Какви са страховете ви.....?
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Какви са страховете ви.....?
От какво се страхувате и притеснявате?
Съседа? Края на света? Някой определен човек? Липса на .....(здраве,пари,късмет....любов), няма да си вземете изпита...........и др.?
Моите страхове са:
да не ми се влоши здравето, да не се случи нещо лошо и да си замина преди да успея да предам житейския си опит на малкия и да го оставя без баща,да не остана без доходи,самотата! Тормози ме и мисълта на къде върви човечеството? Става въпрос за нормални човешки отношения,за т.н.р. "КРИЗИ" които ни връхлитат една след друга,но ние сме издръжлив народ! За "приятелите" ,които се оказва че в един момент ги няма и си сам като куче.
Е интересно е да видим кой за какво се притеснява?
Съседа? Края на света? Някой определен човек? Липса на .....(здраве,пари,късмет....любов), няма да си вземете изпита...........и др.?
Моите страхове са:
да не ми се влоши здравето, да не се случи нещо лошо и да си замина преди да успея да предам житейския си опит на малкия и да го оставя без баща,да не остана без доходи,самотата! Тормози ме и мисълта на къде върви човечеството? Става въпрос за нормални човешки отношения,за т.н.р. "КРИЗИ" които ни връхлитат една след друга,но ние сме издръжлив народ! За "приятелите" ,които се оказва че в един момент ги няма и си сам като куче.

Re: Какви са страховете ви.....?
може би най-вече за бъдещето на фона на тези бълвочи за кризи които тръбят постоянно по ТВ-то сигурно ако не гледам новини щях да съм доста по спокоен 

- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
най-големия ми кошмар е да пътувам някаде и по моя вина при ПТП да загинат хората до мен,а аз да остана жив... предпочитам недай боже ако се случи аз да го отнеса,а другите да останат невредими...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
RSxRacer написа:най-големия ми кошмар е да пътувам някаде и по моя вина при ПТП да загинат хората до мен,а аз да остана жив... предпочитам недай боже ако се случи аз да го отнеса,а другите да останат невредими...
И аз съм така, колега.
Страх ме е когато баща ми заминава за провинцията сам. Страх ме е от бъдещето, от самотата. Имам страх или то по-точно фобия от тесни места.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

да не прегазя някого на пешеходна пътека
други страхове и тревоги нямам, претръпнал съм вече
други страхове и тревоги нямам, претръпнал съм вече
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
До скоро се страхувах от смъртта. Вече не. Смятам, че това е основен човешки страх и който казва, че не е така, просто лъже.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
blackrider написа:От какво се страхувате и притеснявате?
Моите страхове са:
От абсолютно същото като теб..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
има само 2-ма човека за мен, които ако нещо им стане сигурно ще се гъкна и аз ще умра с тях... другия ми е страх е да стана мухльо, утре да имам син и той да поиска да учи в сащ или да тренира футбол в чужбина и аз да не мога да му помогна... една фолк-дива го каза кратко "всеки мъж, който не изкарва добри пари е загубеняк"
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
От болести изпитвам истински страх. Нищо друго не ме притеснява толкова много.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Страх ме е да не лепна нещо като ш*бам мадамите без сликове или па да не земат да забременеят от предекулационната течност случайно.
В началото си мисла с х*я, ама после 3-4 дена съм в ебати филма

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- e90 325i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М40ки и М50Б...
- Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
- Детайли за колата: M-50 То Чyk..
ogata написа:Страх ме е да не лепна нещо като ш*бам мадамите без сликове или па да не земат да забременеят от предекулационната течност случайно.
Точно

Скъпи, за рождения ми ден искам
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Най големия ми страх е ,че някой път си мисля че ми се пърди - но това всъщност е мираж,и тъкмо се подготвям да се освободя блажено от напрежението и........шоколад навсякъде 

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
BMWgiunter написа:Най големия ми страх е ,че някой път си мисля че ми се пърди - но това всъщност е мираж,и тъкмо се подготвям да се освободя блажено от напрежението и........шоколад навсякъде
Е голем си

acer написа:...една фолк-дива го каза кратко "всеки мъж, който не изкарва добри пари е загубеняк"
Това е наистина достоен пример за подръжание, интересно какво точно значи "добри пари" според авторката на тази дълбока мисъл...
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3