Какво ще кажете за малко дарения?
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Тука май забравяте, че не сте само софиянци във форума. Интересува ме ще има ли отговорници из другите градове, за да можем и ние от провинцията да се включим.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
0889 22 66 88
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Андро и Мегов да кажат дали става да пратите пари на сметката на клуба който има желание? Аз също съм ЗА Иво да е отговорник. Кажете също кой събира в СФ парите да знам към кой да се обръщам за моя дял от парите.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
И аз съм ЗА!!! Радвам се че ви има
Ще се радвам само ако някой ме вземе с него,че с моята "дръга"
не мога да ви следвам
а и да си делнем пътя!

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Аз лично с пари едва ли ще мога да помогна особено, но с дрешки и играчки - да! И тъй като не разполагам с транспорт няма как да пристигнат моите неща за дарението в София, това ми беше мисълта ...
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
0889 22 66 88
0889 22 66 88
- Иво
- шПерко
-
Аз предполагам, че дарението ще е най-добре да се извърши в село Гуцал, което е на 90-100км. от Пловдив според моите изчисления. От Пловдив няма ли хора, които мислят да дойдат? Ако има можеш да отидеш с някой от тях или да пратиш нещата по тях знам ли
Мисля, че в Понеделник ще се знае вече мястото със сигурност и тогава остава да измислим подходяща дата и кой как ще ходи. Аз слагам от себе си 10лв., но не мога да ги преведа по банкова сметка, защото ми е много сложно. Предпочитам да ги дам на някой на ЕКО-то. Аз имам и едно друго предложение, което не знам как ще се приеме. С парите, които съберем да вземем някаква храна ( месо ) и да си направим барбекю примерно
Аз лично мога да осигуря едно такова както и малко дървени въглища, с които става муцка
Само, че месото е малко скъпо и не знам дали това може да се осъществи. Въпроса е не само да раздадем някакви неща, а да си направим и един весел ден. Както за нас така и за децата
Дано стане! Ще бъде много яко!
Пловдив си е доста голям град и оттам предполагам също има доста желаещи. Ако софиянци прежалим 100 километра в едната посока това ще бъде удобно и за Пловдивчани. Уви няма как пряко да вземат участие всички
Аз лично съм си намерил една бензиностанция, където бензина 95H e левче и няколко стотинки
Предлагам да се дават някакви предложения какво ще се прави с въпросните пари и как да протече самия ден. Това е от мен за сега, в Понеделник повече 

- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Здравеите на всички,вчера ходих до дома за сираци в село Гуцал.В момента там има около 23-25 деца неможаха да ми кажат точно що едни идвали други си отивали.....на есен били 48.Децата са от 1 до 8клас но имало и няколко по голями.Дома както се досещате не е в цветущо састояние но казаха че няква чужда фондация е направила малко ремонта на санитарните възли.Когато отидох веднага долетяаха две момичета да питат дали може да ги повозия
Децата са много сладки много контактни и много приказливи наистина ще ги зарадваме много ако отидем и ги расходим с колите а идеята за барбекюто не е никак лоша

Децата са много сладки много контактни и много приказливи наистина ще ги зарадваме много ако отидем и ги расходим с колите а идеята за барбекюто не е никак лоша
Опитаи смъртта но не умираи
- Иво
- шПерко
-
Еми айде там да е
И на Пловдивчани няма да им е много далеч. Почвайте да пускате идеите какво да правим и кога да го прваим. Кога ще ходите на море, след морето ли ще е? Кога е шоуто с "Кралете на Силата" и ще се осъществи ли? И т.н.
М/у другото приятелката ми изказа една идея, която ми харесва. Разни познати с фирми, които да дадат по някое друго рекламно материалче. Аз мисля, че мога да набавя туй, онуй, но да не казвам големи неща още 

колкото по-скоро толкова по добре аз лично нямам особени проблеми с пътя само малко времето ме притеснява
иначе съм предлагам нещата да станат в някой от идващите уикенди
или да бъде след края на сезона с моретата щото по това време на всеки му е напрегнато
Между другото въпреки че мястото е почти определено
скоро видях реклама по БНТ за някакъв дом в София мисля че се казваше "Христо Ботев", в който имат спешна нужда от дарения, съжалявам че не можах да запиша данните, просто нямах възможност, но нека ако някой чуе нещо по въпроса да пусне инфо, пък аз ще се постарая да видя пак рекламата и да запиша всичко
иначе съм предлагам нещата да станат в някой от идващите уикенди
или да бъде след края на сезона с моретата щото по това време на всеки му е напрегнато

Между другото въпреки че мястото е почти определено
скоро видях реклама по БНТ за някакъв дом в София мисля че се казваше "Христо Ботев", в който имат спешна нужда от дарения, съжалявам че не можах да запиша данните, просто нямах възможност, но нека ако някой чуе нещо по въпроса да пусне инфо, пък аз ще се постарая да видя пак рекламата и да запиша всичко
- viper
-
- Иво
- шПерко
-
Хора какво решаваме за датата дайте някакви предложения? Съгласни ли сте за това място нищо не казвате?
1. Юли
2. Август
3. Септември
4. Октомври
Казвайте си предпочитанията. Аз лично предлагам да е втората половина на Септември в някой хубав ден, за да сме повечето на линия след морската фиеста
1. Юли
2. Август
3. Септември
4. Октомври
Казвайте си предпочитанията. Аз лично предлагам да е втората половина на Септември в някой хубав ден, за да сме повечето на линия след морската фиеста

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
ОК!!!:))
BMW323i написа:Край Самоков в едно село има такъв дом,моита приателка е ходила с класа си и са им носили разни работи.Каза че било голяма мизерия и че лелките не се грижели много за децата,че по-големите мародерстват по-малките и еи такива гнусотии.Ако искате можем да отидем до там
Знам че пари на рака не триабва да даваме а да купим некви храни и да ги раздадем направо на децата да хапнат и да усетят вкусна храна иначе лелките прибират всичко и за децата не остава почти нищо
ок аз също съм за бройте ме и мен!!!
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4