Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от Jim Beam » 03 Яну 2012, 18:17

Бе 2500 калории са бая ако лежиш по цял ден
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 03 Яну 2012, 18:38

acer написа:като дебелея качвам първо на крака, задник и паласки или т.нар крушовидна форма, това и ендокриноложката го забеляза, но не успях да стигна до кръвни изследвания, от друга страна нямам никакви мазнотии около гърдите и пред мацките не съм се излагал, но тва трупане по краката и убития метаболизъм ми бърка в нервите! за 10 дена болнични съм качил 3кг, като приемам около 2500кал дневно. спорта за последната година ми е бил само кофички, набирания и тичане, ще почна да спортувам пак, но най-рано след 60 дена.

Според мене проблеми с естрогена нямаш !
За съжаление има и такива структури и метаболизми,които са малко по дразнещи и изискващи повече грижа.
Като почнеш да спортуваш,и не постигнеш резултата който искаш да видиш като се погледнеш в огледалото,има добавки които са доста сполучливи точно за тия места.....и мацките ше АХНАТ :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 03 Яну 2012, 19:44

каквото и да пиеш, ако мързела е фактор ходи сваляй мазнини :mrgreen: случая не е такъв, но почнах да се чудя дали ми е сбъркана нещо биологията, едно приятелче е с 10см по-нисък от мен, 124кг, аз съм (бях) 88 и той има очевидно по-слаби крака, отделно поема по 5000 кал дневно, но всеки с късмета си ;)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 03 Яну 2012, 22:00

А бе то и аз съм няк'ъв бъгъв.
К'вото хапна и ми се лепи. Имам един приятел, оня яде толкова на обяд, колкото аз ям за 2 дни и клечка.
Интересното е, че не ям много ама те. Кой ме е виждал знае к'ва е ралтата .. :dunno:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 03 Яну 2012, 22:34

А при ВМ-НВХ трябва ли да смятам калорий или мога да ям (месо, кашкавал, сирене,яйца, салата и сурови бадеми) колкото преценя? Идеята е да сваля подкожните мазнин, като си запазя максимално мускулите. Тренирам 3-пъти седмично! И въглехидрати трябва ли да вкарам, или са достатъчни от изброените храни?

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 03 Яну 2012, 22:46

Жоро 320и написа:А при ВМ-НВХ трябва ли да смятам калорий или мога да ям (месо, кашкавал, сирене,яйца, салата и сурови бадеми) колкото преценя?

Свинско+яйца+мазно (ВМ) и си супер :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Жоро 320и » 03 Яну 2012, 22:57

Mamouk написа:
Жоро 320и написа:А при ВМ-НВХ трябва ли да смятам калорий или мога да ям (месо, кашкавал, сирене,яйца, салата и сурови бадеми) колкото преценя?

Свинско+яйца+мазно (ВМ) и си супер :)

А другите храни? И какво ще рече "+мазно"?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 03 Яну 2012, 23:01

Става въпрос дали тренировката за гръб да почва с мъртва тяга,или да е последно упражнение.
bum_bum написа:Винаги почвай с тягата.

Колега bum_bum,много се чудех дали да го обяснявам,ама реших че е важно,а не че искам се правя на големия разбирач,или да те контрирам.И все пак вече 15 години съм по зали,наясно съм и с добавките,и с други неща които са забранени в тая тема :mhihi:
Мнението което си дал е хем така,хем не е.....ама по скоро не е правилно,и ще обясня защо.

Има логика мъртвата тяга да се прави като първо упражнение,само и единствено ако се цели лека загрявка на кръста преди същинската тренировка за гърба,но за целта е по удачно да се правят хипер екстензии,и резулатата ще е същия,а тягата да си влезе както трябва като последно упражнение,понеже е може би най важното упражнение в Фитнеса.

Гърба и Краката са най големите мускулни групи –> трябва да се тренират с възможно най големи тежести за оптимален растеж,за разлика от мускули като Рамене,Бицепс и Прасци -> Мъртвата Тяга трябва да се прави с възможно най големи тежести,след като е може би най базовото и основно упражнение не само за гърба но и въобще -> За да се получи това гърба и кръста трябва да са добре разтегнати и загряти,за да се предпазят от травма –> Няма вариант да се почва с Мъртва Тяга,понеже риска от травми е голям при незагрят кръст и гръб,а и тежестите с които ще се прави отначало ще са по малки –> Мъртвата Тяга се прави последна с възможно най много килограми,понеже е базово,важно и основно упражнение,от което се натоварват повече мускули от което и да е друго упражнение в тоя спорт.
Ако въобще ще се прави Мъртва Тяга,нека това упражнение да се използва както си му е редът,иначе се рискува да стане травма и най вече му се губи смисъла ;)

p.s.Колкото до колежката _RESPECT_ дето се е изказала,че Мъртвата Тяга не натоварва задното бедро.....там вече с ръка на сърцето мога да кажа,че при нея явно това упражнение натоварва и мозъка......и е изгладило некоя и друга мозъчна гънка,щом може да си позволи да го каже :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Яну 2012, 0:14

sambeto написа:Гърба и Краката са най големите мускулни групи –> трябва да се тренират с възможно най големи тежести за оптимален растеж,за разлика от мускули като Рамене,Бицепс и Прасци -> Мъртвата Тяга трябва да се прави с възможно най големи тежести,след като е може би най базовото и основно упражнение не само за гърба но и въобще -> За да се получи това гърба и кръста трябва да са добре разтегнати и загряти,за да се предпазят от травма –> Няма вариант да се почва с Мъртва Тяга,понеже риска от травми е голям при незагрят кръст и гръб,а и тежестите с които ще се прави отначало ще са по малки –> Мъртвата Тяга се прави последна с възможно най много килограми,понеже е базово,важно и основно упражнение,от което се натоварват повече мускули от което и да е друго упражнение в тоя спорт.
Ако въобще ще се прави Мъртва Тяга,нека това упражнение да се използва както си му е редът,иначе се рискува да стане травма и най вече му се губи смисъла ;)

Звучи логично.. само, дето аз не загрявам. Всичко правя директно с работна тежест :)

Жоро 320и написа:А при ВМ-НВХ трябва ли да смятам калорий или мога да ям (месо, кашкавал, сирене,яйца, салата и сурови бадеми) колкото преценя? Идеята е да сваля подкожните мазнин, като си запазя максимално мускулите. Тренирам 3-пъти седмично! И въглехидрати трябва ли да вкарам, или са достатъчни от изброените храни?

При всякакво хранене се броят калории, ако имаш някакви специфични цели. Самото хранене се казва "ниско въглехидратно", т.е. въглехидрати има- 10-15% макс. Не захари и бързи.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Жоро 320и » 04 Яну 2012, 11:57

bum_bum написа:При всякакво хранене се броят калории, ако имаш някакви специфични цели. Самото хранене се казва "ниско въглехидратно", т.е. въглехидрати има- 10-15% макс. Не захари и бързи.

Иначе общо взето това ли са храните, които трябва да ям?
Май няма да смятам нищо пък каквото стане :), ще спазвам само хранителният режим! А тия 10-15% въглехидрари от млечните продукти и ядките ли ще ги набавям?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 04 Яну 2012, 12:12

То в ядките няма кой знае колко въглехидрати. Може да ги набавяш от всякакви източници, стига да не са захари (прости въглехидрати).
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 04 Яну 2012, 15:01

Колеги, дайте малко помощ, :oops:
дайте мнение ама ако може и малко повече инфо за "Безкръвен Vega test за определяне поносимостта на организма към храни"
Има ли някакъв смисъл от това "нещо" или е за лапни шарани, че моята шаранка много иска да си направи такова.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 04 Яну 2012, 15:06

Името на въпросното "изследване" не ти ли говори достатъчно?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 04 Яну 2012, 15:29

bum_bum написа:Името на въпросното "изследване" не ти ли говори достатъчно?

то ако ми говореше щях ли да питам :dummy:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 04 Яну 2012, 15:44

Да си влизал в часовете по биология тогава :dunno:
Как по безкръвен път ше ти кажат какво да ядеш?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата