Таблото откачи
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Таблото откачи
Честита нова година на всички
Проблема е следния:
Снощи паля колата, пускам фаровете и на таблото ми светва лампата за задните фарове против мъгла(онази оранжевата). Слизам от колата, гледам отзад, замо габаритите светят. Какво му стана на това табло, не знам
. Карах я преди това и после за няколко часа престой на паркинга ми сервира тая новогодишна изненада.
Геладах бушони днеска, таблото свалях, отзад по стоповете заничах, нищо необичайно.
Някой, ако е патил от тая магария, моля да сподели мнение по въпроса
Проблема е следния:
Снощи паля колата, пускам фаровете и на таблото ми светва лампата за задните фарове против мъгла(онази оранжевата). Слизам от колата, гледам отзад, замо габаритите светят. Какво му стана на това табло, не знам
. Карах я преди това и после за няколко часа престой на паркинга ми сервира тая новогодишна изненада.Геладах бушони днеска, таблото свалях, отзад по стоповете заничах, нищо необичайно.
Някой, ако е патил от тая магария, моля да сподели мнение по въпроса

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- Ascendancy
-
-
- Кара: Е34/Е30 на кило
- Мечтае да кара: Х5 4.4 is
Re: Таблото откачи
А случайно да провери крушките ? копчето за фаровете за мъгла пуснато ли или не ?
- alchohol
- ентусиаст
-
Копчето е на нула, не е пуснато. Крушките са читави. Другото, което ми направи впечатление, е че на изгасен двигател, като вдигна копчето на късите отзад не светват габаритите и номера, а само отпред. А преди си светеха.

на таблото нищо му няма, работи си. кабелният сноп в багажника не е наред. предполагам, че като вкарашш задна, лампата за фаровете за мъгла пак светва?
- alchohol
- ентусиаст
-
@2bar написа:на таблото нищо му няма, работи си. кабелният сноп в багажника не е наред. предполагам, че като вкарашш задна, лампата за фаровете за мъгла пак светва?
Това не съм го пробвал със задната. За снопа, който върви по врата на багажника предполагам имаш предвид

- alchohol
- ентусиаст
-
Проблема е решен, пак проклетите кабели в багажника. Много са коварни тия гадове
. Благодаря наа всички, които се включиха в темата.
. Благодаря наа всички, които се включиха в темата.Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

6 мнения
• Страница 1 от 1