Страшна мистерия с е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Страшна мистерия с е34

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 24 Яну 2012, 13:56

Колеги , страшен проблем имам - паля в неделя фаровете ми зелени :dunno: , след малко станаха жълти и така 2 дена вече...

Какво да правя не знам ? Колата е Е34 с газова уредба .
Баласти ли да сменям или нещо има пад на напрежение? Приличал съм на лада , смеят ми се...
Изображение
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Re: Страшна мистерия с е34

Мнение от Митко Стоянов » 24 Яну 2012, 14:00

Добре, че не си се преебал да сипеш и 42л бензин наведнъж :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 24 Яну 2012, 14:01

А като палиш падат ли ти оборотите? :roll:
Първоначално като палиш на бензин зелени ли са и като прехвърли на газ да станат жълти или палиш на жълти? :!:
Мисля, че имаш проблем по тоците, махни газовата, не знам как изобщо си помисли за БМВ на газ :ranting:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 24 Яну 2012, 14:07

Не пречи да го караме малко по-сериозно! Никой никого не задължава да отговаря или да търси сметка за глупави по негово мнение теми, пуснати от "новобранци"! Ако дадена тема те дразни, както сам си го писал и преди Жики, буташ Хикса горе и се спасяваш, а не сгъстяваш напрежението... Съжалявам, че се налага да пиша очевидни неща, но тук никой няма полза от война между млади и стари... отделно, че аз като модератор допускам, че не би трябвало да позволя.
Еми това е..., сега пребройте до 10 и ако наистина имате основателна причина - може да ми търсите обяснение на ЛС. Благодаря!

Назад към E34