BMW E60 umnitza orion ангелски очи / angel eyes
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
74 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: BMW E60 umnitza orion ангелски очи / angel eyes

kopchev написа::yes: Само не ме кефи, че е без веждите и демек имаш ръчно включване на за да светнат. Иначе е яко
мойта идея беше да светят постоянно със запалването на двигателя (тоест да ги ползвам за дневни светлини) и затова съм го направил така.
веждите се включват, когато завъртя копчето на габарити, но при желание могат и те да се направят да светят постоянно, според мен.
- civic
- младши ентусиаст
-
Някой от София, ако има желание да тестваме 10w led крушки за ангелски очи, да драсне едно л.с. .
- BMW-Beast
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е63 individual
- Мечтае да кара: BMW M6 G-POWER
здравейте колеги някой знае ли от каде може да се закупят red angel eyes като тези на снимката мерси

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Ако търсиш само червени крушки за фарове преди фейслифта, няма смисъл, на дневна светлина изобщо няма да се виждат, а вечер ще се губят от светлината на ксенона.
Ако искаш да го правиш качествено, Orion angel eyes се предлагат в няколко цвята, единия от които е amber - т.е. това на снимката. Единствения недостатък е, че ще трябва да режеш фара
Ако искаш да го правиш качествено, Orion angel eyes се предлагат в няколко цвята, единия от които е amber - т.е. това на снимката. Единствения недостатък е, че ще трябва да режеш фара

- BMW-Beast
- кандидат ентусиаст
-
няма проблем за рязането ама не мога да намеря за е60 иначе за другите модели има ако знаеш от каде мога да закупя да кажеш ще сам ти много благодарен 

- Cinder
- ентусиаст
-
Най-добре пиши директно на тези от Umnitza. Може и да греша, но мисля че имаше и за Е60 multi-color. Бях гледал на времето за моята и си спомням, че имаше опция за избор на цвят.

- civic
- младши ентусиаст
-
Cinder написа:Ако търсиш само червени крушки за фарове преди фейслифта, няма смисъл, на дневна светлина изобщо няма да се виждат, а вечер ще се губят от светлината на ксенона.
Напротив виждат се много добре.
зависи просто от крушките.
ето на е39 на дневна светлина.

явно няма никой с е60 в младост за да ги пробва.
Нищо, те и в умница ще ги имат скоро

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
civic написа:Напротив виждат се много добре.

и като те гледам колко си компетентен, и каква подробна информация си дал в поста си за 10W крушките, се чудя как пред вас няма опашка от Е60-ки да се възползват от услугите ти

и за да не си блъскаш главата повече, ще те информирам че опити с 10W се правят отдавна, но високата температура топи всичко. ще трябва да измислиш някакво гениално отвеждане на топлината за да се получи.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- Cinder
- ентусиаст
-
civic написа:Напротив виждат се много добре.
Ако говориш само за крушка, още повече преди фейслифта, ще видиш дръжки ... Ако се сменят целите рингове, съм съгласен.

- civic
- младши ентусиаст
-
da6ip написа:civic написа:Напротив виждат се много добре.
първо става въпрос за червени, а не за бели крушки. второ, на Е39 конструкцията на фара и светоотводите е съвсем различна и по принцип всякакви крушки за ейнджъл айс на Е39 се виждат много по-добре.
и като те гледам колко си компетентен, и каква подробна информация си дал в поста си за 10W крушките, се чудя как пред вас няма опашка от Е60-ки да се възползват от услугите ти![]()
![]()
и за да не си блъскаш главата повече, ще те информирам че опити с 10W се правят отдавна, но високата температура топи всичко. ще трябва да измислиш някакво гениално отвеждане на топлината за да се получи.

- BMW-Beast
- кандидат ентусиаст
-
Cinder написа:Най-добре пиши директно на тези от Umnitza. Може и да греша, но мисля че имаше и за Е60 multi-color. Бях гледал на времето за моята и си спомням, че имаше опция за избор на цвят.
ок ще потьрся и при тях дано има

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Според мен се е получил доста гаден ефект,разни хора разни идеали.. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Здравейте, може ли и аз да попитам нещо
Аз съм с е60 фейслифт, не е с оригинални ксенонови фарове и angel eyes светят малко слабо. Забелязъм съм че при колегите, които имат оригинални ксенонови фарове, тези които все едно имат две лупи във всеки фар, ринговете светят далеч по- ярко. Та мисълта ми е, може ли да се направи нещо и за моята е60, така че да светят по-ярко angel eyes. Аз си мислех анпример с крушки от f10 да пробвам, не не знам не разбирам много, пеизнавам си и ми е нужен съвет 

baimarin написа:Аз съм с е60 фейслифт, не е с оригинални ксенонови фарове и angel eyes светят малко слабо. Забелязъм съм че при колегите, които имат оригинални ксенонови фарове, тези които все едно имат две лупи във всеки фар, ринговете светят далеч по- ярко.
тоест нямаш лупи? ако е така мисията ти е невъзможна.
или трябва да отваряш фаровете и да слагаш други рингове.
74 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5