коя е най-екзотичната кола която бихте карали всеки ден?
Модератор: Общи модератори
- BMW_dreamer
- кандидат ентусиаст
-
Re: коя е най-екзотичната кола която бихте карали всеки ден?
DrivinGGoD написа:randity написа:DrivinGGoD написа:Какъв е тоя Land Cruiser дето има 5 такива в BG?
Серия 105
Много специално звучи 105... как не се бях досетил...
Питах какво му е специалното освен, че е версия на 100тицата само че за Африка, Азия, Австралия, Близкия изток и Южна Америка?
на практика е TLC 80 с купето на 100

Вариантите на двигателите са два, дефорсирани 6 цилиндрови редови бензинов 4.5л и дизел 4.2л.Продавана е в Русия,Австралия, Южна Америка и емирствата.
И айде нека са 10 в БГ

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Пичове...Извинявайте, ама половината какви коли карате, и колко имате?
Задно нямало да може в България, пък 4х4 за зимата, пък да е джип за планината - човек ще каже , че всеки ден е зима или ходите нанякъде.
Тукашния климат ИЗОБЩО не е толкова трагичен, колкото го изкарват половината. 4х4 е хубаво, ама достатъчно коли със задно съм виждал зимата по Банско и къде ли не...
Задно нямало да може в България, пък 4х4 за зимата, пък да е джип за планината - човек ще каже , че всеки ден е зима или ходите нанякъде.
Тукашния климат ИЗОБЩО не е толкова трагичен, колкото го изкарват половината. 4х4 е хубаво, ама достатъчно коли със задно съм виждал зимата по Банско и къде ли не...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
The7omahawk написа:Пичове...Извинявайте, ама половината какви коли карате, и колко имате?
Еми... тли

Виж сега пич,
тая тема още след първите три мнения се видя че смисъл няма.
Започнаха едни спорове ама защо това, ненужно ти е, има по-добро. В първото мнение е написано кратко и ясно - кола за 365 дни в годината.
И аз примерно бих написал 911, обаче написах Х6 М защото не си представям с 911 да отида до вилата или да отида на риба.
Хубаво ще се лиша от ходенето на вилата и за риба, ама с кола на два сантиметра от пътя ще трябва доста старателно да си подбирам маршерута.
Това е смисъла на темата... всеки може да напише най-екзотичната кола която му се кара, но друго е да я караш 365 дни в годината, без право на замяна

PIONEER написа:

не бих си позволил да се кача в него дори и само за тест драйв

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Прилича на дълга база Алеко с хромирана решетка. 

steeN написа:с нисана обаче си до първия идиотски легнал полицай или по висок сняг...
мисля, че не си наясно с "рейтингите" на колите (не че е някакъв фактор за мен при избор).
за х5 единственото важно е, че има емблема на bmw. bmw имат достатъчно добър маркетинг, като се спомене bmw
някъде, всички знаят какво е. освен това повечето хора не са чували за х5 м, да не говорим да различат обикновенно х5 от х5 м.
за нисана ти пожелавам успех с обясненията защо този нисан е нещо повече от нисан и какво му е специалното
за нисана се разбрахме, че е компромис за всеки ден, аз просто си го коментирам, изобщо не ми е в уишлиста за тази тема, така да се каже
няма кво да му обяснявам на нисана, достатъчно е само да го погледне човек и нещата са ясни - колата е сериозна.. но си иска и втора кола, която да си караш като се сбръчкат нещата
рейтингите.. да разбирам, че ти би взел Х5М за евридейка?
ако трябва да живея с БМВ в гаража не искам да направя компромис и бих взел Ф10 М5,
но тази кола не е достатъчно пригодна за 24/7 всеки сезон, тя също си иска още една кола
окей, но аз не се виждам по този начин
рс6 е вариянт, но точно в момента е тъпа ситуацията, колата е готина и става за всеки ден
раздута е и бумти като и настъпиш газта, няма проблем със сервизирането, поне до колкото знам аз
но... това което ме спира е, че в момента вече има нов модел на А6, а новата рс6ца не е излезнала
та... хич не ми се иска да си слагам най-отгоре в уишлиста кола, чийто моделен живот е приключил
може би.. когато излезе новата РС6.. не знам
по принцип рс6цата има добър рейтинг сред мадамите също..
в крайна сметка колата, която винаги съм искал е w124 E500 "чочоне"
ама.. кво ще си помислят пичките, като ме видят да се развозвам с 25 годишен мерц

Последна промяна BadAngel на 05 Яну 2012, 20:06, променена общо 1 път
No bling at the Ring
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
а немога да разбера защо всичко го сравняваш с това как ще те виждат пичките !?!?!?
дреме ми кво си мислят като съм с 25 годишна кола
дреме ми кво си мислят като съм с 25 годишна кола

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Kroki написа:а немога да разбера защо всичко го сравняваш с това как ще те виждат пичките !?!?!?
все пак, автора е показал, че имам право само на един "удар", искам да е премислен от всеки един аспект
и рейтинга сред пичките е сериозен фактор

No bling at the Ring
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
BadAngel написа:Kroki написа:а немога да разбера защо всичко го сравняваш с това как ще те виждат пичките !?!?!?
еми.. за кво ми е тази екзотична кола, ако не обигравам пички с нея?
ако става дума просто за кола, с която да си джиткам, мен не ми пречи и с дачия да се развозвам,
но не е целта на темата това
Ангела е обигран играч. Той много добре знае, че пичките се интересуват основно от 3 неща - коли, пари и чеп да го кажа по-тактично. Друго си е да си флаулес и да имаш и трите

Само по-вкуса за колите си личи, кой е чалгаджия 
Ареса ми темата.

Ареса ми темата.
jordanov написа:Ангела е обигран играч. Той много добре знае, че пичките се интересуват основно от 3 неща - коли, пари и чеп да го кажа по-тактично. Друго си е да си флаулес и да имаш и трите
особено когато става дума за развитие по темата в жанра фантастика

йорданов е единствения, който може да обиграва пички без кола, без пари.. само с едно вълшебно нещо

No bling at the Ring
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз ще си взема един Ролс Фантом. Хем голям, хем багажник, хем возия, хем доволно бърз..
Преди известно време видях един как задминаваше някъв нов МЛ АМГ и Ф1 или как е там седмицата.. ми изглеждаха посредствени до него. Няма такава кола.
Преди известно време видях един как задминаваше някъв нов МЛ АМГ и Ф1 или как е там седмицата.. ми изглеждаха посредствени до него. Няма такава кола.
bum_bum написа:Аз ще си взема един Ролс Фантом. Хем голям, хем багажник, хем возия, хем доволно бърз..
как ще го караш фантома всеки ден
нема сервиз, нема гуми, нема нищо.. а и с тоя фантом само си представи как ще се паркираш на макдрайва
не става фантома, много е пресилен за българската действителност
МЛ63 амг е вариянт, само че този сегашния.. дето уж е нов..
не ме кефи на дизайн.. както и новия кайен
ако бяхме 2 години назад бих написал МЛ63 АМГ фаза 2 без да се замисля
No bling at the Ring
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
BadAngel написа:jordanov написа:Ангела е обигран играч. Той много добре знае, че пичките се интересуват основно от 3 неща - коли, пари и чеп да го кажа по-тактично. Друго си е да си флаулес и да имаш и трите
особено когато става дума за развитие по темата в жанра фантастика
йорданов е единствения, който може да обиграва пички без кола, без пари.. само с едно вълшебно нещо
ми то от това по-хубаво нема

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е, тия дето ги карат тук все ги сервизират някъде. Гуми на Горубляне има колкот щеш, все ще се намери някоя свалена от Ролс
На МакдрайФа все ми е тая как ще паркирам, щот тия гумна никога не съм ги ял.

На МакдрайФа все ми е тая как ще паркирам, щот тия гумна никога не съм ги ял.