Изплащане на щета от БулИнс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕиии
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕиии
Тя работата взе да става сериозна.
Аз пуснах темата само за инфо колко пари ще взема , а то хората си споделят тука неволите.
Аз предлагам да направим анкета / то може и да има / Кой от кои застрахователи
е доволен .
П.С.
Аз лично като ми изтече застаховката в Бул Инс 2-ри път там няма да си направя повече./Ако въобще я има тази компания до догава?
Тя работата взе да става сериозна.
Аз пуснах темата само за инфо колко пари ще взема , а то хората си споделят тука неволите.
Аз предлагам да направим анкета / то може и да има / Кой от кои застрахователи
е доволен .
П.С.
Аз лично като ми изтече застаховката в Бул Инс 2-ри път там няма да си направя повече./Ако въобще я има тази компания до догава?

- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
Тея от булинс вече ги нема на моита карта,аз маиче от юли месец мисля вече да съм към ДЗИ некфи мнения
сори за
-а

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Познавам няколко автомонтьора които като доиде кола с каско от ДЗИ я правят или последна или въобще не се стараят щото ония им давали най малко пари в сравнение с другите компании
Съвета е Армеец или Булстрад
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Icco® написа:Познавам няколко автомонтьора които като доиде кола с каско от ДЗИ я правят или последна или въобще не се стараят щото ония им давали най малко пари в сравнение с другите компании
Аз пък съм си само в ДЗИ и нямам проблеми досега.Но по принцип съвета ми е кой кадето има познат щото тука за съжаление така стават работите.Нали знаете паролата -"Мой човек"

НЕВОЛЯТА УЧИ........

Lunaticc 1 написа:Тея от булинс вече ги нема на моита карта,аз маиче от юли месец мисля вече да съм към ДЗИ некфи мнениясори за
-а
Аз съм в ДЗИ вече 3-та година! 2 години бях застраховал там голф2, с който бях преди и впечатленията ми са предимно от изплащане на негови щети. И мога да ви кажа, че бях предоволен. Резултатът е 2-3 удара, от които имах винаги горница от 50-100лв при изплащането на щетите. От 2-3 месеца съм застраховал и бима-та там. Засега нямам щети, но мисля да отида да ми платят фара, тъй като не ми го видяха, че е пукнат при първоначалния оглед и също на няколко места ми беше паднал лака на боята и това ще го заведа като щета от пароструйка примерно. Да видиме какво ще стане

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
a3 написа:Lunaticc 1 написа:Тея от булинс вече ги нема на моита карта,аз маиче от юли месец мисля вече да съм към ДЗИ некфи мнениясори за
-а
Аз съм в ДЗИ вече 3-та година! 2 години бях застраховал там голф2, с който бях преди и впечатленията ми са предимно от изплащане на негови щети. И мога да ви кажа, че бях предоволен. Резултатът е 2-3 удара, от които имах винаги горница от 50-100лв при изплащането на щетите. От 2-3 месеца съм застраховал и бима-та там. Засега нямам щети, но мисля да отида да ми платят фара, тъй като не ми го видяха, че е пукнат при първоначалния оглед и също на няколко места ми беше паднал лака на боята и това ще го заведа като щета от пароструйка примерно. Да видиме какво ще станеЕдин съвет от мен, ако тепърва ще застраховте там и имате забележки по купето закарайте колата на оглед супер мръсна и точно преди края на работното им време. И им предлагайте по 10-20лв да пропуснат да запишат някоя друга щета, ако вече я видят. Последното не съм го пробвал лично, но са ми казвали, че става без проблем. Успех

НЕВОЛЯТА УЧИ........

51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4