искате ли 2 ри сабор вав варна

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 14 Май 2006, 20:49

И аз си мислех същото да ти кажа остана да пуснем всички на гумения завой на виница и да гледаме колко са тругнали и колко пристигнали :( наистина няма каде тук освен мисля че имаше едно летище някаде около близките на варна села .
Часно е мисля и евентуално догодина може да се помисли
а за сега каквото и масово събиране да направим не би трябвало да го наричаме събор и то национален :)

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 14 Май 2006, 21:00

Icco® написа:... наистина няма къде тук освен мисля че имаше едно летище някаде около близките на Варна села .
Частно е мисля и евентуално догодина може да се помисли....

Я кажи къде го това летище, че тази седмица имам малко свободно време и мога да прескоча да хвърля едно око 8)
Изображение
Изображение

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 14 Май 2006, 21:11

не мога да се сетя точно къде е но мисля че имаше нещо общо с туристическа агенциа Вектра офиса им е точно срещу общината
собственика мисля че е Недялко дето продава Опел той мисля че играеше нещо там
ако познаваш хората около него може да събереш инфо ако разбира се съм прав де за това кои е собственика
днес просто не мога да мисля и пак толкова като се сетих добре е :)

Аватар

Мнение от ms » 14 Май 2006, 21:15

Лоша работа- не ги познавам :( Я тея дни да помислиш по сериозно и да се сетиш къде е - поне около кое село е, пък аз все ще го намеря...
Изображение
Изображение

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 14 Май 2006, 21:22

Със сигурност е дестинациата кичево осеново там някаде беше ще помисля по задълбочено и ще поговоря с нужните хора да видим дали съм прав

Аватар

Мнение от ms » 14 Май 2006, 21:28

Като имаш някакво инфо по въпроса метни ми едно смс-че и да ходя да проверя как е положението. ГСМ-а ми е 0885533592... А и ако някой друг се сети за подходящо място като писта да казва и да проверявам- поне тази седмица ще имам доста свободно време и тъкмо ще го уплътня...
Изображение
Изображение

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 15 Май 2006, 6:37

Горе след разклона за Виница имаше една картинг писта, която май беше достатъчно широка за коли. Само паркинга им май го нямаше никакъв.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BraZeN » 15 Май 2006, 8:50

Ми то тая писта има 2 паркинга освен тоя който е от страната на п1тя има и друг от другата страна на пистата , който е по - голям и на с1стезанията там правят боксовете за картовете тъй 4е паркинзите не са голям проблем .
Ама аз 4есто ходя там да побр1м4им с аверите и мога да кажа 4е за картовете , пистата е мн. д1лга и мн.широка . Оба4е с1м гледал и с1стезания с коли там и за коли , особено по няколкото по4ти обратни завоя е прекалено тясно . Една нормално голяма кола едва се провира п1к ко остава да мине с1с с1стезателно темпо или да запали гумите на обратния. Туй май наистина е най - голямата писта в околността ама е направена за картинг и за с1стезания с големи коли ми се струва 4е просто не става :( . Други които имат впе4атления могат да ме поправят ако искат ама това е мойто мнение .

Мислая 4е по - реални алтернативи са това летище ( което на мен с16то не ми е известно ) за което говорят хората по горе или аз все о6те си мисля за няколко скоростни отсе4ки по п1тя на ралито . С1гласен с1м 4е 6те б1де доста опасно ама в края на краищата се надявам хората да си знаят в1зможностите на колите и собствените си умения . Друг вариеант за ограни4аване на опасността : като на Класик ралито - С1стезателите са зад1лжени да спазват законите по п1тищата и има определено " идеално " време , което об6то взето е максимално доброто при спазване на правилата по п1тя и после за да се накарат у4астниците наистина да не прекаляват с гаста : за всяка минута зак1снение от идеалното време се дават 10 наказателни секунди ап1к за всяка минута по рано - 60 сек. - наказателни

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 15 Май 2006, 10:28

[quote="BraZeN"][/quote]
Колега все едно не пишеш на кирилица :roll:
Тва някакъв нов терикатлък ли е :?:
Ако не знаеш " ъ " е на мястото на "Y" a "ч" на мястото на "`" (Конзолата) при фонетичната кирилица.
Не за друго ама какъв е смисъла от кирилицата когато някой я преиначи така че да се напрягат другите докато четат мнението му :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BraZeN » 15 Май 2006, 10:42

Съжалявам много ама това просто ми е навик . Опитвам се да го оправя и има някои думи със "ъ" и "ш" и "щ" защото като пиша се опитвам да ги използвам ама винаги ми се изплъзват разни други знаци от тия които използвам като пи6а на български с латиница , апък като пи6а такива разни дълги изказвания нямам време да оправям вси4ки пропуснати знаци . Моля за извинение просто още не съм свикнал да пиша на фонетика , ама се опитвам и това ше дойде ;)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 15 Май 2006, 10:50

BraZeN написа:Съжалявам много ама това просто ми е навик . Опитвам се да го оправя и има някои думи със "ъ" и "ш" и "щ" защото като пиша се опитвам да ги използвам ама винаги ми се изплъзват разни други знаци от тия които използвам като пи6а на български с латиница , апък като пи6а такива разни дълги изказвания нямам време да оправям вси4ки пропуснати знаци . Моля за извинение просто още не съм свикнал да пиша на фонетика , ама се опитвам и това ше дойде ;)

Щом се опитваш да се научиш е добре значи все някога ще успееш ;)
Въпроса е принципен.Нека уважаваме поне езика на който разговаряме :!:

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 15 Май 2006, 12:44

BraZeN написа:Друг вариеант за ограни4аване на опасността : като на Класик ралито - С1стезателите са зад1лжени да спазват законите по п1тищата и има определено " идеално " време , което об6то взето е максимално доброто при спазване на правилата по п1тя и после за да се накарат у4астниците наистина да не прекаляват с гаста : за всяка минута зак1снение от идеалното време се дават 10 наказателни секунди ап1к за всяка минута по рано - 60 сек. - наказателни

Check this out:
http://www3.telus.net/bmw/bcclassicrally/rallyrules.htm
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 15 Май 2006, 13:54

Олеее майкооо ....... ms & X5 ........ Направо ме учудвате :shock:
Аз в какъв контекст го казвам ... а вие по какъв го разбирате.

ИЗВИНЯВАМ се ако с тези ми думи съм породил объркване във вас но нека да опитам отново ;)

:!: :!: :!: ИХААА ...... ВАРНА ....... 400 (в едната посока) ........ ГУСТУУУУ МАЙНААА :!: :!: :!:

ТОЕСТ - Не е истина колко ще се радвам ако се случи така че да пътувам с колата на дълго разстояние (в случая - Варна) за да присаствам евентуално на БМВ събор 2006 - #2 ;)

Сега надявам се разбрахте какво искам да кага с първия си пост ;)

П.С. Като пример мога да ви дам това че аз бях много против тазгодишния събор да е в пловдив щото по тоя начин аз се лишавам от : ПЪТУВАНЕ в група ; Спане в хотел ; МНОГО емоций по време на "екскурзията" и най вече от разнообразието , а сега какво - спя си вкъщи, пистата ми е на 15км, почти всяка седмица сам там и нали се сещаш че по тоя начин ми се губи всякаква тръпка за СЪБОР ;)
НО все пак искам да кажа че ми беше НЕВЕРОЯТНО голям кеф да присъствам и още нещо : ИСКАМ ОЩЕ ПОНЕ 1 СЪБОР ТАЗ ГОДИНА 8)
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

варненския разкош
Аватар

e 21

Мнение от STR » 15 Май 2006, 14:17

от името на "клуба" на Е21-ците подкрепям идеята и 6те помогнем с каквото можем.Даите да покажем на всички че и във Варна могат да се правят такива неща.Все пак нямаме нищо откакто ни взеха рали "златни" не че е свързано с БМВ но си беше единственото свястно нещо на колела.

Аватар

Мнение от ms » 15 Май 2006, 14:39

BMW lover написа:Олеее майкооо ....... ms & X5 ........ Направо ме учудвате :shock:
Аз в какъв контекст го казвам ... а вие по какъв го разбирате....

Извинявам се грешката - не съм разбрал правилно :uups: :uups: :uups: 3аписвам си- "Дължа каса бира на BMW lover" :bchug: :bchug:
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия