Габарити
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Габарити
Колеги да ви питам- Имали Е36 функцията да и светят само десния габарит и само левия?
Карам си аз преди малко гася фаровете и решавам да си сменя мокетните стелки с гумени. Тъкмо слагам всичко и трагвам да заключвам и гледам задния десен и предния десен габарит светят. Влизам в колата пускам габаритите светят всичките,гася ги светят само десните. Размърдах лоста на мигачите и огаснаха. Запалих я пак пускам всички светлини гася ги всичко ОК. На загасен мотор пробвах да пусна само десните или само лявите но неуспях. Знам,че на др коли я има тази функция,но и преди съм се опитвал да ги пусна без успех.
Другия вариант е,че нещо в системата се бъгна от карането на халогени,фарове и задния фар за мъгла.
Карам си аз преди малко гася фаровете и решавам да си сменя мокетните стелки с гумени. Тъкмо слагам всичко и трагвам да заключвам и гледам задния десен и предния десен габарит светят. Влизам в колата пускам габаритите светят всичките,гася ги светят само десните. Размърдах лоста на мигачите и огаснаха. Запалих я пак пускам всички светлини гася ги всичко ОК. На загасен мотор пробвах да пусна само десните или само лявите но неуспях. Знам,че на др коли я има тази функция,но и преди съм се опитвал да ги пусна без успех.
Другия вариант е,че нещо в системата се бъгна от карането на халогени,фарове и задния фар за мъгла.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Габарити
Забравил си лоста на мигачите в горна позиция (десен) и за тва така се е получило 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Ако колата е запалена с вкл. фарове и десен мигач като угасиш свети.Иначе не,или поне мойта несвети,дори и левия немога да го накарам да свети 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
dicho0o написа:Ако колата е запалена с вкл. фарове и десен мигач като угасиш свети.Иначе не,или поне мойта несвети,дори и левия немога да го накарам да свети
Ще ти светнат когато не е само в включен десен или ляв мигач,а от положението в което е поставено се подбутне още малко,то се усеща и чак тогава ще ти светне/габарита желания/..това го разнищихме в една тема

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Graphite
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Compact E36 Individual
Точно така - Цъкаш си мигача ...иии още мъничко нагоре/надолу и тази "Функция" светва
Има си го като екстра 

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
- Диан
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60
- Детайли за колата: 523i 06'
Също така и ключовете май не трябваше да са на таблото или поне да бъдат на нулево положение

- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Graphite написа:Точно така - Цъкаш си мигача ...иии още мъничко нагоре/надолу и тази "Функция" светваИма си го като екстра
Благодаря за обяснението колега,научих нещо ново за мойта бима

8 мнения
• Страница 1 от 1