СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: София - сбирки Е46

Мнение от acho.rs » 03 Яну 2012, 19:53

martin_g60 написа:Имайте в предвид че наистина Арбанаси е доста по-скъпо място от Търново нищо че е на 7км от него.Всички хубави дискотеки са в Търново като започнем с "Органза","Планета'"Джак","Бали" и т.н.и ще стане много тегаво с отиване и връщане+по-скъпата нощувка и ще стане доста сериозна разликата в цената.
За мен най-добрия вариянт е да се съберем на Арбанаси че е широко и има гледка(за по кафенце,снимки и т.н.) и могат да се съберат всички коли и после кръчмата в Търново(има много хубави кръчми),дискотека и хотел...но това си е само мое мнение :yes:

Ами 4км баир са до Арбанси , но ако се съберем в един от тия хотели , е много по-добър варинат да си останем в мехатана на хотела , вместо да се тъпкаме в Органза или Бали .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 03 Яну 2012, 20:00

Марто е прав като цяло ... в Арбанаси е хубаво за разходка, а като цени е по-скъпо. Както каза Ачо, обаче, заслужава си... а за Търново се сещам само за 2 хотела, които могат да съберат и коли, и ентусиасти - Янтра и Етър. Х-л Етър е на 100м от Планета ;)
Аз лично нямам никакви претенции ... важното е да сме заедно, пък другото както дойде.

ПС: в Янтра не съм бил, но в Етър е доста соц :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 03 Яну 2012, 20:26

Wolfen написа:Марто е прав като цяло ... в Арбанаси е хубаво за разходка, а като цени е по-скъпо. Както каза Ачо, обаче, заслужава си... а за Търново се сещам само за 2 хотела, които могат да съберат и коли, и ентусиасти - Янтра и Етър. Х-л Етър е на 100м от Планета ;)
Аз лично нямам никакви претенции ... важното е да сме заедно, пък другото както дойде.

Етъра е трагедия , Янтра е хубав но е мноо скъп и не знам дали ще ни осигурят място за колите .
Ресторантите навсякъде в Търново са скъпи .
:OT: Вляза ли в кръчмата и дворчетата на Рачев и Извора и господ не може да ме извади да ходя на дискотека :yammy: :have one:

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 03 Яну 2012, 23:04

acho.rs написа:
Wolfen написа:Марто е прав като цяло ... в Арбанаси е хубаво за разходка, а като цени е по-скъпо. Както каза Ачо, обаче, заслужава си... а за Търново се сещам само за 2 хотела, които могат да съберат и коли, и ентусиасти - Янтра и Етър. Х-л Етър е на 100м от Планета ;)

Етъра е трагедия , Янтра е хубав но е мноо скъп и не знам дали ще ни осигурят място за колите .
Ресторантите навсякъде в Търново са скъпи .
:OT: Вляза ли в кръчмата и дворчетата на Рачев и Извора и господ не може да ме извади да ходя на дискотека :yammy: :have one:

Повярвай ми не може да ги удържиш за диското :mhihi:
П.П.Не са скъпи кръчмите а има много хубави...но в крайна сметка важното е да сме заедно

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 04 Яну 2012, 15:09

Ако искате може да питам за тоя Рачев-Болярски, който е в самото Търново - почти на центъра, само че там няма къде да съберем колите.

Между другото цените на такситата в Търновско са доста поносими за нас, софиянците, така че и това е вариант за придвижване до Органза, примерно.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 04 Яну 2012, 15:13

Runnaway написа:Ако искате може да питам за тоя Рачев-Болярски, който е в самото Търново - почти на центъра, само че там няма къде да съберем колите.

Между другото цените на такситата в Търновско са доста поносими за нас, софиянците, така че и това е вариант за придвижване до Органза, примерно.

Тигана на печката - рибата в морето :mhihi:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Любимец на Кралицата
Аватар

Мнение от ///M_Martin » 04 Яну 2012, 17:20

Момчета и момичета обмисляме Втората Национална Сбирка на 46-ците да се проведе в месността"Чифлика",Троян поради факта че самото място ще бъде по-подходящо от гледна точна на вида на мероприятието и броя на хората и колите.
Има няколко хотела,на които сме им хвърлили око и включват вътрешен и външен басейн+още глезотийки.
При някакво развитие Тишо или Митака ще пуснат по-подробно инфо относно организацията и провеждането на сбирката
П.П.Самото място е доста хубаво и спокойно,с множество минерални извори и басейни в сърцето на Стара планина,изобилстващо от кръчми,механи и различни забавления за всички ни!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 04 Яну 2012, 17:43

martin_g60 написа:Момчета и момичета обмисляме Втората Национална Сбирка на 46-ците да се проведе в месността"Чифлика",Троян поради факта че самото място ще бъде по-подходящо от гледна точна на вида на мероприятието и броя на хората и колите.
Има няколко хотела,на които сме им хвърлили око и включват вътрешен и външен басейн+още глезотийки.
При някакво развитие Тишо или Митака ще пуснат по-подробно инфо относно организацията и провеждането на сбирката
П.П.Самото място е доста хубаво и спокойно,с множество минерални извори и басейни в сърцето на Стара планина,изобилстващо от кръчми,механи и различни забавления за всички ни!

Дали можем от сега да забием една дата :dunno:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 04 Яну 2012, 18:15

Еми като ще забиваме, предполагам ще е за 1 нощувка, моето предложение, без да ангажирам никого е - 31 март и на 1 април се връщаме :confused:

ПП нямам проблем и за 2 нощувки, както се разберете, а края на март поне ще е по-топличко ;)
Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар

Мнение от ///M_Martin » 04 Яну 2012, 19:07

Габи работната дата за сега е с една нощувка и става въпрос за периода 31.03-01.04

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 04 Яну 2012, 19:38

martin_g60 написа:Габи работната дата за сега е с една нощувка и става въпрос за периода 31.03-01.04

Аз съм :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 04 Яну 2012, 20:28

По-удачното и по-приемливо за такива мероприятия е Чифлика. Хубавото е, че сме на едно мнение.
Датата 31.03, събота, според мен е идеална. Направо да я заковаваме и да се знае отсега. Има много готини хотели там, така че Марто ще задейства машината.
Марто, даже направо пусни тук хотела, който за сега е единственото предложение, за да го видят и останалите. Според мен е доста приемлив. Ако междувременно излезе друг хотел, ще пуснеш инфо.
За удобство на всички по ред причини е най-добре да го направиме с една нощувка - 31.03-1.04.
За вечертта е най-удачно да имаме куверт, както миналата година.

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 04 Яну 2012, 20:30

:conf:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 04 Яну 2012, 20:37

:winky: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 04 Яну 2012, 22:05

mitaka7 написа:По-удачното и по-приемливо за такива мероприятия е Чифлика. Хубавото е, че сме на едно мнение.
Датата 31.03, събота, според мен е идеална. Направо да я заковаваме и да се знае отсега. Има много готини хотели там, така че Марто ще задейства машината.
Марто, даже направо пусни тук хотела, който за сега е единственото предложение, за да го видят и останалите. Според мен е доста приемлив. Ако междувременно излезе друг хотел, ще пуснеш инфо.
За удобство на всички по ред причини е най-добре да го направиме с една нощувка - 31.03-1.04.
За вечертта е най-удачно да имаме куверт, както миналата година.

Хайде още някой да се изкаже и да я "заковем" :mhihi: тая дата :yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг