искате ли 2 ри сабор вав варна

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 16 Май 2006, 15:40

ati написа:както едно време, а ;)
Нямам търпение:)
Извинявам се за офф-топика, който е чел историите ни със Спийдмастера, ще разбере какво се случва в сърцето ми при спомена за две малки акулки, обикалящи улиците :D

ми да ама тогава не беше джамбазин , са докато карам след тебе сигурно ше ми демонтираш кобилиците и после в продава ... чистак бърсак ... на примоция... :smoke:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 16 Май 2006, 16:01

А ти бре катил .... Помниш ли Люлин Склад м ....Ся нанайси .... само аз останах. Дворовете на училищата са пусти и по тях вече няма следи от гума... пред кафетата няма паркирани по няколко бавареца със стикери... малолитражките свободно се разхождат по главните булеварди без да ги обезпокоява никой, а голфетките пак си повярваха, че са бързи... :roll: ;)

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 16 Май 2006, 16:05

...и ученичките не се спъват в гумените ми карета ...

мечтател
Аватар
Кара: Е30 М3 реплика

Мнение от lamas » 16 Май 2006, 21:13

кога ще е този феномен

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 16 Май 2006, 21:30

ms написа: ...

без да искаш да се заяждаш, вече се заяде :!: да, прочетох цялата тема още преди първия си отговор и освен, че го обърнахте на чат, друго не видях :!:
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 16 Май 2006, 22:37

speedmaster написа:
Нямам търпение:)
Извинявам се за офф-топика, който е чел историите ни със Спийдмастера, ще разбере какво се случва в сърцето ми при спомена за две малки акулки, обикалящи улиците :D

ми да ама тогава не беше джамбазин , са докато карам след тебе сигурно ше ми демонтираш кобилиците и после в продава ... чистак бърсак ... на примоция... :smoke:

:mhihi:
времената се менят :mhihi:

!!Asen_X написа:

А ти бре катил .... Помниш ли Люлин Склад м ....Ся нанайси .... само аз останах. Дворовете на училищата са пусти и по тях вече няма следи от гума... пред кафетата няма паркирани по няколко бавареца със стикери... малолитражките свободно се разхождат по главните булеварди без да ги обезпокоява никой, а голфетките пак си повярваха, че са бързи... :roll: ;)

сега не става, откак станах специалист по демонтиране на гуми от джанти в движение нещо свършиха гумите :mhihi:
Сега седим и чакаме за нови гумета :mhihi:
Тия времена, освен че ги помня не са и отминали, просто временно хората си почиват :winky:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Потребител
Аватар

Мнение от krasi1 » 17 Май 2006, 23:13

МОМЧЕТА ЗАЩТО ГО ОБУРНАХТЕ НА ЧАТ все пак може ли по темата

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 18 Май 2006, 14:00

мисля че трябва да се направи по голяма реклама на онова бутонче горе ЧАТ за какво служи за да може хората повече да го натискат и да си лафим ТАМ а не ТУК :mhihi: ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BraZeN » 24 Май 2006, 11:14

Ко стана бе хора , никой не дава нови предложения . Никой от висшите нищо не казва за идеите които се написаха досега . Пък останах с впечатление че не съм сам , ами има и много други които искат събора догодина да се проведе във Варна .

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 24 Май 2006, 15:16

BraZeN написа:....

Едва ли някой ще има против да се съберем тук, макар да е доста далеч за някои хора... Основният проблем засега си остава липсата на трасе за състезания :evil: Успеем ли да решим този проблем по някакъв приемлив начин ще остане да се заемем с организацията- спонсори, спане, кръчми и т.н. ... Но поне досега вариант за писта нещо не виждам :banghead:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E21 M20B25 s TURBO

Мнение от ristakis » 03 Юни 2006, 22:06

Абсолиутно съм съгласен сас вас че събора требва да е веднаж годишно иначе се загубва тръпката от очакването да доиде деня.Иначе много се кефя на текива ентусиазирани хора като вас СУПЕР СТЕ ВАРНА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия