328 Пали СТУДЕНА само с ПЪЛНА ГАЗ ?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: 328 Не пали СТУДЕНА !!!
не колега свещите не сме ги гледали, но какъв може да проблема от тях ако е няма да пали или оборотите ще играят ... по симптомите най вероятно да е степ моторчето защото понякога вдига по големи обороти но не винаги 1 път 900 1 път 1100 .... незнам и аз
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
случвало ми се е от менте свещи м42 то да не може да запали .За оборотите вероятно смуче въздух от някаде ,осверн клапана картерни

а пали ли без проблем после като поработи 3 4 минути защото при мен е така само 1вия път е проблем после е Ок
Re: 328 Пали СТУДЕНА само с ПЪЛНА ГАЗ ?!
колеги пак я пробвах и със сменен клапан на картерните газове, който казваха майсторите, че е причината, но колата и така не пали нормално, все едно си е като преди пълна Газ патка тресе малко и после всичко си идва на мястото - някой не може ли да помогне
благодаря
благодаря
Здрасти Градски, какво става с 328i-цата?
Какво стана със стъпковото моторче...?
Май е трябвало първо него да свалите проверите, чистите, тествате и ако не се нормализират оборотите евентуално смяна, ако другите неща са си наред. Не е трябвало да пипате ТПС-а
или каквото още там сте пипали да намаляте оборотите..
Нищо друго ли не излиза на диагностиката? Ламбда сондата видяха ли я в какви стойности работи?
Колата... имала ли е Газ

Май е трябвало първо него да свалите проверите, чистите, тествате и ако не се нормализират оборотите евентуално смяна, ако другите неща са си наред. Не е трябвало да пипате ТПС-а

ejay007 написа: ... там ТПС-а ли как се казваше точно където има 1 датчик от там малко ги понамалихме като развихме 2те болчета извадихме тази джаджа и малко я тръкнахме на пилата съвсем леко, та ги направихме около 600 700 оборота ....
Нищо друго ли не излиза на диагностиката? Ламбда сондата видяха ли я в какви стойности работи?
Колата... имала ли е Газ

Sea Eagle написа:Здрасти Градски, какво става с 328i-цата?Какво стана със стъпковото моторче...?
![]()
Май е трябвало първо него да свалите проверите, чистите, тествате и ако не се нормализират оборотите евентуално смяна, ако другите неща са си наред. Не е трябвало да пипате ТПС-аили каквото още там сте пипали да намаляте оборотите..
ejay007 написа: ... там ТПС-а ли как се казваше точно където има 1 датчик от там малко ги понамалихме като развихме 2те болчета извадихме тази джаджа и малко я тръкнахме на пилата съвсем леко, та ги направихме около 600 700 оборота ....
Колата... имала ли е Газ
Здравей колега за оборотите аз сам си ги върнах както си бяха и с тях нямам проблеми верно малко височки са около 1000 на загряла кола, но така я взех и няма ядове с играенето на стрелката та мисля поне този проблем, че е отминал.
Не сме пипали стъпковото моторче може да иска чистене незнам, но в момента проблема е че не пали като е студена а не мисля, че от него ще е, но кой знае ... всичко е възможно
На диагностиката излезе температурен датчик но може защото преди това го вадихме и пак го сложихме и имобилайзера но за сондите нищо поне момчето не каза че сондата дава грешка карах я горе на Черни връх БМВ сервиза а за Газ дали е имала колата нямам идея то мотора е сменян иначе е била 320ка ама и електрониката е сменяна, но не може от това да не пали без газ като е студена я ... друг е проблема ...
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
Малко съм
, но от чисто любопитство искам да питам - продавачът запозна ли те с проблемите на колата, когато ти я проададе?И втори въпрос - когато я палихте като си я гледал и като си я купил, правеше ли тая мизерия, защото, ако не, то тогава колата е била предварително загрята, което общо взето би отговорило на първия ми въпрос...

от Чирпан е колата и е взета на бартер както и като я гледах беше загрята понеже момчето дойте от там до Бургас с нея и няма как да разбера за този проблем докато не минат поне 5-6 часа ... после го питах и ми каза че винаги е палела така от 2 години колкото я имал той
- raduslaf
- ентусиаст
-
ejay007 написа:от Чирпан е колата и е взета на бартер както и като я гледах беше загрята понеже момчето дойте от там до Бургас с нея и няма как да разбера за този проблем докато не минат поне 5-6 часа ... после го питах и ми каза че винаги е палела така от 2 години колкото я имал той
Да, няма как да разбереш за този проблем, ако продавачът дойде със загряла кола и реши да го спести като инфорамция

Днешно време не вярвам някой да не ми я спести тази информация все пак в такава държава живеем и хората са малко ....
Здраве да е ще я оправим, ако не така ще си е :d
- raduslaf
- ентусиаст
-
ejay007 написа:Днешно време не вярвам някой да не ми я спести тази информация все пак в такава държава живеем и хората са малко ....
Хората са много...
Както казваш - здраве да е само, колата ще се оправи.Успех

Да колега мерси, а ако не се оправи и така си пали и върви :d малко по-трудно 1вия път ама ... :d
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
незнам колега на компа като я закачихме не го показва като грешка... свещите ще видим тези дни как са и степ моторчето имам една 320ка М52 надявам се да става за 28цата само за проба дали е от него ..
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3