Помагайте!!!е34 поставяне на телефон
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dmx1001
- Потребител
-
- Кара: е34
Помагайте!!!е34 поставяне на телефон
Намерих си тел. но нямам представа как се врьзва,имам ли оригинална инсталация?ако някой си е слагал и има идея кое как е да помага...“ще платя каквото струва“...благодаря предварително.
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Re: Помагайте!!!е34 поставяне на телефон
За поставянето се ще се постави но после как ще го активираш този телефон.. смисъл щети трябва някакъв вид СИМ карта с номер за да може да се активира и да бачка ,.. но доколкото знам на старите коли Картите са по различни от сегашните на пазара .. 

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
За кво ти е ? фирма КАТ пак ще те глоби 

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
дай модел на телефона, направи снимки на буксите кабелите и всичко, за да не хвърляме боб и да гадаем какво става колега. искам да ти кажа, че ще останеш очарован от обхвата на този телефон, ако е читав... 

- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
Към телефона трябва да имаш и кабелите за инсталацията щот най вероятно няма да ги имаш!Ето ти малко снимки от моята инсталация провери по цветове и букси дали ще ти паснат , ако ли не снимай твойте
....……всичко което са ти дали!
……….ако имаш место за СИМ картата под слушалката(което е малко вероятно) и в кутията която стои отзад в багажника, то картата най добре да бъде в кутията отзад!
……….. СИМ картата трябва да я сложиш цяла(както когато я купуваш нова,преди да я отчупиш от плаката!),макар че имам едно устройтво с малка карта ама едва ли си с такова.

……….ако имаш место за СИМ картата под слушалката(което е малко вероятно) и в кутията която стои отзад в багажника, то картата най добре да бъде в кутията отзад!
……….. СИМ картата трябва да я сложиш цяла(както когато я купуваш нова,преди да я отчупиш от плаката!),макар че имам едно устройтво с малка карта ама едва ли си с такова.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
А освен горните неща, които сте изписали, искам да уточня, че има няколко типа телефони и леекинко различни инсталации 

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Аз да питам ако всичко е свързано на телефона, как да го направя да осъществявам разговор не през слушалката а през микрофона и колоната? Нещо натиска ли се като ти звъннат? При мен действа само слушалката, което нема сми 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
exvitermini написа:Аз да питам ако всичко е свързано на телефона, как да го направя да осъществявам разговор не през слушалката а през микрофона и колоната? Нещо натиска ли се като ти звъннат? При мен действа само слушалката, което нема сми
Някой имат опция в менюто, като чрез рид-реле в самия телефон разбират, кога е вдигната слушалката и кога не, за да хвърлят сигнала на говорителите или не

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
cod-cdbp написа:exvitermini написа:Аз да питам ако всичко е свързано на телефона, как да го направя да осъществявам разговор не през слушалката а през микрофона и колоната? Нещо натиска ли се като ти звъннат? При мен действа само слушалката, което нема сми
Някой имат опция в менюто, като чрез рид-реле в самия телефон разбират, кога е вдигната слушалката и кога не, за да хвърлят сигнала на говорителите или не
Колега обясни го по-подробно това... например сульо ми звъни а аз (пульо) си карам ама не вдигам слушалката? Как да го накарам да мине сигнала в режим хендсфи? Би трябвало да се натисне някакъв бутон все едно приемаш разговора?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Виж какви опции имаш в менюто, не може да няма такава опция.
Можеш направо да ми кажеш модела и марката
Можеш направо да ми кажеш модела и марката

При оригиналния BMW телефон (със слушалка между седалките) няма опция в менюто за превключване между хенд-фрий-то и слушалката.
Ако разговора започне през хендс-фрий-то независимо дали набираш или приемаш повикване като вдигнеш слушалката разговора се прехвърля на нея.
Ако разговора е започнат от слушалката или е прехвърлен от хендс-фрий-то към слушалката по време на разговор, повече не може да се върне обратно към хендс-фрий-то.
Нямам идея защо, но е така.
Най-добре телефона работи със старите SIM карти, които са на 5V, въпреки че работи и с тези на 3V.
Добро решение е EXTRA SIM услугата на М-Тел (ако се абстрахираме от оператора, но те всички са еднакви за съжаление)
В Е39 раздела има доста информация за функцийте, но окабеляването е различно. Разлика има и в управлението на телефона през MID-a или навигацията които при Е34 просто липсват.
Ако разговора започне през хендс-фрий-то независимо дали набираш или приемаш повикване като вдигнеш слушалката разговора се прехвърля на нея.
Ако разговора е започнат от слушалката или е прехвърлен от хендс-фрий-то към слушалката по време на разговор, повече не може да се върне обратно към хендс-фрий-то.
Нямам идея защо, но е така.
Най-добре телефона работи със старите SIM карти, които са на 5V, въпреки че работи и с тези на 3V.
Добро решение е EXTRA SIM услугата на М-Тел (ако се абстрахираме от оператора, но те всички са еднакви за съжаление)
В Е39 раздела има доста информация за функцийте, но окабеляването е различно. Разлика има и в управлението на телефона през MID-a или навигацията които при Е34 просто липсват.
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
За мен трябва да има бутон за активиране на разговора през хендсфри. Няма как системата да знае ще вдигнеш ли слушалката и въобще ще искаш ли да проведеш разговора. Въпроса е на кои кабели да се върже бутона... това който го открие го вода на ресторант! 

Когато слушалката е на конзолата между седалките можеш да набереш номер или да приемеш разговор и тогава разговора минава през хедс-фрий-то.
Когато вдигнеш слушалката и набереш номер или отговориш на повикване разговора върви през слушалката и не можеш да го прехвърлиш към хендс-фрий-то. Същото се получава и когато вдигнеш слушалката по време на разговор през хендс-фрий-то - разговора минава към слушалката и не може да се върне обратно към хендс-фрий-то
Когато вдигнеш слушалката и набереш номер или отговориш на повикване разговора върви през слушалката и не можеш да го прехвърлиш към хендс-фрий-то. Същото се получава и когато вдигнеш слушалката по време на разговор през хендс-фрий-то - разговора минава към слушалката и не може да се върне обратно към хендс-фрий-то
- CivilWarrior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i vanus 94г.
Аз имам телефон и тои сам се вдига след 2 позванявания и спира музиката
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2