спортни гърнета 740i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Re: спортни гърнета 740i
kurleja написа:Аз махнах катализаторите, но звука нещо не се промени, какво още трябва да сложа, че да стане като на Sivako, на сбирката ми падна шапката като тръгна.
Вярно ли е г-н Сивак....?

- iliew
- ентусиаст
-
Айде да извадим от прахта една стара тема..... Навил сьм се да правя процедурата,която споменах в темата... Питането ми е...колко фи трябва да са трьбите...които ще сложа на мястото на стоковите гьрнета......
- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
Абе колеги, не се сърдете, ама Е38 740 i не е Голф да му махате гърнетата и да търсите убийствени звуци... Чарът на тази кола е, че е тиха като сянка. Ако ме питате, карайте си хубавите лимузини и не ги осакатявайте...
Аз съм с махнати крайни гарнета и на тяхно място съм сложил прави тръби. Преди това и аз се чудих дали да правя въпросната процедура , но не съжалявам сега . Само да допалня че съм с 728 

- iliew
- ентусиаст
-
shark_gre написа:Аз съм с махнати крайни гарнета и на тяхно място съм сложил прави тръби. Преди това и аз се чудих дали да правя въпросната процедура , но не съжалявам сега . Само да допалня че съм с 728
Как е звука след тази манипулация? Направи един клип!
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
iliew написа:shark_gre написа:Аз съм с махнати крайни гарнета и на тяхно място съм сложил прави тръби. Преди това и аз се чудих дали да правя въпросната процедура , но не съжалявам сега . Само да допалня че съм с 728
в нета с клипчета е пълно, въпроса е какво ще правим с мазилката като падне..

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- iliew
- ентусиаст
-
Convertible написа:iliew написа:shark_gre написа:Аз съм с махнати крайни гарнета и на тяхно място съм сложил прави тръби. Преди това и аз се чудих дали да правя въпросната процедура , но не съжалявам сега . Само да допалня че съм с 728
в нета с клипчета е пълно, въпроса е какво ще правим с мазилката като падне..
Пич какви мазилки

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Пич, извинявай, ако е прозвучало като заяждане или трупане на мнение..
Имам в предвид, че при махане на гърнетата може да се получи пускане на алармите на съседно паркирани коли и дори по - сериозни неща
аз също обмислях подобен ход, тъй като колата е тиха, но спирам в подземен гараж, където не съм само аз...и това ме спира понеже не искам неприятности.. и сега с напълно оригинална генерация някой от алармите пискат при палене... не говоря да и давам газ..
та за мен на тоя етап поне ще си седи тиха, докато прежаля някой лев за хубави гърнета...

Имам в предвид, че при махане на гърнетата може да се получи пускане на алармите на съседно паркирани коли и дори по - сериозни неща
аз също обмислях подобен ход, тъй като колата е тиха, но спирам в подземен гараж, където не съм само аз...и това ме спира понеже не искам неприятности.. и сега с напълно оригинална генерация някой от алармите пискат при палене... не говоря да и давам газ..
та за мен на тоя етап поне ще си седи тиха, докато прежаля някой лев за хубави гърнета...

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- iliew
- ентусиаст
-
Convertible написа:Пич, извинявай, ако е прозвучало като заяждане или трупане на мнение..![]()

Бургаската 740 ил със американските табели беше на мой приятел. Беше сменил задните гарнета ,нищо друго не беше барано
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Ако правите някакви интервенции по колата махайте само крайните гърнета но си ги пазете че после ще пускате теми в купува

И аз чух една две е38 с V8 преди да сменя моите, вярно звукът е убийствен ама........... ще ви домъчнее за тишината и комфорта при пътуването

И аз чух една две е38 с V8 преди да сменя моите, вярно звукът е убийствен ама........... ще ви домъчнее за тишината и комфорта при пътуването

- iliew
- ентусиаст
-
Sivako написа:Ако правите някакви интервенции по колата махайте само крайните гърнета но си ги пазете че после ще пускате теми в купува![]()
![]()
Стига си писал в този форум,ПРЕДАТЕЛ

- iliew
- ентусиаст
-
- ecko
- Потребител
-
- Кара: 745 е65
- Мечтае да кара: М5 е39
iliew написа:http://www.youtube.com/watch?v=wwIXk2t0rh8
колега тук са махнати катализаторите и заглушителите и са сложили прави траби ли? Защото и аз до ден днешен се колебая дали да сложа прави траби?
- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
Ако може някой да пусне клип на неговата кола със махнати крайни гърнета да чуем как звучи ще съм и аз много благодарен

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3