Заслужава ли си тази кола?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- nklant
- Потребител
-
- Кара: Ford Fiesta 1999 1,25 16v Hatchback
Заслужава ли си тази кола?
Здравейте колеги,
от съвсем скоро се присъединих към форума, понеже хвърлих око на едно BMW Компакт /316i E36 с двигател M43 2000 година/. Колата е на реални и проверени 53 000 мили (85 295 км) от Англия. Скоростната кутия е автоматична с 4 предавки. Въпроса ми е, струва ли си един такъв автомобил, като се вземат под въпрос гореизброените качества и се добави цена от 4000 лв.? Също така при избора си включвам и неуспоримата разлика в английските, спрямо българските условия за шофиране (дупки, павета и тн.), като разчитам че автомобила ще е значително по-запазен от някой италиански или немски еквивалент. Благодаря!
от съвсем скоро се присъединих към форума, понеже хвърлих око на едно BMW Компакт /316i E36 с двигател M43 2000 година/. Колата е на реални и проверени 53 000 мили (85 295 км) от Англия. Скоростната кутия е автоматична с 4 предавки. Въпроса ми е, струва ли си един такъв автомобил, като се вземат под въпрос гореизброените качества и се добави цена от 4000 лв.? Също така при избора си включвам и неуспоримата разлика в английските, спрямо българските условия за шофиране (дупки, павета и тн.), като разчитам че автомобила ще е значително по-запазен от някой италиански или немски еквивалент. Благодаря!
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Заслужава ли си тази кола?
И какво и се чудиш
,избора си е изцяло твой
.И аз съм навит на един от последните Компакти,но с м52 мотор 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- vaskess
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318tds Touring , e46 330xd Touring
- mitko87
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d facelift
- Мечтае да кара: ///М3
И аз съм на мнението на колегите, че не ти трябва автоматик!!
Ако е нещо от англия да е с голям мотор колега
Ако е нещо от англия да е с голям мотор колега

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
vaskess написа:Автоматик и десен волан не си струва според мен
Край, са Ачо ща изяде с парцалите

Иначе за дърта кола и то масова, да взимаш с десен волан за мен е неразбираемо колкото и да е запазена. Ако ще си я обръщаш добре, ама то тогава по добре си търси нормална с ляв волан за повече пари и си спести главоболията. 16ката с тая неземна мощност и този автомат ще е страшна комбинация. Карал ли си с десен волан да видиш дали ти понася?

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- clarcky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 e36 328i Тouring
- Мечтае да кара: e36 ///M3
4000 за кола с десен волан,автоматик и то не шестак не бих дал
Ако си решил да я обръщаш на тези пари дето ще ти стъпи ще вземеш лачено м52б20 

- mitko87
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d facelift
- Мечтае да кара: ///М3
clarcky написа:4000 за кола с десен волан,автоматик и то не шестак не бих далАко си решил да я обръщаш на тези пари дето ще ти стъпи ще вземеш лачено м52б20
Найстина са много тези пари при положение че аз преди година си взех е36 купe 98г с м52б28 за 1000 паунда

- nklant
- Потребител
-
- Кара: Ford Fiesta 1999 1,25 16v Hatchback
Здравейте колеги,
Причината да съм нахъсан толкова много беше, че от близо 3 години си карам една Форд Фиеста с десен волан. Именно с нея се прибрах от Англия през цяла Европа. Беше си страхотно приключение между другото и го пожелавам на всеки!
Та с една дума казано, нямам проблем с десния волан... Най-вече ми беше нужно вашето мнение за съвет относно евентуални проблеми, които могат да са скрити или да се появят в точно този модел двигател с комбинация автоматичната скоростна кутия. Пък и мисля, че щом е "компакт" би била малко по-икомонична, че нали е криза! Благодаря и поздрави! 
Причината да съм нахъсан толкова много беше, че от близо 3 години си карам една Форд Фиеста с десен волан. Именно с нея се прибрах от Англия през цяла Европа. Беше си страхотно приключение между другото и го пожелавам на всеки!

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
И според мен не си заслужава за тези пари с десен волан и автоматик
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Dpy написа:Не си струва. Автомат на е36 не ти тря
Що да не му трябва автомат на е36 ?!
Иначе компакт на тия години с тоя мотор и автомат на тия пари се намира спокойно с лява дирекция

- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
plradev написа:Dpy написа:Не си струва. Автомат на е36 не ти тря
Що да не му трябва автомат на е36 ?!
Иначе компакт на тия години с тоя мотор и автомат на тия пари се намира спокойно с лява дирекция

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
има и още много оферти.
Гледай по сайтовете и сам ще си направиш сметка, изгодно ли е или не.
Успех!
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Към автора! Колега аз преди имах компак М43Б16 с автоматична кутия. Честно казано си беше мъртав по природа. Ако не търсиш мощност е идеалка от всякъде. Ако е гледана проблем няма да имаш. Разхода в града е около 12/100 а извън градско при нормално каране е 8/100. Това е разход който съм постигал аз и то без да я вкарвам в лютеницата. Ако си спокоен шофьор и не караш екстремно си е супер колицата. Но не очаквай както ти казах кой знае каква мощност. Под дръжката е проста както на всички коли. Разликата е че като е вземеш трябва да смениш маслото в скоростите и там ще дадеш около 300 кинта с труда. Ако искаш повече инфо на Л.С. с радост ще ти отговоря...
С повечко търсене и тук ще намериш това, което търсиш.Аз лично 3 месеца обикаляне и гледане. ( разбира се не всеки ден
)

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
той автомата не е лоша опция ама ако мотора ти е от is нагоре.
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3