датчикът за бензина - проблем ли е?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
датчикът за бензина - проблем ли е?
Здравейте колеги,
сутринта си напълних колата догоре и по едно време гледам стрелката за бензина под нулата и лампата свети. Спрях, изгасих я и запалих отново и се оправи. Минах през един легнал полицай и пак същата работа пада под нулата и после започна бавно, бавно да се вдига. Въпросът ми е имам ли проблем? Знам, че е с два поплавъка, но ... или на безниостанцията са я препълнили и на поплавъка нещо му става.
сутринта си напълних колата догоре и по едно време гледам стрелката за бензина под нулата и лампата свети. Спрях, изгасих я и запалих отново и се оправи. Минах през един легнал полицай и пак същата работа пада под нулата и после започна бавно, бавно да се вдига. Въпросът ми е имам ли проблем? Знам, че е с два поплавъка, но ... или на безниостанцията са я препълнили и на поплавъка нещо му става.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
лудия беше описал подробно проблема и как се решава точно тук. сега не ми се пише отново, при положение, че вече е обсъжадно. потърсете малко из форума и ще намерите отговора;)

- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
здравейте
сваляш задната седалка.минаваш от страната зад дясната седалка.има залепено нещо като платнище отлепяш го и ти се отваря един вдлъбнат кръг върху които има 2 букси.откачваш ги и отвиваш конуса.вадиш нагоре и пред теб ще ти излезе потапяемата бензинова помпа и бензиномера.желая ви успех
ако е дефектирал ми званнете имам в наличност 0887548380
ако е дефектирал ми званнете имам в наличност 0887548380
- Yojimbo
- кандидат ентусиаст
-
perko написа:
От дясно са помпата и датчик, а от ляво още един датчик/заради формата на резервоара/ 
някой ми беше казал че е от ляво

Колкото повече, толкова повече.
7 мнения
• Страница 1 от 1