М50Б25 страно явление
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- shopaza
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25
М50Б25 страно явление
Значи случи се случка.Както имаше изключватели и изведнъж мотора както си чукаше 6500 изключвател подмина 6500 и подмина 8 и така ясно е какво стана.Та колата я направи Имаше само 12 изпускателя фира.Отваряме мотора гледаме някой некадърник като е пипал валовете преди време не са били монтирани като хората на щифтовете и са седели малко разкрачени тунелите на 2-та вала.Но както и да е .Вапроса ми е че и сега гледам иска да префърля прекъсвача и вапроса ми е от какво може да е това нещо.
Също така да поясня че имам газова инжекция която АЗ си я монтирах и е проверена от спецялисти и няма проблем.Газовата е закупена чисто нова и тнт.
А та сега това е вапрос за 100 хиляди дето се казва
ВСИЧКО ТОВА ГО ПРАВИ НА БЕНЗИН НЕ НА ГАЗ!
Също така да поясня че имам газова инжекция която АЗ си я монтирах и е проверена от спецялисти и няма проблем.Газовата е закупена чисто нова и тнт.
А та сега това е вапрос за 100 хиляди дето се казва

ВСИЧКО ТОВА ГО ПРАВИ НА БЕНЗИН НЕ НА ГАЗ!
Последна промяна shopaza на 02 Яну 2012, 9:51, променена общо 1 път

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: М50Б25 страно явление
Еми задай си въпроса какво бара прекъсвача и там е отговора.ГИ ползва сигнал от бензиновите инжектори и нищо друго не го интересува .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- shopaza
- младши ентусиаст
-
е тва е ще.На въпроса с въпрос.Аз питам от какво може да е и да се каже това това това а не да си меткам на БОБ.Мен ме самнява че компа бензиновия се шашка нещо

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
на бензин ли ги прехвърли или на газ 6 500? 

- shopaza
- младши ентусиаст
-
- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Не, че нещо ти разбрах от въпроса... Изказването ти беше като на "ром", но ще ти отговоря на въпроса (до колкото го разбрах)... Та, най-вероятно ти е изгоряло релето, което прекъсва подаването на гориво от бензиновата помпа и затова прекъсвач няма вече... Принципно не е и препоръчително да се стига до прекъсвач, но явно там, в този край (Хасково), обичате да тормозите колите си.
П.С: Ограмотявайте се повече, защото тази вечер се нагледах на какви ли не изказвания... Нищо лично.
П.С: Ограмотявайте се повече, защото тази вечер се нагледах на какви ли не изказвания... Нищо лично.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
vanka7a написа:Та, най-вероятно ти е изгоряло релето, което прекъсва подаването на гориво от бензиновата помпа и затова прекъсвач няма вече... Принципно не е и препоръчително да се стига до прекъсвач, но явно там, в този край (Хасково), обичате да тормозите колите си. П.С: Ограмотявайте се повече, защото тази вечер се нагледах на какви ли не изказвания... Нищо лично.
Колега ти наясно ли си за колко време пада налягането и изгаря бензина в рейката та да свали оборотите под червеното?

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Jordana написа:vanka7a написа:Та, най-вероятно ти е изгоряло релето, което прекъсва подаването на гориво от бензиновата помпа и затова прекъсвач няма вече... Принципно не е и препоръчително да се стига до прекъсвач, но явно там, в този край (Хасково), обичате да тормозите колите си. П.С: Ограмотявайте се повече, защото тази вечер се нагледах на какви ли не изказвания... Нищо лично.
Колега ти наясно ли си за колко време пада налягането и изгаря бензина в рейката та да свали оборотите под червеното?![]()
![]()
![]()
![]()
Мани го не виждаш ли,че за него колата никога не трябва да достига прекъсвач...
Ей аман от философи...
Пепи пробвай с друг комп от 25ца...

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- shopaza
- младши ентусиаст
-
BULL3T написа:Jordana написа:vanka7a написа:Та, най-вероятно ти е изгоряло релето, което прекъсва подаването на гориво от бензиновата помпа и затова прекъсвач няма вече... Принципно не е и препоръчително да се стига до прекъсвач, но явно там, в този край (Хасково), обичате да тормозите колите си. П.С: Ограмотявайте се повече, защото тази вечер се нагледах на какви ли не изказвания... Нищо лично.
Колега ти наясно ли си за колко време пада налягането и изгаря бензина в рейката та да свали оборотите под червеното?![]()
![]()
![]()
![]()
Мани го не виждаш ли,че за него колата никога не трябва да достига прекъсвач...
Ей аман от философи...
Пепи пробвай с друг комп от 25ца...
Стефане и тва ще го пробвам ма сега трява да сабера кураж да си сменя и някой друг повдигач че ся съм като шевна машина СИНГЕР

- Bawarco
-
-
- Кара: Само BMW
- Мечтае да кара: e30 M - POWER
- Детайли за колата: Ненормални
Аз имах едно м50 и сигурно 50 пъти. съм го вкарвал в 8 - цата. Лабав ти е мотора
ай между БМВ с газ и дизел не е огромна разликата 

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- shopaza
- младши ентусиаст
-
Сега ние като отворихме мотора видяхме едно странно явление.Значи някой който е барал мотора преди нас не е поставил както трябва леглата на валовете и неса влезнали в щифтовете и са седяли и 2-та вала малко разкрачени което ме води на мисълта че колата от там е направила този проблем .
Отколкото бмв дизел и на газ да ти кажа газчицата си е мн по добре само да си я направиш както е по дебелите учебници
Отколкото бмв дизел и на газ да ти кажа газчицата си е мн по добре само да си я направиш както е по дебелите учебници

Да, ама от БМВ груп раздават медали и издигат паметници за тези дето карат само на бенз 

14 мнения
• Страница 1 от 1