Съединителя замина

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw e39
Мечтае да кара: Bmw е38

Re: Съединителя замина

Мнение от patkana1 » 12 Яну 2012, 14:52

waterboy написа:намерих я колега, писал съм вече в нея но не се надявам нещо да излезне а и вече си взех нова броня боядисана сичко точно утре отивам да си я сложа :yes:

П.П ебати в каква държава живееме да ни е страх да си сложиме нещо хубаво поколата за да не го откраднат :dunno: :ranting:

За това за тези които имат възможност,решението в случая е автокаско,без него само авто-джамбазите ще продължават да тарашат а ние да си плащаме от нашия джоб за това,а за държавата си е така...просто без коментар,съжелявам за М-борнята ти иначе....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d '03
Мечтае да кара: E39 S62B50

Мнение от Slu4ainiK » 12 Яну 2012, 20:46

patkana1 написа:
waterboy написа:намерих я колега, писал съм вече в нея но не се надявам нещо да излезне а и вече си взех нова броня боядисана сичко точно утре отивам да си я сложа :yes:

П.П ебати в каква държава живееме да ни е страх да си сложиме нещо хубаво поколата за да не го откраднат :dunno: :ranting:

За това за тези които имат възможност,решението в случая е автокаско,без него само авто-джамбазите ще продължават да тарашат а ние да си плащаме от нашия джоб за това,а за държавата си е така...просто без коментар,съжелявам за М-борнята ти иначе....

Каското не ти помага, ако няма видими интервенции относно кражбата, ако няма нещо счупено, разбито, изкъртено и тн не ти покриват. Поне при мен така стана.

Аватар
Кара: E36 318IS and E46 318I
Детайли за колата: BMW E36 318IS ; BMW E46 318I

Мнение от ProblemZ » 12 Яну 2012, 22:23

Slu4ainiK написа:
patkana1 написа:

Каското не ти помага, ако няма видими интервенции относно кражбата, ако няма нещо счупено, разбито, изкъртено и тн не ти покриват. Поне при мен така стана.

А ако се беше сетил да поизкривиш малко болтовете и да счупиш пластмасите в който влиза бронята,щеше да си напред :smoke:
Най - ТочниЯ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38 735i
Мечтае да кара: вана
Детайли за колата: M62

Мнение от waterboy » 16 Яну 2012, 1:56

колега млад съм, 1-вото бмв ми е това от 1 месец го имаm според тебе дали съм мислил как някои капут ще мине и ще ми вземе м бронята? халад да му е не ми е за бронята беше дефетка цялата взех си нова всичко ми е на 6 да не говорим че тук в форума мернах една много ефтина пусната днес за продажба направена за боя и има 1 белег които не съм го виждал до сега на други брони ама не ми се разправя (може и да не е моята да се бъркам) рахад да са му тея 50-70 лв, има 1 от горе който гледа :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от revenger » 17 Яну 2012, 19:58

здравейте колеги, въпроса ми е свързан точно за същия "мек" съединител, днес не можах да изключа от скорост за да запаля, досипах течност и след 10тина мин. помпане започна да отлепя, но ми направи впечетление едно нещо, когато запалих и се заслушам до скоростния лост долу се чува едно много леко виене, когато натисна съединителя това виене спира,та въпроса ми е това виене дали се дължи именно на тази долна помпа? :|

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: SR1 NORMANDY
Мечтае да кара: 320 turbo DRM

Мнение от ddinobot » 17 Яну 2012, 21:34

Виенето най вероятно се дължи на разбит аксиален лагер колега !
...the perfect race car crosses the finish line in first place and then falls to pieces
40354

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от revenger » 18 Яну 2012, 21:55

ddinobot написа:Виенето най вероятно се дължи на разбит аксиален лагер колега !

някаде бях чел че когато е натиснат съединителя тогава е натоварен аксиалния лагер а през другото време не или нещо от този род, та ако има нещо подобно не трябва ли при натиснат съединител да почне да вие, а при пуснат да спира, а при мен точно обратнот се получава чува се когато е пуснат съединителя, натискам и спира? :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38 735i
Мечтае да кара: вана
Детайли за колата: M62

Мнение от waterboy » 18 Яну 2012, 22:36

Незнам колега нямах такъв проблем при мене от нищото изведнъж без някакви други признаци съединтителя беше като педала на газта супер лек/мек не е имало виене течноста беше до макса просто си беше заминала помпата

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Много коли
Мечтае да кара: M4

Мнение от kiky_7 » 01 Апр 2012, 19:48

Вече смених съединителя, взех за м42b18 с климатик LUK, но когато свалихме стария съединител се оказа,че този е бил за м42 без климатик (единия е с пружина, този които е без климатик, а другия е без пружина и е за м42 с климатик). Въпроса ми е сега както е с климатик, трябвало ли е да сложа съединител който е за климатик ?
Изображение Изображение

Предишна

Назад към E36