BMW 318 няколко въпроса.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- albertog
- Потребител
-
- Кара: BMW 318 115cc
- Мечтае да кара: BMW m5 F10
BMW 318 няколко въпроса.
Здравейте купих си BMW 318 като за първа кола , на външен вид има стойка 94 година е и горе долу на изгодни пари я купих. Има си климатик , категория седан е , двигателя и е 1.8 и харчи около 10 бензин градско , 115 к.с. Понеже колата има малки забележки на места има малко ръжда и мисълта ми е дали тази ръжда няма да тръгне и да се скапва и колко г/д ще ми излезе за поправка ?. Колата много добре вози , все пак си е БМВ забелязах обаче че предният диск е крив и при спирачка педала на газта притреперва. Има и леко гниене на десният страничен праг и искам да ви попитам колко г/д ще ми излезе за нов. По двигателя няма шумове, на верига е и работи много тихо.
За лятото съм решил да сложа газов инж. и моля посъветвайте ме дали това няма да навреди на двигателя ?
Ето и снимката :
За лятото съм решил да сложа газов инж. и моля посъветвайте ме дали това няма да навреди на двигателя ?
Ето и снимката :
Последна промяна albertog на 29 Дек 2011, 22:09, променена общо 1 път
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: BMW 318 няколко въпроса.
Газовия инжекцион бавно, но сигурно "убива" двигателя. След 1-2 години рахода на газ ще е по-висок от сега и ще се появи нагар. Но пък все пак няма да го караш вечно това БМВ...
Изглежда стегната баварката, много да те слуша
Колкото се може по-скоро смени дисковете, а за ръждата не мога да ти кажа с точност колко ще струва.

- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Ако е само ръжда и е под колата...шкурката,ръждопреубразувателя,грундче,боя....DIY след като никой няма да гледа там
ГИто....колата е вече на 17 години...замисли се дали ако я подкараш на газ това ще и е най-големия проблем за мотора
Съмнява ме!От най-голямо значение е кой хубавец ще го сложи и настрой и какъв пробег имаш на година,защото ако караш по 5-6 хиляди файда от ГИто колкото от дупката на геврека 

ГИто....колата е вече на 17 години...замисли се дали ако я подкараш на газ това ще и е най-големия проблем за мотора

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
Честито и безаварийно каране! Относно ГИ и ръждата, колегите по-горе са те посъветвали правилно, да не се повтарям. Леко и безаварийно!

- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
То нали бензина ни е много хубав та ... м43 + ГИ. перфектна комбинация, ако е монтиран и настроен като хората де 

- albertog
- Потребител
-
- Кара: BMW 318 115cc
- Мечтае да кара: BMW m5 F10
Мерси за отговорите ви ще ги имам на предвид. Весело изкарване на новата година !

- dioniji
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: мел
Всичко добре,но недей слага ГАЗ,имам приятел с м43 на газ и големи ядове бере,харчи му 16/100 и отделно докато е студена я кара на бензин,та смятай колко спестява!!!!
- peshobmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M1
слагаи газ м43 има по 350лв няма от какво да се притесняваш се пак, не е Мка да я мислиш 

8 мнения
• Страница 1 от 1