Не се отваря предна дясна врата
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: Не се отваря предна дясна врата
Jordana написа:Ключалката с механизма който блокира вратата е клеясал разместен или счупен .Отстрани и под кората има 2 винта и 1 под гуменото уплътнение с глуха звезда главите .Разхлабваш ги и пробваш при отворена врата дали затваря и освобождава.За да се свали тоя механизъм и кората трябва да се свали.Щипките се чупят лесно така че най добре си вземи нови.
Не знам,и аз му казах да пробва да я свали,ма ние като сваляхме кора на задна врата, пак така блокирала,се посчупи

Ама отзад сякаш повече я затиска

Kregec написа:Не става както и да въртя ключа само се отключва и заключва и до там!!!
Виж събота-неделя,ако ти се занимава,ела да я видим,аз трябва да имам шипки някъде

Много като тебе вече плакаха ...
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Ако измъкнеш седалката става малко по-достъпно
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
alchohol написа:Ако измъкнеш седалката става малко по-достъпно
Знам,смъкната беше,ама пак като е заключена е затисната

Много като тебе вече плакаха ...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Със ключа е направо невероятно да не отвори.Ако с ключа не става а само ти избутва нагоре копчето значи с ръка през кората и отдолу има един дебел найлон махаш го и машинката има едно рамо на което са закачени лостчето за отваряне отвътре и копчето .Буташ го на ръка и няма начин да не отвори освен ако не е счупена самата машинка .И така ако не става пак е възможно но от вън се бърка през уплътнението но подобре някой който го е правил.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Е, ако е счупена машинката, разкачаш и на ръка трябва да стане, освен ако не се е прецакала самата брава, ама па чак толкова каръщина не ми се вярва да има в тая врата.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
BABHOMED написа:Имах подобен проблем,миналата зима механизма заяждаше но му бях хванал цаката докато го смажа..Брата не се отваряше нито от дръжката вътре нито отвън.Като се дръпне дръжката отвън стоеше все едно е изкълчена.Цаката му е като се хване вътрешната дръжка и се опъна до крайно положение след което се пусне няколко пъти рязко да изчатка така се отваряше..След обилно измиване на целия механизъм с WD40 и смазване с грес всичко се оправи.
Колеги благодаря на всички отзовали се и дали съвет. Съвета на колегата обаче ми свърши работа. Дръпнах вътрешната дръжка няколко пъти и вратата се отвори...
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2