Въпрос за фар на Х6
Модератор: Технически модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Въпрос за фар на Х6
добре ще направя , даже бях изкарал крушката смисъл от мястото му за да я видя , и в ръката ми пак не светеше тази крушка а ангелските светеха 

- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
DeadFox написа:Въпросната крушка е за дневните светлини, активират се от iDrive, като отидеш на settings и там някъде май в настройките на колата има day running lights което се чеква и светят когато си сложил ключа на 0 (изкл). Angel Eyes ти е габарита.
Хайде със здраве.
Правилно колега, днес се сетих за тази тема и се загледах и наистина ясно се вижда ,че въпросната крушка е за дневните светлини.
RuM6n написа:DeadFox написа:Въпросната крушка е за дневните светлини, активират се от iDrive, като отидеш на settings и там някъде май в настройките на колата има day running lights което се чеква и светят когато си сложил ключа на 0 (изкл). Angel Eyes ти е габарита.
Хайде със здраве.
Правилно колега, днес се сетих за тази тема и се загледах и наистина ясно се вижда ,че въпросната крушка е за дневните светлини.
Е вече 4-та страница това се обяснява

- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
Е да ама колегата с Х6-ицата явно не го е разбрал.
RuM6n написа:Е да ама колегата с Х6-ицата явно не го е разбрал.

RuM6n написа:Е да ама колегата с Х6-ицата явно не го е разбрал.
Аз си признах че като сваля крушката и наистина спира да свети , както и да е !!!

51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4