Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320D

Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46

Мнение от Amatior4o » 26 Дек 2011, 1:21

Щом проблема е само в навигацията, то тогава пробвай да го преинсталирап ...
Ако проблема беше навсякъде то тогава щеше да е в тъч скрийна ти.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Amatior4o » 19 Яну 2012, 8:40

Прегледах пак темата и се чудя при новите динавини дали все още имат проблеми с:
* Припукване от колоните при палене на колата
* Чуване на вентилатора който охлажда усилвателя на динавина
* Как е положението с тунерите. Гледах, че на последните има някакъв "TV receiver Function", ама дали е ок или трябва пак допълнителнен цифров/аналогов приемник.

Въобще тия китайци почти никакво инфо нямат на сайта бахти.
Цъкаш на продукти и ти излиза само Д99 за Е46 на който пише, че подържа само WIN CE 6.0
Като цъкнеш на андройд не пише на коя платформа е. Моля колегите които имат андроидна платформа да споделят повече инфо.

П.с.
На това клипче се виждат доста добре някои неща като настройки на звука, картината и др. Възможността да си качваш апликаци, като "Beautiful widget" и т.н. може да направи изгледа уникален!
http://www.youtube.com/watch?v=80a-T37amdE

П.с.2
Гледам има и качен applanet :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 4.8is

Мнение от bituv » 21 Яну 2012, 10:50

колеги някой купи ли си тази нова платформа d99 да каже как е уж вече я имало в бг,но чувам ,че била d95 андроид.

Слави
Аватар

Мнение от © » 22 Яну 2012, 22:02

за колегите с WinCE мога да кача Primo v.2.0 при интерес. Излезе скоро и за сега е последна версия на програмата. Предишната беше 1,2. Имам готова сборка със скин GjAk1.05, която уж работи стабилно. Не съм я тествал много.
Файловете са от форума на покетбългария

Потребител
Аватар

Мнение от Stim » 24 Яну 2012, 20:21

Слави, аз освен че не ги следя, нищо не им и разбирам и затова чакам някой добър човек :yes: като теб, да ги представи сдъвкани, готиви и изплюти в годен за консумация от мен вид :mhihi: :mrgreen:

Потребител
Аватар
Кара: F31 335 Xdrive

Мнение от shpekich » 25 Яну 2012, 12:55

Привет, аз съм от скоро с D99 Android. Като цяло съм повече разочарован. Това може да се дължи, разбира се и на очакванията ми, но все пак. Като дизайн, ОК достатъчно е коментиран. Функционалност и чувствителност на тъча, не много добра и двата ми телефона са с тъч и доста съм работил. При включване, след няколко секунди има изпукване в говорителите. При превключване между телефон и друга функция пак има изпукване. Качеството на звука, като изключим това на тунера, е лошо. Колата е с базово оборудване на аудиото и все пак се усеща. TV тунера и 3G модема са опция, която се поръчва/плаща допълнително. Има и доста предимства. Най-голямото заради което го и взех е, че е "всеяден". Без проблем възпроизвежда всичко от всякъде. Не съм пробвал само грамофонни плочи и Xvid с БГ суб, но за последното мисля, че имаше проблем. Хендсфрито му е перфектно. Разпознава телефонния указател от телефона. Неудобство е, че трябва да поставите допълнителния микрофон, който е доста голям. Има възможност за показване на данни от БК, температура, разход, налично гориво, ...
След едноседмично ползване, Sygic -a ми изписа, че е нерегистриран и трябва да бъде платен. Не съм се занимавал повече, защото колата е в бокса и като излезе ще се боря. Ако имате други въпроси и мога да ви бъда полезен, питайте.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330xi
Мечтае да кара: F25 X3 35i

Мнение от slavyan5 » 25 Яну 2012, 17:31

shpekich написа:Привет, аз съм от скоро с D99 Android. Като цяло съм повече разочарован. Това може да се дължи, разбира се и на очакванията ми, но все пак. Като дизайн, ОК достатъчно е коментиран. Функционалност и чувствителност на тъча, не много добра и двата ми телефона са с тъч и доста съм работил. При включване, след няколко секунди има изпукване в говорителите. При превключване между телефон и друга функция пак има изпукване. Качеството на звука, като изключим това на тунера, е лошо. Колата е с базово оборудване на аудиото и все пак се усеща. TV тунера и 3G модема са опция, която се поръчва/плаща допълнително. Има и доста предимства. Най-голямото заради което го и взех е, че е "всеяден". Без проблем възпроизвежда всичко от всякъде. Не съм пробвал само грамофонни плочи и Xvid с БГ суб, но за последното мисля, че имаше проблем. Хендсфрито му е перфектно. Разпознава телефонния указател от телефона. Неудобство е, че трябва да поставите допълнителния микрофон, който е доста голям. Има възможност за показване на данни от БК, температура, разход, налично гориво, ...
След едноседмично ползване, Sygic -a ми изписа, че е нерегистриран и трябва да бъде платен. Не съм се занимавал повече, защото колата е в бокса и като излезе ще се боря. Ако имате други въпроси и мога да ви бъда полезен, питайте.

Като си вземеш колата, моля те направи едно видео на пълната функционалност на новата Д99 система. Мисля, че тук много хора ще са ти благодарни за това.

С Андроид ли си? За навигация, аз бих ти предложил да ползваш iGO Primo. Според мен е много добра, с много добри карти, и бих казал безпроблемна.
Изображение --- Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 25 Яну 2012, 17:42

ОО ДА ! :bowdown: Това клипче ще помогне на доста хора такива като мен които се двоумят дали да си вземат новия или стария Dynavin,защото не се знае дали ще има кой да им помогне за новия като само те ще са с него и може би още 3-4 човека които не ползват форума ! :bang:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Потребител
Аватар

Мнение от Stim » 25 Яну 2012, 19:30

Макс, аз си мисля, както ти казах, че новият андроидски ще е по-добър, така че не му мисли много :mrgreen:
иначе едно клипче както казват колегите, ще е много полезно :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 320 2.2 » 25 Яну 2012, 20:38

колега ти направо ма уби с този коментар аз от кога чакам да излезе Д99 и ти казваш че не е много добра наистина направи видео пукането силно ли е или леко и ако не е таина колко пари го плати че при мен е доста скъпа

Слави
Аватар

Мнение от © » 25 Яну 2012, 22:20

интересно, според мен би трябвало да може да нагласиш някоя сборка на IGO (амиго) за навигация, защото другите са далеч от нея вкл. и сиджик, още повече пък платен :kuku: :mhihi: Примо за андроид няма
Снимай менюто за данните от БК, че това не съм го виждал никога.
Добре, че са оправили телефонната книга най-накрая. Тунера си заслужава инвестицията, особено ако си от СФ или друг град с цифрово излъчване.
Не знам какво толкова се хващате за това пукане, аз съм го свикнал и въобще не ми пречи вече. Голяма работа, че ще се чува нещо еднократно

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Amatior4o » 25 Яну 2012, 23:08

Бях чел, че андроидната версия засега е само на д95 платформа. Така, че предполагам колегата не е с нея, но той ще си каже.
Данните за БК не знам как ще ги покаже на динавина освен с адаптер ала този който го коментираме в другата тема с блуитут или кабел и програма :dunno:
Чудя се дали си заслужава да се купи цифров тв тунер от динавин или е по добре да се купи друг по професионален и аз не знам. Ако някой се интересува от как върви под андроид това е най-доброто което намирих в тубата http://www.youtube.com/watch?v=80a-T37amdE
Показано е менюто, андройдна версия, слагане и подреждане на живи тапети на екрана, еквалайзер за звук и др.

Слави
Аватар

Мнение от © » 25 Яну 2012, 23:12

Данните от БК може да ги хване много лесно, тъй като е закачен към IBus
По същия начин както се управлява от волана, така би могъл да разчете и данните от БК и да ги изобрази някъде по екрана. От dinavin-ският тунер съм много доволен, стига да има излъчване

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Amatior4o » 26 Яну 2012, 8:46

© написа:Данните от БК може да ги хване много лесно, тъй като е закачен към IBus
По същия начин както се управлява от волана, така би могъл да разчете и данните от БК и да ги изобрази някъде по екрана. От dinavin-ският тунер съм много доволен, стига да има излъчване

Мерси! Много полезно инфо! :yes:

Потребител
Аватар
Кара: F31 335 Xdrive

Мнение от shpekich » 30 Яну 2012, 16:49

Привет, колата ще я взема тази седмица и в събота ще се опитам да ви пусна клипче. Нямам TV тунер, чакам от Dyna да си "очовечат" техния, но и все още няма смисъл. Ефирните цифрови канали са малко, а и НУРТС скоро няма да разширят покритието. Както каза колегата, пукането не е силно, но е дразнещо, нищо повече. Имаше проблем с КАН комуникацията. Колегите производители са обърнали проводниците в буксата. Иначе има пълна функционалност от волана и чете БК.

ПредишнаСледваща

Назад към E46