двама маистори и казаха смяна и рециклиране
  дали да го направи/маслото е сменяно октомври месец/давайте идеи че ходихме при двама маистори и казаха смяна и рециклиране  ,един съфорумец ми подсказа нещо за някакви жила  да не са за смяна
 ,един съфорумец ми подсказа нещо за някакви жила  да не са за смяна  дайте идея моля
 дайте идея моля  и насока към някой който разбира
 и насока към някой който разбира- dobromir
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Re: проблем с кикдауна-въпросче
Погледни жилото да не се е разместило. ако няма проблеми с него откачи клемите на акумулатора остави я така колата 1 2 дена и след това погледни дали се е оправила като покараш  . Ако не се е оправила най вероятно вече може да иска рециклиране ,, маслото си го сменил и филтъра за това не виждам проблеми там. Другият вариянт е да погледнеш нивото му да не е намаляло 

- ivo_io
- кандидат ентусиаст
- 

- ivo_io
- кандидат ентусиаст
- 

не е пипано нищо по помпа а за скорости не знам предполагам стандартни за модела

ivo_io написа:не е пипано нищо по помпа а за скорости не знам предполагам стандартни за модела
5хп 18 правят нещо подобно при намаляне нафтата от помпата или при изваден маркуч за мап-а.
- fox1981
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M
vinio написа:ivo_io написа:не е пипано нищо по помпа а за скорости не знам предполагам стандартни за модела
5хп 18 правят нещо подобно при намаляне нафтата от помпата или при изваден маркуч за мап-а.
Не съм мисля че на 2,4 тд се монтира 5хп18

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

- Кара: мфили
fox1981 написа:vinio написа:ivo_io написа:не е пипано нищо по помпа а за скорости не знам предполагам стандартни за модела
Еми не се монтират, слагат се 4hp22, като въпросната кутия е с механичко управление от помпата (жило).
Всъщност е същото изпълнение с жило, като на М20Б20 (Б25) с Автоматична Скоростна Кутия (АСК) - ако се сещате там има още едно жило на дросела

- Zubcho
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
cod-cdbp написа:fox1981 написа:vinio написа:ivo_io написа:не е пипано нищо по помпа а за скорости не знам предполагам стандартни за модела
Еми не се монтират, слагат се 4hp22, като въпросната кутия е с механичко управление от помпата (жило).
Всъщност е същото изпълнение с жило, като на М20Б20 (Б25) с Автоматична Скоростна Кутия (АСК) - ако се сещате там има още едно жило на дросела
То 524тд ще се окаже с по-здрава кутия от тдс

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
		Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ivo_io
- кандидат ентусиаст
- 

относно здравината м/у тдс и тд с тдса нямах ядове със скорости за разлика от мотора,а за съвета на колегата да махна клемата направих го,сложих я сутринта към 10ч но уви никаква разлика 

ivo_io написа:относно здравината м/у тдс и тд с тдса нямах ядове със скорости за разлика от мотора,а за съвета на колегата да махна клемата направих го,сложих я сутринта към 10ч но уви никаква разлика
на зимен режим ли я караш?
И освен,че връща само по една скорост,други някакви проблеми има ли

11 мнения
			 • Страница 1 от 1