Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от benzin » 24 Яну 2012, 16:21

бяха ми казали преди време че от трибестана се повишават нивата и на естрогена, има ли нещо вярно?
www.bmwпрофесори-bg.net

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Яну 2012, 16:40

benzin написа:бяха ми казали преди време че от трибестана се повишават нивата и на естрогена, има ли нещо вярно?

не знам за естрогена,ама други нива ще са ти силно завишени често -за препоръчване е да си имаш постоянна сексуална партнeрка
:lol: :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 24 Яну 2012, 16:41

Качва на тестостерона, съответно те с естрогена са вързани ако се дигне едното се качва и другото, съответно като ти спре твоята продукция на тестостерон, си представяш какво става като спреш тоя де го вкарваш отвън, сега трибестана уж кавал по-естествен начин тестостерона ала-бала, принципно не съм видял да върши някаква работа!
Бях чел че имало сега някакви препарати дето намаляли естрогена, като тестостерона оставал на същите нива, ама не съм запознат особенно!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 24 Яну 2012, 17:20

benzin написа:бяха ми казали преди време че от трибестана се повишават нивата и на естрогена, има ли нещо вярно?

С Трибестана това няма как да стане !

Nukem написа:Качва на тестостерона, съответно те с естрогена са вързани ако се дигне едното се качва и другото, съответно като ти спре твоята продукция на тестостерон, си представяш какво става като спреш тоя де го вкарваш отвън, сега трибестана уж кавал по-естествен начин тестостерона ала-бала, принципно не съм видял да върши някаква работа!
Бях чел че имало сега някакви препарати дето намаляли естрогена, като тестостерона оставал на същите нива, ама не съм запознат особенно!

Нормално е като се дигат нивата на Тестостерон да "скачат" и нивата на естрогена,което се получава понеже част от Тестостерона не се усвоява напълно и се конвертира в естроген,и съответно опасноста от гинекомастия скача в пъти !
Това нещо обаче се получава само при вкарване на външен хормон Тестостерон,а не от добавки които повишават твоето собствено ниво на Тестостерон.По тая логика няма опасност от завишено ниво на естроген,и какъвто и да е страничен ефект от приема на Трибестан,който и без това няма кой знае какъв ефект ;)
По отношение на тия "препарати" които намаляват естрогена....те не го намаляват естрогена,а просто блокират тая част от Тестостерона да се конвертира в естроген.
Има ги доста отдавна тия "препарати",евтини са,малки са,безобидни са,и вършат работа....НО се пият само по време и след стероиден цикъл,иначе няма никаква полза от тях :idea:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Яну 2012, 17:47

Nukem написа: принципно не съм видял да върши някаква работа!!

явно си е индивидуално, при мен на сравнителна база имаше добър ефект- специално за сила и възстановяване, при все че го пиех в символични дози..
:dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 24 Яну 2012, 18:37

и без това сте подхванали темата, кажете си мнението за това
http://fitness1.bg/activate-xtreme/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 24 Яну 2012, 19:46

Бай Митьо написа:Глутамина - колегата по-горе е казал добра схема за прием, като може да добавя или преди тренировка или след тренировка веднага.

Омега 3 - сутрин с храната. Може да се взимат с витамини. Много фирми във витаминните си формули са добавили Омега.

NOW са добри, алтернативи са Nature`s Bounty примерно.

http://www.bb-team.org/articles/2257_om ... mega-3-emk

Това имах в предвид с питането ми.
Явно може да си пиеш витамини+омега 3 ... да ги ... в лъжците :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 24 Яну 2012, 19:58

http://play.novatv.bg/program/nakafe - eто го днешното предаване :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 24 Яну 2012, 21:53

BMWALPINA написа:и без това сте подхванали темата, кажете си мнението за това

При използване на продукти моделиращи,вдигащи и стимулиращи производството на собственото ниво на Тестостерон,като за начало трябва да имаш поне 25 години,и съответно стаж в залата.Колкото и да са безопасни и да нямат странични ефекти....все пак да се има едно наум :wave:
Понеже не те познавам братле,и ако приемем че са налице тия две неща по нагоре,аз ти препоръчвам да си вземеш Animal Test,тествано е и работи сравнително добре.....иначе тоя Диванил(има го и в Animal Test ама е малко моделиран там) като основна съставка в твоя продукт.....не очаквай чудеса :idea:
Последна промяна sambeto на 24 Яну 2012, 21:55, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Яну 2012, 21:54

barabqga написа:http://play.novatv.bg/program/nakafe - eто го днешното предаване :yes:

Един въпрос:
Високото количество на мазнини е, за да се поддържа нивото на холестерола? Защото енергия може да се създаде и от протеина? Или аз нещо не разбрах?

EDIT: И какво става, ако се промени съотношението на мазнини и протеини? Въглехидратите да са 10% примерно, а мазнини и протеини по 45% ?
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 24 Яну 2012, 22:44

sambeto написа:

При използване на продукти моделиращи,вдигащи и стимулиращи производството на собственото ниво на Тестостерон,като за начало трябва да имаш поне 25 години,и съответно стаж в залата.Колкото и да са безопасни и да нямат странични ефекти....все пак да се има едно наум :wave:
Понеже не те познавам братле,и ако приемем че са налице тия две неща по нагоре,аз ти препоръчвам да си вземеш Animal Test,тествано е и работи сравнително добре.....иначе тоя Диванил(има го и в Animal Test ама е малко моделиран там) като основна съставка в твоя продукт.....не очаквай чудеса :idea:

Какви могат да са страничните ефекти? Ще съм по благодарен, ако ми обяниш по нагледно и за необходимите години. Стажа ми е около 2 години плътно...започнах около 56-7 кила...сега съм на 70 и съм зациклил на тях. Ям, ям, ям и май все на корема идва...сега съм 24 години

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 24 Яну 2012, 23:33

BMWALPINA написа:
sambeto написа:

Какви могат да са страничните ефекти? Ще съм по благодарен, ако ми обяниш по нагледно и за необходимите години. Стажа ми е около 2 години плътно...започнах около 56-7 кила...сега съм на 70 и съм зациклил на тях. Ям, ям, ям и май все на корема идва...сега съм 24 години

Странични ефекти няма,даже съм го написал по горе.
Прието е че един мъжки индивид приключва своето хормонално развитие на около 25 години.Следователно до тия години организма си произвежда достатъчно Тестостерон,което значи че всеки такъв опит за вдигане нивото на Тестостерона чрез добавки,може до някъде да притъпи и обърка собственото ниво на произвеждан Тестостерон тъй като организма си го модулира достатъчно добре.Което пък значи че ефекта от добавки модулиращи нивото на Тестостерона до около 25 години няма да е ефективно и няма особен смисъл.След 25 години при вече приключило хормонално развитие,такъв вид добавки имат повече ефект :idea:
Много хора под 25 години вземат добавки вдигащи нивата на Тестостерона....обаче няма тоя ефект който си мислят че ще получат,съответно се казва "Бах тия добавки само пари давам и нищо".....и съответно се минава на т.нар. тежка артилерия,тогава вече ефекта е видим,сериозен и човека е доволен,само че в повечето случай тия хора не знаят какво,как и по колко да вземат - > Ефекта който са получили изчезва два три месеца след приема на тежката артилерия,и остава само тровенето на организма :idea:
И така да обобщим:
Смисъл от добавки повишаващи и модулиращи нивото на Тестостерона има около или над 25 години.Даже фирма като Universal си го пише като препоръка при такива продукти.Според мене няма проблем и ти да вземаш такъв продукт,тия 25 години не са заковани с закон,ама все пак не е за 16-18 годишни пишлемета :mrgreen:
Ако въобще може да има страничен ефект от такъв тип добавки (акне,оплешивяване при лица под 25 години)...това е мноооооого рядко,че даже няма и смисъл да го коментираме.
По отношение на стажа попитах,понеже все пак тоя организъм трябва да е свикнал,да се е адаптирал към залата,тия рецептори в организма да се изострят и да знаят че това тяло ще търпи промени в физическото си развитие и т.н.
Чак тогава може да го засилиш с подобен тип добавки.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 25 Яну 2012, 0:41

sambeto написа:
BMWALPINA написа:
sambeto написа:

Странични ефекти няма,даже съм го написал по горе.
Прието е че един мъжки индивид приключва своето хормонално развитие на около 25 години.Следователно до тия години организма си произвежда достатъчно Тестостерон,което значи че всеки такъв опит за вдигане нивото на Тестостерона чрез добавки,може до някъде да притъпи и обърка собственото ниво на произвеждан Тестостерон тъй като организма си го модулира достатъчно добре.Което пък значи че ефекта от добавки модулиращи нивото на Тестостерона до около 25 години няма да е ефективно и няма особен смисъл.След 25 години при вече приключило хормонално развитие,такъв вид добавки имат повече ефект :idea:
Много хора под 25 години вземат добавки вдигащи нивата на Тестостерона....обаче няма тоя ефект който си мислят че ще получат,съответно се казва "Бах тия добавки само пари давам и нищо".....и съответно се минава на т.нар. тежка артилерия,тогава вече ефекта е видим,сериозен и човека е доволен,само че в повечето случай тия хора не знаят какво,как и по колко да вземат - > Ефекта който са получили изчезва два три месеца след приема на тежката артилерия,и остава само тровенето на организма :idea:
И така да обобщим:
Смисъл от добавки повишаващи и модулиращи нивото на Тестостерона има около или над 25 години.Даже фирма като Universal си го пише като препоръка при такива продукти.Според мене няма проблем и ти да вземаш такъв продукт,тия 25 години не са заковани с закон,ама все пак не е за 16-18 годишни пишлемета :mrgreen:
Ако въобще може да има страничен ефект от такъв тип добавки (акне,оплешивяване при лица под 25 години)...това е мноооооого рядко,че даже няма и смисъл да го коментираме.
По отношение на стажа попитах,понеже все пак тоя организъм трябва да е свикнал,да се е адаптирал към залата,тия рецептори в организма да се изострят и да знаят че това тяло ще търпи промени в физическото си развитие и т.н.
Чак тогава може да го засилиш с подобен тип добавки.

На ден срещам толкова много "разбирачи" от фитнес, но ти ме радваша. Евалата личи си, че го казваш от опит, а не заучено!
На всички продукти по проницпи пише, че са за над 18 или 21г, но разбира се това е така, защото всичко е пари. В Америка от където идват 80% от добавките това е огромен сериозен бизнес, и едно е да напишеш 21г друго е 25г, това са много хора, които не биха купили твоя продукт, а там конкуренцията е огромна.
Моя опит показва, че трибестан самостоятелно не върши почти нищо. В момента съм на Трибестан, DHEA и Глутамин с доп. аминокиселини и съм доволен. Практиката показва, че единствено комплексните продукти за повишаване на тестостерона работят.
Animal Test е добър, но според мен не оправдава парите си. Малко по-добър от Animal M-Stack. Хубав продукт и BPI A-HD или PVL Mutant Test и други разбира се.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 25 Яну 2012, 10:10

Aбе, ти си даваш парите за Трибестан, после Анимал Тест-а не си оправдавал парите... Трибестана, до колкото си спомням е 250мг, значи за да усетиш ефект тряа да пиеш по 6-8 хапа на ден, кажи-речи половин блистер... Много оправдано...
In Ban We Trust!

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 25 Яну 2012, 10:31

eraziel написа:Aбе, ти си даваш парите за Трибестан, после Анимал Тест-а не си оправдавал парите... Трибестана, до колкото си спомням е 250мг, значи за да усетиш ефект тряа да пиеш по 6-8 хапа на ден, кажи-речи половин блистер... Много оправдано...

По на сметка идва Трибестана спрямо Animal Test....ама ефекта му е строго индивидуален,и лично за мене е по слаб.
Най хубавия Трибестан е Българския ( странно,ама е факт :mrgreen: )
Около 30 лв са 60 хапчета по 250 мг -> eфективната доза е поне 1.5 грама дневно ->значи 6 хапчета на ден->значи 30 лв за 10 дена -> 60 лв за 20 дена
Animal Test е около 125 лв за 21 дена,т.е. идвяа два пъти по скъпо от Трибестана....ама ефекта му е доста по добър :mrgreen:
Иначе Бай Митъо си го комбинира и с друго и човека е доволен :wave:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата