Цяла или на Части ??
Модератор: Технически модератори
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Цяла или на Части ??
На кантар съм кво да я правя та викам нали сме ларш е34каджиите ,дай да видим те кво биха направили
Гори малко ,върви повече от приятно.Удобна с много добра визия.Екстрите ги имаш,направо тая кола си е личен индивидуал.Различна от всяко друго е34.
Човек винаги иска повече,ама какво повече е нужно за една кола

Ако се водиш от идеята за морално остарял модел ,не си прав.То именно това радва стар модел в перфектно състояние.
Ся ако всичко друго е наред и имаш едни 100 000 в излишна сметка взимаш едно ф10 и тая в гараж за спомен за доброто старо време

п.п да ти имам дилемата

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
vinio написа:На кантар съм кво да я правя та викам нали сме ларш е34каджиите ,дай да видим те кво биха направили
Гори малко ,върви повече от приятно.Удобна с много добра визия.Екстрите ги имаш,направо тая кола си е личен индивидуал.Различна от всяко друго е34.
Човек винаги иска повече,ама какво повече е нужно за една кола![]()
![]()
![]()
Ако се водиш от идеята за морално остарял модел ,не си прав.То именно това радва стар модел в перфектно състояние.
Ся ако всичко друго е наред и имаш едни 100 000 в излишна сметка взимаш едно ф10 и тая в гараж за спомен за доброто старо време![]()
п.п да ти имам дилемата![]()
![]()
Ако имах 100 000 излишни щеше да е на 19ки и да чака само е34 сбирка , тогава да излиза от гаража.
Омръзна ми вече ,цял живот е34 ли ще караме ? той и москвича беше много як , ама си отиде

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
Братле да не си се зачукал на някакви силни наркотици.Карай си перфектният автомобил и не се занимавай с глупости че ще ти опъвам ушите
,
Както и да я продаваш не е рентабилно,колко пари ще и вземеш,колко труд има кой ще ти плати всичко което си направил и на каква цена,като знам в момента как се продава по добре я прибери някъде и си купи друга кола.

Както и да я продаваш не е рентабилно,колко пари ще и вземеш,колко труд има кой ще ти плати всичко което си направил и на каква цена,като знам в момента как се продава по добре я прибери някъде и си купи друга кола.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Жики, хубаво ти е казал едрия брат, нямат продаване такива колици...нито на части, нито цели.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

Че какво и е на е34-ката?
Аз лично повече съм се кефил с е34 при кръстосване на европейските аутобани,отколкото с някоя новородена...
на 200 км/ч да дадеш ляв мигач на някоя високо технолигична маркетингова,с китайски примеси пръчка.Погледа на водача и е безценен

Аз лично повече съм се кефил с е34 при кръстосване на европейските аутобани,отколкото с някоя новородена...
на 200 км/ч да дадеш ляв мигач на някоя високо технолигична маркетингова,с китайски примеси пръчка.Погледа на водача и е безценен

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
mitko_n1 написа:Жики, хубаво ти е казал едрия брат, нямат продаване такива колици...нито на части, нито цели.
Ще почакаме малко да видим кво става , ако няма желаещи ще има 3ти сезон на филма

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Прекарай я през "Продава" за всеки случай, може да изникне някой ентусиаст, въпреки че се съмнявам...JIKI_RACER написа:mitko_n1 написа:Жики, хубаво ти е казал едрия брат, нямат продаване такива колици...нито на части, нито цели.
Ще почакаме малко да видим кво става , ако няма желаещи ще има 3ти сезон на филма, като 3 е едно особено число.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

mitko_n1 написа:Прекарай я през "Продава" за всеки случай, може да изникне някой ентусиаст, въпреки че се съмнявам...JIKI_RACER написа:mitko_n1 написа:Жики, хубаво ти е казал едрия брат, нямат продаване такива колици...нито на части, нито цели.
Ще почакаме малко да видим кво става , ако няма желаещи ще има 3ти сезон на филма, като 3 е едно особено число.
''продава''=криза

още като е почнал да я прави е сключил брак с нея,поне я е направил като хората

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Карай докат умре, не се занимавай с глупости. И мойта ми е омръзнала, 3 пъти ме спасява, курбан правя. Къде и какъв здрав автомобил ще намериш ?
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Абе един приятел си взе едно Ауди осмица-старичко,беличко,с тъмни стъкла , мно-о-о-го екстри и 4000 кубика-ръмжи много добре. 

Като гледам как си я направил си я карай и да не ти пука
Всяка смяна на колата си е чисто набутване и ако нямаш сериозна причина да я сменяш хич не си разваляй рахатлъка
Всяка смяна на колата си е чисто набутване и ако нямаш сериозна причина да я сменяш хич не си разваляй рахатлъка
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
NikiNikolov написа:Карай докат умре, не се занимавай с глупости. И мойта ми е омръзнала, 3 пъти ме спасява, курбан правя. Къде и какъв здрав автомобил ще намериш ?
Ники , тя не умира бе брат . Попадна на който трябва в БГ , няма умиране

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
D_U_D_E_ написа:................
Колега, и аз мислех да я продавам и да взимам нещо по-новичко. Обаче се замислих и като смени брата масла и ремъци на реното клио за 550 кинта се отказах![]()
Аз обаче за разлика от теб не ми е омръзнала, така че вече ти си знаеш. Въпреки че аверчетата ми викат ретро маниак скоро няма да си я давам.
Колата съм я виждал на снимки и е един път. Обаче цяла парички няма да и вземеш.
Един колега си купи кола точно по Коледа.Мислеше да си купува BMW, но така и не събра "смелост"

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Смяната на твоята кола си струва само ако взимаш е38, е60 иначе просто е безсмислено да вземеш следващия кенеф, който да правиш на кола.
Лично мнение. Слагай по-голям мотор, като ти малее този и не се занимавай с глупости. Давай си парите за нещо смислено ако са ти в повече. Е34 е достатъчно здрава и надеждна кола сравнение с новите бангии от ниския клас. Ако искаш читава кола 2000 ще трябва да се бръкнеш жестоко.
Успех.
Лично мнение. Слагай по-голям мотор, като ти малее този и не се занимавай с глупости. Давай си парите за нещо смислено ако са ти в повече. Е34 е достатъчно здрава и надеждна кола сравнение с новите бангии от ниския клас. Ако искаш читава кола 2000 ще трябва да се бръкнеш жестоко.
Успех.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
JIKI_RACER написа: Причината си е сериозна в интерес на истината
Недей ме ядосвА ся ве . Как можеш да кажеш на Е39 '' причина '' . Е39 е по-скоро '' лошо стечение на обстоятелства '' .
Бях се зарекъл , че нема да пиша точно в тая тема , ама ти сА нарочно ядосваш .
Бухвай у коша ТОЧНО това , което си намислил , вземай една мома да се вози до тебе и си тупкай фаса ....
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4