Емиграция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Емиграция

Мнение от BMW_POWER » 02 Сеп 2011, 2:16

alx написа:това не го разбрах. показваш ми колко е сурова канада през зимата ли? това плюс ли е? за мене не е... затова и написах че зимата ви е 6 месеца и това не беше комплимент...
... това също не го разбрах- $100к за къща според тебе много ли са? малко ли са? защо споменаваш флорида?
простичката ми мисъл беше че работещите американци правят повече пари от работещите канадци, но неработещите канадци за доста по-добре от неработещите американци.

Зимата е огромен плюс, защото държи тълпите марикони далеч на юг. Цените при вас говорят много за тези, които имат акъл. А не е важно колко правиш, важно е колко ти остават ;)

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Сеп 2011, 4:11

alx написа:силата на големите корпорации? в какво се изразява и как работи против мене тази мистична сила? не съм усетил тоя момент. големите корпорации създават голяма конкуренция. от конкуренцията _винаги_ печели малкия човек. или викаш да питам свинята майкъл мур?

Конкуренцията на това, да ти пробутват всякакъв боклук, произведен в Китай. Ако Уолмарт затвори врати за месец, Китайците ще умрат затрупани от собствената си стока. Какво произвеждат великите американски коорпорации, за да "печели" малкия човек?
Да, здравеопазването в Канада е гола вода, ама това в Ю еС си е направо .... като гледам долната поредица, определено не знам какво да кажа, пък може и всичко да е лъжа :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=N8NPXr25 ... re=related

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 M54 '01

Мнение от jbankov » 17 Яну 2012, 10:21

Някой да сподели полезна информация за Северна Италия :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 17 Яну 2012, 15:16

Нямам конкретна информация как стоят нещата за работа и т.н , освен че е адски трудно да се сдобие човек с виза или пък разрешително за работа , но успее ли то Живота му се променя на 1000%. Струва си да се позаинтересуваш.

Говоря за Австралия или Нова Зеландия.....

Имал съм възможността да посетя Австралия и да пообикалям малко.... няма такава страна, континент, държава!! Хората живеят друг живот....
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 M54 '01

Мнение от jbankov » 17 Яну 2012, 15:33

Хехе...ти къде ме заби на другия край на света,а аз просто попитах за Италия :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 17 Яну 2012, 16:39

jbankov написа:Хехе...ти къде ме заби на другия край на света,а аз просто попитах за Италия :winky:

хехе не бе , не е за теб конкретно... и няма лошо да е на другия край ако ще живееш като бял човек...
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 17 Яну 2012, 17:10

jbankov написа:Някой да сподели полезна информация за Северна Италия :dunno:

Колега, аз 10 години съм живял в Италия (централна) и от личен опит, мога повече негативни неща да ти разкажа от колкото позитивни, НО....
Един огромен плюс за мен беше това, че станах човек, научих освен език много други неща, които ако си бях останал в България, нямаше да науча.
И сега като се замисля, си заслужават мъките само заради това.
За това ти казвам, ако имаш възможност и имаш хора там, заминавай и не умувай.
Всеки в тая тема обсъжда парите и там некви си коли, а всъщност големите плюсове са къде къде по-различни, ама както някой каза, за едно ходене за малко нищо не става. На идиота му е нужно време да се интегрира и да се усети сам, че е бил точно идиот, особено ако е минал 20те. Ако не му стигне времето, той се връща в Бг и разказва как западняците били идиоти и тъпаци и това как ние сме голямата работа, ама това го знаете, нужно е да отворите който и да е форум, новинарски сайт и да четете коментарите.
Ако те интересува нещо конкретно питай.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

Потребител
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: 330d

Мнение от sevisevi16 » 01 Авг 2015, 16:49

Е.Димитров написа:Я и двамата обратно у България!!!
100 000 $ тука около филиповци ,квартал "Христо Ботев","Факултето" и "столипиново" нямаме,това са пара за семки ,за нас,живеещите в българия :mhihi:

Колега и аз съм от ''Христо Ботев'' и не съм от черната раса там няма само цигани ..

Предишна

Назад към Извън Темата