Питане относно бензинова помпа.
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Питане относно бензинова помпа.
Oтвори си резервоара и виж какво прави помпата и нейната цедка
Мани го тоя ТПС

Мани го тоя ТПС

Последния път я прави един румънец тъпата помпа, при една командировка в Румъния. Така я е завинтил, че сега не мога да я отвъртя. Тряа да използвам чук и дървено трупче за целта, ама първо да поизтрезнея, че да не си шибна кокалчетата 

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
Аз ли я преебах, тя ли си беше тръгнала... не знам. Цедката си беше чиста. При подаване на контакт завъртя за две секунди ( дали имаше и толкова) и дотам. Нямаше тресене, нямаше нищо. Просто изжужа тихичко, едва я чух и тва беше. При следващите опити не тръгна изобщо.
И да питам - помпите при Е36 и при Е34 за М50 еднакви ли са или трябва да си диря от Е34???
И да питам - помпите при Е36 и при Е34 за М50 еднакви ли са или трябва да си диря от Е34???
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
rado_rf написа:Аз ли я преебах, тя ли си беше тръгнала... не знам. Цедката си беше чиста. При подаване на контакт завъртя за две секунди ( дали имаше и толкова) и дотам. Нямаше тресене, нямаше нищо. Просто изжужа тихичко, едва я чух и тва беше. При следващите опити не тръгна изобщо.
Всякаква помпа с подходящо налягане важи. На по-големите мотори са малко по-големи помпите = по-голям дебит, така че препоръчвам с две ръце, не че и с такава от 316 няма да стане

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
само дет от 316 до м3/3.0/ са с еднакви помпи

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2