Проблем с парното
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 528xi
- Мечтае да кара: M10
- Детайли за колата: Panda
Re: Проблем с парното
alexanderkirow написа:ayaks90 написа:alexanderkirow написа::help:
Колега модераторите много щети се зарадват,като те видят че пишеш по няколко мнение едно след друго.Като напишеш нещо и си осъзнал че имаш нещо за допалване,исползвай опцията "промени" зада си допалниш мнението,иначе някой може дате зарадва с изтриване на всичките ти мнения до сега.
Колега мненията са ми през един месец , не мисля че е нужно да си изтрия/променя мнението ,след като казвам че съм направил нещо и се е получило за момента. Затова не си изтрих мнението защото утре някой ще ме пита дали съм го направил въпросното нещо.
погледни си мненията на цялата тема и поне на две места ще намериш твои мнения писани през интервал от 5 мин (нети направих забележка само зада спамя или даси "чеша езика"
- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
Колега не съм много вещ по много въпроси имах и аз такъв проблем парното се губеше а колата ми беше загряла до нужното. Карам е с антифриз и забелязах ,че като ми е антифриза малко се губеше тогава , но щом долях до горе както има една дума веднага тръгна топлото .
- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-
Колега дори и да долея до горе пак нямам хубаво парно , незнам вече на какво се дължи . Антифриза ми се гуми малко по малко ,но незнам от къде !
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4