Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
eraziel написа:Aбе, ти си даваш парите за Трибестан, после Анимал Тест-а не си оправдавал парите... Трибестана, до колкото си спомням е 250мг, значи за да усетиш ефект тряа да пиеш по 6-8 хапа на ден, кажи-речи половин блистер... Много оправдано...
Казах Трибестан, защото това му е най-популярното име. По принцип взимам Трибулус Терестрис.
А за това, че е неоправдано скъп, найстина е така, повечето колеги знаят, защо го казвам.
Да БГ Трибестана е един от най-добрите, за това и Ultimate на етикета си пише Патентован български трибулус терестрис и е по-скъп. Забелязвам, че доста фирми, които използват БГ трибестан го пишат с голями букви. Активното вещество е добро и съответните сапонини.
Не случайно Трибестана на софарма се продаваше в бодибилдинг.ком
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
за 30лв може да се намери 30 табл по 1000мг трибестан 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
По 1000мг, ама какъв е % на фуростаноловите сапонини? Щото това е по-важното, от колкото грамажа на самият хап... да не се окаже, че тия 1000мг са на "стойност" като два хапа по 250мг...
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Малко в страни от дискусията до момента , но да ви питам защото последните 4-5 години изпуснах нишката на добавките тенденциите и т.н.
Принципно спортувам предимно футбол (2пъти седмично) от мин седмица тръгнах и на фитнес лекичко предимно за тонус и настроение, но като цяло целта ми е да направя по-скоро релеф и хармония отколкото някакви изхвърляния.
В момента тежа 83кг на ръст 189. Като цяло това съотношение ми харесва и искам да го запазя +- 3-4 кг макс мускулна маса, искам да си запазя бързината и повратливостта.
Та идеи - за амино и протеин като марки и т.н са добре дошли
или някакви други добавки, които са по-скоро натурални от колкото разни газообразни в-ва
за Диетата е ясно 
Принципно спортувам предимно футбол (2пъти седмично) от мин седмица тръгнах и на фитнес лекичко предимно за тонус и настроение, но като цяло целта ми е да направя по-скоро релеф и хармония отколкото някакви изхвърляния.
В момента тежа 83кг на ръст 189. Като цяло това съотношение ми харесва и искам да го запазя +- 3-4 кг макс мускулна маса, искам да си запазя бързината и повратливостта.
Та идеи - за амино и протеин като марки и т.н са добре дошли

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Доказано е, че NOW са най-изчистени откъм "пълнежи" - имай предвид, че ако си взимаш БЦАА на прах от тях, и ги съчеваташ с протеин без вкус - резултата в шейкъра наподобява лош вариант на прахче СМЕКТА
ПС: Аз спирам да пиша за тая марка вече щото сигурно си мислите, че ги продавам, ама хубаво че от тая тема научих за тях.

ПС: Аз спирам да пиша за тая марка вече щото сигурно си мислите, че ги продавам, ама хубаво че от тая тема научих за тях.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Mollov написа:По 1000мг, ама какъв е % на фуростаноловите сапонини? Щото това е по-важното, от колкото грамажа на самият хап... да не се окаже, че тия 1000мг са на "стойност" като два хапа по 250мг...
Ами да кажем, че като се взимаше го сравняваха с Vitrix nts-5 който има 80% и ме увериха, че е по-добър от него, а от НОУ, Софарма, Оптимум да не говорим. Всички състезатели купуващи от тях предпочитали този трибулус след цикли.... Говорим за магазин в САЩ не България където ти казват, че дори Нутрим били мн добри за да ти вземат парите

Пробвах и го усетих много добре. Докато го ползвах забелязах леко безсъние и рано ставане. Също така самолета се вдигаше доооста често без дори да съм го карал да се появява на пистата

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
bum_bum написа:e90 325i написа:Препоръчайте нещо за начинаещ, че одеве бях за първи и на лежанката още на 3-тата серия ръцете ми кючек играеха![]()
Още не си почнал да тренираш и се чудиш какво да пиеш ли?
Тая тема отдавна трябваше да се преименува на "добавки, малко ядене а може и тренировка от време на време или как да стана як и релефен с хапчета и прахове"

Колкото по-рано вденем, че 99% от нещата са лъскава опаковка без никаква стойност, а в някои случаи както се видя с най-титулованите на пазара протеини и откровено вредни съставки, толкова по-добре.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Относно футболиста - вземи си един протеин компонентен, не суроватъчен. Комбинирайго с инозин, бета аланин, кофеин или друг комбинативен продукт за сила - нещо като Gakic
Просто си избери!
Има и такива трибулусови продукти с малък % сапонини, но има наистина и добри. Точно NOW в трибулусите са доста зле откъм съдържание и %.
Просто си избери!
Има и такива трибулусови продукти с малък % сапонини, но има наистина и добри. Точно NOW в трибулусите са доста зле откъм съдържание и %.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
E т'ва е най-ефтиния ($/мг) трибулус в момента на бб.ком (май)... При това 60% сапонини и 20% протодиоцин 500 капсули са 27 долара стигат за 3 месеца ако се взимат според предписанието...
Eдит: забравил съм линка ....
http://www.bodybuilding.com/store/sf/tr ... -1500.html
Eдит: забравил съм линка ....

http://www.bodybuilding.com/store/sf/tr ... -1500.html
Последна промяна eraziel на 25 Яну 2012, 14:47, променена общо 1 път
In Ban We Trust!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
latrel написа:за 30лв може да се намери 30 табл по 1000мг трибестан
Абе то и Е39 ТДС - има от 1996 година на по 120 хил.километри....ма ти вярваш ли в достоверноста на това

Mollov написа:По 1000мг, ама какъв е % на фуростаноловите сапонини? Щото това е по-важното, от колкото грамажа на самият хап... да не се окаже, че тия 1000мг са на "стойност" като два хапа по 250мг...

И аз съм се подвеждал навремето,фирми предлагащи Трибестан има мнооооого,ама Българския Трибестан е най добър,малко по скъпо идва,обаче пък знаеш че пиеш нещо истинско

Аз съм по-доволен от него отколкото от българския 

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
вчера си направих Bulgarian Bag - http://www.youtube.com/watch?v=il8rU0H-9ps като от този клип и мисля да почвам упражненията , някой друг да тренира с българска торба 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз все се каня да си купя, но се ядосах от факта, че тук ги шият и изнасят за Щатите и цената там е по-ниска, отколкото ми поискаха тук от мястото, където ги правят 

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Аз съм доволен от Трибулуса на NOW, пиех го 3х1!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
какво е мнението ви за трибулуса на BioTech? http://www.silabg.com/bg/1365-BIOTECH-U ... Caps-.html
www.bmwпрофесори-bg.net