Проблем с аларма Ключа с 3те бутона.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
Проблем с аларма Ключа с 3те бутона.
Здравейте колеги.Преди време след като бях си заключил колата пред блока неможах да я отключа след 3-4 часа.Заключих я с бутоните на ключа ми който е с 3те бутона и съм с заводската аларма на бмв която много слабо пищи.Отключих врата с ключа и като дадох на контакт спря да свири и да светят аварийните и се отключиха всички врати . Веднага отидох и смених батерията но копчетата нео не действаха. Четох в другите теми който ми излизат в търсачката какво ли не опитах не помогна нищо.Обучавах ключа, проверих бушоните, Реших да не е от платката на ключа но го разглобих и като натискам свете едно диодче което е вътре ,но за него нямам дупка като другите ключове. Задържах на всяка врата по одтелно езичето за затваряне и пак не работи алармата. Днес четох в една тема че имам в багажника приемник антена ли незнам как да го нерека.Свалих го но се оказа че е пълно с някаква течност и реших пак да го върна на мястото му нито успях да го отворя нито нищо.Обучвах ключа но не става нищо. Та ето с този ключ съм само че нямам дупка за червената лампичка иначе лампичката е от долу.
Имам и снимка на бялата кутиика която ми е в багажника нат дупката за пълнене на гориво ако има нужда ще я качъ но утре че не е в мен телефона.
Какво да предприема колеги?
Имам и снимка на бялата кутиика която ми е в багажника нат дупката за пълнене на гориво ако има нужда ще я качъ но утре че не е в мен телефона.
Какво да предприема колеги?

- em1l
- младши ентусиаст
-
Re: Проблем с аларма Ключа с 3те бутона.
А обучи ли си дистанционното след като си махал батериите ?
- em1l
- младши ентусиаст
-
Да няколко пъти нищо не става. Да не би на троиния бутон да е различна процедурата нещо . Преди да се преебе отварях го да му сменя копчетата и стоя цяла нощ без батерия.На сутринта го сглобих и си работеше нямаше нужда от обучаване.
ПП Някакъф датчик има ли който приема ключа нещо подобно>?
ПП Някакъф датчик има ли който приема ключа нещо подобно>?

Ако нямаш изгорял бушон/скъсан кабел, според мен най-вероятно не правиш процедурата както трябва. Доста пъти се е случвало - хора ми казват "опитах всичко - не става", идват... И става от раз, така че поиграй си още малко.
Последна промяна PeReZ на 28 Дек 2011, 9:54, променена общо 1 път
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
кво обучаване кви 6лв на е36? щом ти свети диода на ключа праща сигнал, явно алармата ти е дала фира. пробва ли да махнеш клемата на акумулатора и да я сложиш пак след 1 минута?
Той диода на ключа винаги си свети, дори като не е програмиран/обучен ключа.
- em1l
- младши ентусиаст
-
Тоя ключ като праща сигнала трябва да го приема нещо. Та къде стои приемника да видя там как са нещата.Възможно ли е ако го закача на диагностика там някак си да се обучава?

- Salis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 95`` m52b20
- Мечтае да кара: м52б20 stroke engine, coming soon....
Колега опиши начина по който правиш обучението да видим дали не бъркаш някъде.
По колко време ти карат батериите иначе, че при мен се скапват за 2 месеца и нз дали е нормално ?
По колко време ти карат батериите иначе, че при мен се скапват за 2 месеца и нз дали е нормално ?
- em1l
- младши ентусиаст
-
Значи днес ходих при един добър ключар тук в Русе при който всички ме пращат.Та човека провери ключът дали праща сигнал дали си работи и пробва да го обучи както си му е редът които и тук е описан в форума но не стана. Та сега ме интересува къде му е приемника на тоя ключ? Може ли да е в огледалото за задно виждане
незнам що ама тей си мисля , че е но трябва да видя как се разглобява.Батерията ми е чисто нова замерих я преди 2-3 дена всичко е шест само кадето големия бутин трябва да се натисне малко по силно от другите че да излъчи сигнал но не е проблем.

10 мнения
• Страница 1 от 1