Новото поколение БМВ Х5 идва вероятно през 2007 г
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Гост
-
Новото поколение БМВ Х5 идва вероятно през 2007 г

През последния месец започнаха изпитанията на новото поколение на БМВ Х5. В Интернет вече се появиха неофициални снимки на новия модел, което поражда спекулации дали целият процес не е ускорен и дали няма да станем свидетели на появата на новия Х5 още през тази година.
Досега официално се смяташе, че това ще стане към края на 2007 г., като новото поколение на Х5 ще се появи като модел за 2008 г. Засега е известно, че БМВ Х5 ще бъде поставен на новата платформа Е70 на фирмата и ще получи редица двигатели, използвани в момента от серия 7.
Сред тях ще бъдат 3.0 литровият шестцилиндров агрегат, както и няколко V8, започващи от 4.8 литра и максимална мощност 360 к.с. и продължаващи с обем от 5.0 литра и от 5.4 литра.
Новият SUV на БМВ е малко по-голям по размери от предшественика си, но не е ясно дали това ще доведе до появата на трети ред седалки в купето. Знае се, че автомобилът ще бъде оборудван с подобрена версия на системата xDrive.
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
Re: Новото поколение БМВ Х5 идва вероятно през 2007 г
bam-bam написа:През последния месец започнаха изпитанията на новото поколение на БМВ Х5.
Тестовете текат от година и половина! Декември 2005 я видях в Мюнхен, след месец и половина ще я карам. Пак пишат глупости по медийте

Re: Новото поколение БМВ Х5 идва вероятно през 2007 г
bam-bam написа:...както и няколко V8, започващи от 4.8 литра и максимална мощност 360 к.с. и продължаващи с обем от 5.0 литра и от 5.4 литра.
а пък аз си мисля че последния двигател няма да е 5.4 а ще е по-скоро към 6 литра и няма да е в8

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- pantata
- младши ентусиаст
-
Аз я чакам дваж повече май ше се разделям с красавицата ми за новия хъпгрейдNiki Lauda написа:Ще чакам с нетърпение новата Х5-ца

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
MaXimal написа:P.S.
Поправи го товаКара: bmw x5
Детайли за колата: dvigatel 4x4 24cilindara 250konq
Кой е тоя двигател дет е на Х5 и е 250 коня да не е с чип нещо

- pantata
- младши ентусиаст
-
Поправи го това
Е па X5 е All-wheel Drive си е 4х4,мойта си е с двигател3.0i а иначе си е към 240-250 коня с тунинга който си направих
[/quote]Кара: bmw x5
Детайли за колата: dvigatel 4x4 24cilindara 250konq
Е па X5 е All-wheel Drive си е 4х4,мойта си е с двигател3.0i а иначе си е към 240-250 коня с тунинга който си направих
Оn topic Дано е поне толкова вдъхновяваща и респектираща колкото и старата.
Off Пантата-5678
тея 3.0 литра като ги разделиме на 24 цилиндъра колко обем на цилиндър се пада ?125 мл?
от теб научаваме и че 4х4 задвижването зависи от двигателя
Някоя друга тайна на автомобилостроенето ще ни разкриеш ли ?
Off Пантата-5678

In Ban We Trust!
- pantata
- младши ентусиаст
-
eraziel написа:Оn topic Дано е поне толкова вдъхновяваща и респектираща колкото и старата.
Off Пантата-5678тея 3.0 литра като ги разделиме на 24 цилиндъра колко обем на цилиндър се пада ?125 мл?
Колко се пада кат ги разделим не знам за тва плащам на ора кат тебе да сметат

pantata-1234 написа:eraziel написа:Оn topic Дано е поне толкова вдъхновяваща и респектираща колкото и старата.
Off Пантата-5678тея 3.0 литра като ги разделиме на 24 цилиндъра колко обем на цилиндър се пада ?125 мл?
Колко се пада кат ги разделим не знам за тва плащам на ора кат тебе да сметати не съм казал че 4х4 задвижването зависи от двигателя а само споменах че Хикса ми е с 3 литров двигател Айде със здраве
снимки на Х-са ще дадеш ли?
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2