Проблем с шум в купето
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Radoslaf
- Потребител
-
- Кара: E39 525D
Проблем с шум в купето
Здравейте колеги!
Преди нова година ми се проби средното гърне на колата , беше му махан катализатора и беше удряно явно няколко пъти.
В сервиза го смениха с някакъв резонатор и още тогава ми се стори по шумна колата ,
вчера ходих до София и направо ми се наду главата над 90-100км/ч е направо ужас страшно бучене.
Дайте някакви идеи какво да слагам , друго средно гърне , да търся оригинално такова или може с нещо друго да се оправи.
Задното ми гърне си е оригиналното и няма забележки , колата е M43B18 96г.
Поздрави!
Преди нова година ми се проби средното гърне на колата , беше му махан катализатора и беше удряно явно няколко пъти.
В сервиза го смениха с някакъв резонатор и още тогава ми се стори по шумна колата ,
вчера ходих до София и направо ми се наду главата над 90-100км/ч е направо ужас страшно бучене.
Дайте някакви идеи какво да слагам , друго средно гърне , да търся оригинално такова или може с нещо друго да се оправи.
Задното ми гърне си е оригиналното и няма забележки , колата е M43B18 96г.
Поздрави!
Re: Проблем с шум в купето
С резонаторите естествено, че ще е по-шумно. Кво да слагаш зависи изцяло от звуковите ти предпочитания, ама като гледам оплакването ти...явно си искаш оригиналния звук. В такъв случай просто си купи средно гърне от някоя на части 2ра ръка и т'ва е.
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
2 ръка недей че може да е издухано вече,отиди на читав майстор на гърнета да ти сложи хубаво рез. гърне 

А с някакъв хубав резонатор, а не тези боклуци по 20лв няма ли да се пооправи малко?
- Radoslaf
- Потребител
-
- Кара: E39 525D
То втора употреба оригинално най лесно да взема , но като си помисля че ще е на поне 15 години и този вариант отпада.
Другата седмица като съм по свободен ще ходя по майстори да видим какво ще предложат.
Надявах се някой колега който е имал същия проблем да сподели как го е решил.
Другата седмица като съм по свободен ще ходя по майстори да видим какво ще предложат.
Надявах се някой колега който е имал същия проблем да сподели как го е решил.
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
No0k написа:А с някакъв хубав резонатор, а не тези боклуци по 20лв няма ли да се пооправи малко?
Е аз нали това ти казвам

6 мнения
• Страница 1 от 1