Проблем с абс
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- metalium
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34
Проблем с абс
Колеги имам следния проблем карам бмв е34 91г 150кс и му сложих обикновено газово и количката си варви супер но от бензин като я обарна на газ и ми светва веднага лампата за абс-а...... На какво се далжи това ? А и не сам и слагал симолатор направих си я с реленце ако е от значение... Ако някои може да ми помогне ще съм много благодарен че в смотаното градче не са чистили и насякаде е като стакло и без абс е доста кофти да се кара тоя параход...
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
Re: Проблем с абс
като я изгасиш и запалиш маи няма да свети.и при мен стария собственик на моито е34 м20 б20ми каза дори по лошо като светне абс-а гасне колата чакаш малко и запалва но първо чакаш малко ми казва.още не ми е правила номера.иначе другата ми 524тд като удари в дупка и светваше рядко но.
некви грешки маи дано има запознати да кажат.
несме единствени и със сигурнос много се е изписало за това.
некви грешки маи дано има запознати да кажат.
несме единствени и със сигурнос много се е изписало за това.
- metalium
- кандидат ентусиаст
-
Ами колега моята е м50 б20 мотора обаче като я запаля на бензин няма проблем не свети и на 4-терте колелета си работи и докато карам на бензин до сега не ми е светвал никога но веднага като я обарна на газ и веднага ми светва и отказват дори да я запаля деректно на газ пак си свети...... Има нещо дава грешка но немога да разбера защо.... направих си експиримент и кабела за + на копчето го хванах деректно от + на акомулатора да видя дали ще се оправи но пак си свети като я обарна на газ......
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Нещо при слагането на газовото си омешал кабеляците с тия релета...
- metalium
- кандидат ентусиаст
-
Ами колега кво може да обаркам пуснал сам една маса кам копето и сам отрязал дебелия чарвен кабел с бяла лента на него за да ми прекасва бензина....... и от там сам си хванал и + за копчето и вече релето си обръща на газ или на бензин.... не мисля че има кво да обаркам..... Не ми е първата газова която слагам..... И специално се разрових из форома да видя кои кабел се прекасва и + тва допалнително питах и ми казаха 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
В темата с важните теми за е34 има линк към тема със книгата за е34 и там има ел. схеми, разрови се и виж какво си объркал, не забравяй че безгрешни хора няма, още повече че е34-те са с доста интересни ел. пътища и окепазяването е доста лесно 

- metalium
- кандидат ентусиаст
-
Колега доста добре знам че няма безгрешни хора но я карах на няколко газаджии да видят как е вързана и всички ми казават че е вързана както трябва и не би трябвало да имам никакви проблеми..... Единственото което ми казват че съм ненормален на тоя мотор да му слагам обикновено газово и да го карам без кихалки по смукателите
И все ме питат като грамне не ме ли е страх че ще ги прасне.... но до сега ми е гармяла само веднаж и то по моя вина че трагнах да я паля на гас деректно като беше стодена и в последния момент се осетих и я обарнах на бензин и ми грамна и тва ми е само 

- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
искаш да кажеш че винаги когато е на газ свети абс-а
а на бенз не.
а на бенз не.

- metalium
- кандидат ентусиаст
-
точно така колега..... единствено ми казаха да пробвам да му сложа симолатор и да видя дали няма да се оправи.... ама това ще е малко по на татак че голяма криза...
Особедно сега и като дигнаха цените на горивата да ги ..... ....... ........ ......

9 мнения
• Страница 1 от 1