СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: София - сбирки Е46
Gqbriel написа:Някой днес
Аз бях.
Не си изпуснал много, много..
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ще се притягаме ли за пролетния събор 

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
При положение, че е планиран за след 3 месеца няма от сега какво да го дъвчем. Има някои идеи, като му дойде времето ще се пуснат конкретните оферти. Което между другото съвсем не онзачава, че нещо е решено от сега кой да го организира и т.н. Всеки е добре дошъл ако иска да се нагърби и да излезе с предложение.
Така, че на първо време да си посрещнем новата година пък това като дойде края на февруари-началото на март ще го мислим.
Така, че на първо време да си посрещнем новата година пък това като дойде края на февруари-началото на март ще го мислим.
- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
Колеги къде се събирате сега? На ЕКО ли?
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
rve написа:При положение, че е планиран за след 3 месеца няма от сега какво да го дъвчем. Има някои идеи, като му дойде времето ще се пуснат конкретните оферти. Което между другото съвсем не онзачава, че нещо е решено от сега кой да го организира и т.н. Всеки е добре дошъл ако иска да се нагърби и да излезе с предложение.
Може би защото Търново-Арбанаси ми е слабост и за това съм се засилил

Ако е решено да бъде там , имайте предвид че 22-3-4ти март е празника на града - иначе казано панаира им ... и събора трябва да е на различни от тези дати.
За организация - аз ти писах. Когато дойде време, някой от клуба може да иде да провери мястото и ако се прецени че е ОК, мога да удредя много големи отстъпки .
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
Не е лоша идея.На хубаво и удобно за всички място
Някой утре на Маями

Някой утре на Маями

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
acho.rs написа:
Може би защото Търново-Арбанаси ми е слабост и за това съм се засилил![]()
Ако е решено да бъде там , имайте предвид че 22-3-4ти март е празника на града - иначе казано панаира им ... и събора трябва да е на различни от тези дати.
За организация - аз ти писах. Когато дойде време, някой от клуба може да иде да провери мястото и ако се прецени че е ОК, мога да удредя много големи отстъпки .
И на мен ми се ходи в Арбанаси, местенцето от линка, който ми прати изглежда повече от добре само капацитетът може да се окаже недостатъчен (броих ги към 50-ина места), имайки предвид колко се събрахме на Априлци. Иначе вариантите като гледам са 17-18.03., 24-25.03. и 31.03.-01.04. Ако искаш разучи за тези дати как е положението в този хотел

А за панаира смятам, че ще се впишем напълно като се има предвид и ние какви димящи панаири си заформяме

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
rve написа:acho.rs написа:
Може би защото Търново-Арбанаси ми е слабост и за това съм се засилил![]()
.... Иначе вариантите като гледам са 17-18.03., 24-25.03. и 31.03.-01.04. Ако искаш разучи за тези дати как е положението в този хотел![]()
А за панаира смятам, че ще се впишем напълно като се има предвид и ние какви димящи панаири си заформяме
Панаира е малко цигания . Основното е че централнта улица, която е главната пътна артерия се блокира а хотели , ресторанти и механи се препълват и става пълна лудница

Една седмица преди или една седмица след това е най-добре . Като според мен по-хубаво 31 март да се изпролетее малко , да не ни изненада някой сняг

И на мен ми се ходи в Арбанаси, местенцето от линка, който ми прати изглежда повече от добре само капацитетът може да се окаже недостатъчен (броих ги към 50-ина места), имайки предвид колко се събрахме на Априлци.
Хотела е с 72 легла . Част от него е и Вила Извора което е мини хотел , по-луксозен и по-скъп. Там управителя е друг но може да издейства отстъки и за там (евентуално + още 20ина легла) . Със сигрност може да се ползва паркинга на Вила Извора , защото този на Комплекс Извора е вътрешен и заграден , но с капацитет 20ина коли. Предполагам че с повече желание можем общо до 50 коли да паркираме .
Говоря за това :
http://www.izvora.com/hotel.php
и точно до него е това :
http://veliko.info/more/arbanassi/vila_ ... dexbg.html
(По принцип Арбанси си е архитектурно-музеен резерват и няма големи паркинги .)
Като условия мястото е перфкетно - спа център и много по-важното - голям вътрешен двор, механа + изба .
Минусите са че стаите не са ремнотирани от няколко години . Според мен горните неща ще покрият този минус а цените които мога да издействам, нямат аналог нито в Арбанаси , нито в Търново .
За това казвам че е хубаво и друг човек да отиде на място и да погледне ,да прецени дали е ок и да каже и той мнението си, аз ще го свържа с управителя .
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Хора, в Търново съм много силен. Мога да намеря добър хотел за не много пари.
Само кажете ориентировъчно за колко стаи да търся.

Снощи звънях да се чуя с моята прекрасна леля и тя каза, че ще ми извади оферта за 1 и 2 нощувки в http://rachevarbanasi.com/

Казах й, че имаме нужда от оферта и за празнична вечеря в ресторанта към хотела.

Само кажете ориентировъчно за колко стаи да търся.

Снощи звънях да се чуя с моята прекрасна леля и тя каза, че ще ми извади оферта за 1 и 2 нощувки в http://rachevarbanasi.com/

Казах й, че имаме нужда от оферта и за празнична вечеря в ресторанта към хотела.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Чудесно 
Само да се разбере дали с една или 2 нощувки ще бъде , за да можем с колегата да се пазарим за цени

Само да се разбере дали с една или 2 нощувки ще бъде , за да можем с колегата да се пазарим за цени

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Имайте в предвид че мога да ударя и аз едно рамо за Търново 

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
martin_g60 написа:Имайте в предвид че мога да ударя и аз едно рамо за Търново
Мисля, че идеята е да изберем най-добрата оферта!

Все пак ще е супер, ако успеем да решим дали ще е една или две нощувки!

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Арбанаси си е много скъпо място, което за мен си струва всяка стотинка . Добре е да се прецени дали всеки ще може да отдели пари за там и ако не , да се търси място в Търново , което за мене е по-лошия вариант.
Всъщност мен не ме бърка . Аз така или иначе ще седя 1 седмица в Извора , въпроса е да се избере най-доброто съотношение цена качество
А това става със сравняване на оферти за което са необходими ясни дати и условия (колко нощувки , горе-долу колко човека) .
Когато ги изясним , ще може да говорим с конкретни цифри
Всъщност мен не ме бърка . Аз така или иначе ще седя 1 седмица в Извора , въпроса е да се избере най-доброто съотношение цена качество

Когато ги изясним , ще може да говорим с конкретни цифри

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Имайте в предвид че наистина Арбанаси е доста по-скъпо място от Търново нищо че е на 7км от него.Всички хубави дискотеки са в Търново като започнем с "Органза","Планета'"Джак","Бали" и т.н.и ще стане много тегаво с отиване и връщане+по-скъпата нощувка и ще стане доста сериозна разликата в цената.
За мен най-добрия вариянт е да се съберем на Арбанаси че е широко и има гледка(за по кафенце,снимки и т.н.) и могат да се съберат всички коли и после кръчмата в Търново(има много хубави кръчми),дискотека и хотел...но това си е само мое мнение
За мен най-добрия вариянт е да се съберем на Арбанаси че е широко и има гледка(за по кафенце,снимки и т.н.) и могат да се съберат всички коли и после кръчмата в Търново(има много хубави кръчми),дискотека и хотел...но това си е само мое мнение

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
martin_g60 написа:Имайте в предвид че наистина Арбанаси е доста по-скъпо място от Търново нищо че е на 7км от него.Всички хубави дискотеки са в Търново като започнем с "Органза","Планета'"Джак","Бали" и т.н.и ще стане много тегаво с отиване и връщане+по-скъпата нощувка и ще стане доста сериозна разликата в цената.
Въпреки,че този регион ми е тъмна Индия

И за много години на всички

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5