Страшна мистерия с е34
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Страшна мистерия с е34
Колеги , страшен проблем имам - паля в неделя фаровете ми зелени
, след малко станаха жълти и така 2 дена вече...
Какво да правя не знам ? Колата е Е34 с газова уредба .
Баласти ли да сменям или нещо има пад на напрежение? Приличал съм на лада , смеят ми се...

Какво да правя не знам ? Колата е Е34 с газова уредба .
Баласти ли да сменям или нещо има пад на напрежение? Приличал съм на лада , смеят ми се...

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Re: Страшна мистерия с е34
Добре, че не си се преебал да сипеш и 42л бензин наведнъж

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
А като палиш падат ли ти оборотите?
Първоначално като палиш на бензин зелени ли са и като прехвърли на газ да станат жълти или палиш на жълти?
Мисля, че имаш проблем по тоците, махни газовата, не знам как изобщо си помисли за БМВ на газ

Първоначално като палиш на бензин зелени ли са и като прехвърли на газ да станат жълти или палиш на жълти?

Мисля, че имаш проблем по тоците, махни газовата, не знам как изобщо си помисли за БМВ на газ

Много като тебе вече плакаха ...
Не пречи да го караме малко по-сериозно! Никой никого не задължава да отговаря или да търси сметка за глупави по негово мнение теми, пуснати от "новобранци"! Ако дадена тема те дразни, както сам си го писал и преди Жики, буташ Хикса горе и се спасяваш, а не сгъстяваш напрежението... Съжалявам, че се налага да пиша очевидни неща, но тук никой няма полза от война между млади и стари... отделно, че аз като модератор допускам, че не би трябвало да позволя.
Еми това е..., сега пребройте до 10 и ако наистина имате основателна причина - може да ми търсите обяснение на ЛС. Благодаря!
Еми това е..., сега пребройте до 10 и ако наистина имате основателна причина - може да ми търсите обяснение на ЛС. Благодаря!
4 мнения
• Страница 1 от 1