Изплащане на щета от БулИнс

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕиии

Мнение от 3po » 16 Май 2006, 22:09

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕиии
Тя работата взе да става сериозна.
Аз пуснах темата само за инфо колко пари ще взема , а то хората си споделят тука неволите.
Аз предлагам да направим анкета / то може и да има / Кой от кои застрахователи
е доволен .

П.С.
Аз лично като ми изтече застаховката в Бул Инс 2-ри път там няма да си направя повече./Ако въобще я има тази компания до догава? :)
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
Мечтае да кара: кока & цици
Детайли за колата: с чип !!!

Мнение от Lunaticc 1 » 16 Май 2006, 23:24

Тея от булинс вече ги нема на моита карта,аз маиче от юли месец мисля вече да съм към ДЗИ некфи мнения :?: сори за :OT:
Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!
Изображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 17 Май 2006, 9:34

Познавам няколко автомонтьора които като доиде кола с каско от ДЗИ я правят или последна или въобще не се стараят щото ония им давали най малко пари в сравнение с другите компании
Съвета е Армеец или Булстрад

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 17 Май 2006, 10:43

Icco® написа:Познавам няколко автомонтьора които като доиде кола с каско от ДЗИ я правят или последна или въобще не се стараят щото ония им давали най малко пари в сравнение с другите компании
Съвета е Армеец или Булстрад

Аз пък съм си само в ДЗИ и нямам проблеми досега.Но по принцип съвета ми е кой кадето има познат щото тука за съжаление така стават работите.Нали знаете паролата -"Мой човек" ;)
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от a3 » 17 Май 2006, 11:13

Lunaticc 1 написа:Тея от булинс вече ги нема на моита карта,аз маиче от юли месец мисля вече да съм към ДЗИ некфи мнения :?: сори за :OT:

Аз съм в ДЗИ вече 3-та година! 2 години бях застраховал там голф2, с който бях преди и впечатленията ми са предимно от изплащане на негови щети. И мога да ви кажа, че бях предоволен. Резултатът е 2-3 удара, от които имах винаги горница от 50-100лв при изплащането на щетите. От 2-3 месеца съм застраховал и бима-та там. Засега нямам щети, но мисля да отида да ми платят фара, тъй като не ми го видяха, че е пукнат при първоначалния оглед и също на няколко места ми беше паднал лака на боята и това ще го заведа като щета от пароструйка примерно. Да видиме какво ще стане :) Един съвет от мен, ако тепърва ще застраховте там и имате забележки по купето закарайте колата на оглед супер мръсна и точно преди края на работното им време. И им предлагайте по 10-20лв да пропуснат да запишат някоя друга щета, ако вече я видят. Последното не съм го пробвал лично, но са ми казвали, че става без проблем. Успех

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 17 Май 2006, 12:34

a3 написа:
Lunaticc 1 написа:Тея от булинс вече ги нема на моита карта,аз маиче от юли месец мисля вече да съм към ДЗИ некфи мнения :?: сори за :OT:

Аз съм в ДЗИ вече 3-та година! 2 години бях застраховал там голф2, с който бях преди и впечатленията ми са предимно от изплащане на негови щети. И мога да ви кажа, че бях предоволен. Резултатът е 2-3 удара, от които имах винаги горница от 50-100лв при изплащането на щетите. От 2-3 месеца съм застраховал и бима-та там. Засега нямам щети, но мисля да отида да ми платят фара, тъй като не ми го видяха, че е пукнат при първоначалния оглед и също на няколко места ми беше паднал лака на боята и това ще го заведа като щета от пароструйка примерно. Да видиме какво ще стане :) Един съвет от мен, ако тепърва ще застраховте там и имате забележки по купето закарайте колата на оглед супер мръсна и точно преди края на работното им време. И им предлагайте по 10-20лв да пропуснат да запишат някоя друга щета, ако вече я видят. Последното не съм го пробвал лично, но са ми казвали, че става без проблем. Успех

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :idea:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Предишна

Назад към E36