Първи акт
Модератор: Общи модератори
Re: Първи акт
като си с баничарка е супер... ела да смениш на фабричния ксенон крушката на улицата.. 

No bling at the Ring
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
BadAngel написа:като си с баничарка е супер... ела да смениш на фабричния ксенон крушката на улицата..
Те са такива идиоти,че са се заяждали защо единия стоп свети по-силно от другия

С баницата...с бмв-то не знам що не смеят

Много като тебе вече плакаха ...
- surfboard
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4.0 TFSI
Radikal написа:Колеги, спомняте ли си за какво ви беше първия акт? Ако някой има по-добра памет или е станало по-скоро може и да разкаже цялата ситуация?
За червен светофар.
След 5 години безактово шофиране ме сурвакаха преди 2-3 месеца. 99 км/ч при ограничение 60. Сурва-сурва, малко пазарлъци в РПУ-то и 100 лева в хазната 

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
шофиране без ГО, без преглед и талон за колата + виновно причинено ПТП в добавка. ама не знам кое се брои за първи, че един акт не им стигна та писаха два...
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
surfboard написа:Radikal написа:Колеги, спомняте ли си за какво ви беше първия акт? Ако някой има по-добра памет или е станало по-скоро може и да разкаже цялата ситуация?
За червен светофар.
+ 1
само дето беше жълто

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
на първото ми спиране не спрях. и ме подгониха, което малко ме учуди тогава. в последствие донякъде се разминах с полицейското насилие и отнесох един фиктивен акт за червен светофар. това ни беше 'споразумението'.
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
Прясно прясно. От 7 години имам книжка, и моя момент доиде миналата седмица. Прибирах се от англия, и след 3000 км и 2 дена път, ме спряха малко преди Плевен, в 3 през ноща. На ограничение 70 ме спряха с 98. Толкова бях неадекватен че изобщо не ми се занимаваше.
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Книжка имам от 8 години, кола от година и 4 месеца - нямам нито един акт досега. Факт. 3 пъти са ме спирали за нарушения (и то само с М-ката)- за телефон в София (20-левка) още първия ден след като я взех, за неправилно изпреварване в Луковит (фиш за 20лв.) и за скорост (104км при ограничение 90, фиш 50лв). Не е само до късмет, просто малко повече внимание 
Днес качих първия си "стопаджия". В култовия за катаджийте Луковит един пълничък полицай в униформа, но без жилетка, застанал на банкета баш като да дебне и хоп - вижда ме и си протяга ръката като да ме спира, ама няма палка. Гледам няма и патрулка наоколо и се позачудих ма викам я по-добре да спра. Спирам, намалявам музиката и свалям прозореца си в очакване и ето ти изненада - вместо с тежка походка към моята врата, човекът на бегом (доколкото му позволявят килата) се носи към дясната вратя
Отваря и вика - добър ден, извинявам се ама за Плевен ли пътувате (той ме стопира като видя номера), ще може ли до Долни Дъбник да ме закарате? Скачай, викам, няма проблем.
Отивал на работа човека, ама нямал пари за бензин за вектрата та тръгнал на стоп. Е такава ни е държавата.......

Днес качих първия си "стопаджия". В култовия за катаджийте Луковит един пълничък полицай в униформа, но без жилетка, застанал на банкета баш като да дебне и хоп - вижда ме и си протяга ръката като да ме спира, ама няма палка. Гледам няма и патрулка наоколо и се позачудих ма викам я по-добре да спра. Спирам, намалявам музиката и свалям прозореца си в очакване и ето ти изненада - вместо с тежка походка към моята врата, човекът на бегом (доколкото му позволявят килата) се носи към дясната вратя

Отивал на работа човека, ама нямал пари за бензин за вектрата та тръгнал на стоп. Е такава ни е държавата.......
- ^_^
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: пичеловка
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
И моя 1ви акт вече е реалност!
21км над ограничението (50км/ч) Интересно ми е след 1 месец колко ли ще ме уръсят 

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Преди близо 3 години за скорост беше
на ограничение 90 аз минавам със 113... бях се отплеснал пък и беше спускане... абе виновен си бях!
130 или 150 кинта беше и некви точки....
Хубаво е да чета, че има хора като теб колега!!!
Със здраве да си я караш М-ката 

rve написа:Книжка имам от 8 години, кола от година и 4 месеца - нямам нито един акт досега. Факт. 3 пъти са ме спирали за нарушения (и то само с М-ката)- за телефон в София (20-левка) още първия ден след като я взех, за неправилно изпреварване в Луковит (фиш за 20лв.) и за скорост (104км при ограничение 90, фиш 50лв). Не е само до късмет, просто малко повече внимание
![]()
Днес качих първия си "стопаджия".
Отивал на работа човека, ама нямал пари за бензин за вектрата та тръгнал на стоп.
Хубаво е да чета, че има хора като теб колега!!!

- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Актовете ми са кеш и на място обикновено, понеже все още не си возят терминал за плащане с карта в патрулките 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
2002г. вляозх в забранена улица и бях без колан