поднася ми надясно през дупки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Василев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i
- Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3
поднася ми надясно през дупки
Здравейте .
когато завивам леко наляво и мина през някоя дупка , колата ми се тресе и леко поднася надясно .
миналата седмица я гледаха майстори .. смениха един шарнир , изкараха го че е заминал , но пак ми поднася .
аз като я загледах и видях че десния ми амортисьор е заминал - изтекъл е .
въпросът ми е според вас възможно ли е затова да ми тресе надясно за да съм сигурен и да търся предни амортисьори ..
когато завивам леко наляво и мина през някоя дупка , колата ми се тресе и леко поднася надясно .
миналата седмица я гледаха майстори .. смениха един шарнир , изкараха го че е заминал , но пак ми поднася .
аз като я загледах и видях че десния ми амортисьор е заминал - изтекъл е .
въпросът ми е според вас възможно ли е затова да ми тресе надясно за да съм сигурен и да търся предни амортисьори ..
- Василев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i
- Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3
Re: поднася ми надясно през дупки
ок . мерси . сега ще поровя във форума за някой втора ръка 

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
И аз съм така от амортисьорите е.
Другия месец ще ги сменям предните,че се оказа че Boge на 3 години за 360 лв са сдали багажа
.
Другия месец ще ги сменям предните,че се оказа че Boge на 3 години за 360 лв са сдали багажа

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Василев написа:ок . мерси . сега ще поровя във форума за някой втора ръка
И какво очакваш да постигнеш а амортесьори втора ръка не ми е ясно?! Това е като оня дето решил да си купува съединител втора ръка. Стана ясно, че доста хора не си уважават колите ама поне нужда от елементарна сигурност на пътя нямате ли?
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
На твое място бих проверил и тампоните на задните долни носачи- там където са хванати към купето.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Василев написа:ок . мерси . сега ще поровя във форума за някой втора ръка
купи си по добре 2 нови хамортисьора и тампони ,ако трябва и си свиркаи

- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
По-добре стар ЗДРАВ БМВ амортисьор,отколкото да си купи онея евтини недосмислици от "Еврото" и да се чуди що и с нови амортисьори скача 
И колега...2 по 2 се сменят!Да не вземеш да смениш само единия!

И колега...2 по 2 се сменят!Да не вземеш да смениш само единия!

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
- Mpower84
- ентусиаст
-
Jang1r написа:По-добре стар ЗДРАВ БМВ амортисьор,отколкото да си купи онея евтини недосмислици от "Еврото" и да се чуди що и с нови амортисьори скача
Е как хем стар хем здрав? В най-добрия случай е на 14 години. Прегледайте този линк http://www.beemasport.com/performance-tuning/struts/ има един списък към който е хубаво да се придържате относно марката. И се интересувайте повече преди да нахълтате в магазина за части и да търсите най-евтиния вариант, защото хубави части има и в България. Просто някой трябва да си направи труда да разбере какво и от къде!
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Mpower84 написа:Jang1r написа:По-добре стар ЗДРАВ БМВ амортисьор,отколкото да си купи онея евтини недосмислици от "Еврото" и да се чуди що и с нови амортисьори скача
Е как хем стар хем здрав? В най-добрия случай е на 14 години. Прегледайте този линк http://www.beemasport.com/performance-tuning/struts/ има един списък към който е хубаво да се придържате относно марката. И се интересувайте повече преди да нахълтате в магазина за части и да търсите най-евтиния вариант, защото хубави части има и в България. Просто някой трябва да си направи труда да разбере какво и от къде!
Къде са тези хубави авточасти???
Преди 3 години сменях предни амортисьори,обиколих всички магазини в Сливен предлагаха ми какви ли не а бях решил да си купя нещо хубаво и накрая ми препоръчаха BOGE,били много хубави и незнам си кво си дадох 360 лв за тях и сега единия е изпуснал другия задържа.С 2 думи пълни боклуци.
Верно не живея в София,там може и да се намерят хубави авточасти но повече не взимам най скъпото.
Сега ще си купя от колега от форума MEYLE по 100 лв бройката пък колкото издържат.

- Mpower84
- ентусиаст
-
Специално за амортисьори още от е30-ката съм фен на Billstein. На сегашната ми кола също ги смених с такива и вече доста време им няма нищо. Купих ги от колега във форума (подробности на ЛС). Освен това и Google доста помага!
- zorobg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 M50B20
- Детайли за колата: Е36 М50Б20
maxpower написа:На твое място бих проверил и тампоните на задните долни носачи- там където са хванати към купето.
+1

Biogame написа:... и накрая ми препоръчаха BOGE,били много хубави и незнам си кво си дадох 360 лв за тях и сега единия е изпуснал другия задържа.С 2 думи пълни боклуци...
BOGE предни купувах преди 1г. по 269лв парчето.... тез много евтини ми се видят
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Игнатов написа:Biogame написа:... и накрая ми препоръчаха BOGE,били много хубави и незнам си кво си дадох 360 лв за тях и сега единия е изпуснал другия задържа.С 2 думи пълни боклуци...
BOGE предни купувах преди 1г. по 269лв парчето.... тез много евтини ми се видят
Много пара, да не са М-тех.
Седана го продадох с перфектна предница на 3 години окачване Лемф и амортесьори Боге, нещата са мисля са комплексни: стил на каране, лоши пътища в и около населеното място, лоша партида.

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2