Въпрос за доливане на масло!?
Модератор: Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Въпрос за доливане на масло!?
Здравейте отново! Това, което съм написал е самата истина. Уверявам ви. Още преди 6 месеца, когато го купих моя барутник бях сигурен, че един ден ще напиша подобно мнение и ще получа подобни коментари.
Искам да споделя с вас, че съм професионален шофьор (частен), имам милиони километри зад гърба си на всякакви превозни средства, машините ми си ги правя сам (единствено ходя при вулканизатор поради липса на инструменти), давам пари единствено за гориво и мнооого рядко 5 лева за консуматив (МАМКА МУ!). Това го правя, не защото не мога да си го позволя, а защото ненавиждам ДВГ. Обявил съм бойкот на буталните производители. Искам електромобил, соларомобил, водородомобил, въздухомобил, искам алтернатива-БЕЗПЛАТНА!
Любими клипове:
http://www.youtube.com/watch?v=BqqtJpfZElQ
http://www.youtube.com/watch?v=uVIwropRMME
Искам да споделя с вас, че съм професионален шофьор (частен), имам милиони километри зад гърба си на всякакви превозни средства, машините ми си ги правя сам (единствено ходя при вулканизатор поради липса на инструменти), давам пари единствено за гориво и мнооого рядко 5 лева за консуматив (МАМКА МУ!). Това го правя, не защото не мога да си го позволя, а защото ненавиждам ДВГ. Обявил съм бойкот на буталните производители. Искам електромобил, соларомобил, водородомобил, въздухомобил, искам алтернатива-БЕЗПЛАТНА!
Любими клипове:
http://www.youtube.com/watch?v=BqqtJpfZElQ
http://www.youtube.com/watch?v=uVIwropRMME
traba написа:Преди половин година купих моята кола. Долях 3.5 литра "М10-Д", за да стигне до максимума на щеката. Колко години е карана така и какво е другото масло вътре никой не знае. Карам доста и товаря хамалската + ремарке. Сега, при отрицателни температури, двигателя пали от раз и мърка равномерно. До момента съм сменил една биалетка, задни накладки (прецаках се, другият път ще си накова феродо), лампички по таблото и пране на филтри-маслен, въздушен, купе.
Да се кара с масло в двигателя под минимума е абсолютно противопоказно, също и за скоростната кутия.

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- angrymob
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: стоковица
- Мечтае да кара: Трабант
- Детайли за колата: 13ти БМВ Събор - 1 място
14ти БМВ Събор - 2 място
15ти БМВ Събор - 2 място
А да използвам гениалната ви тема за едно друго въпросче - м50б20 след смяната на маслото и сипани 5 литра заспа на средата (измерено както трябва) а уж трябваше да събира 6? Както и да е това - понеже двигателя с ванос и някой каза, че е хубаво да има повече масълце, да си качва в в.анусчето (което кротко потраква прочем). Долях ама леко прекалих и сега е може би милиметър над макс-а. Ко да прая ? 

angrymob написа:А да използвам гениалната ви тема за едно друго въпросче - м50б20 след смяната на маслото и сипани 5 литра заспа на средата (измерено както трябва) а уж трябваше да събира 6? Както и да е това - понеже двигателя с ванос и някой каза, че е хубаво да има повече масълце, да си качва в в.анусчето (което кротко потраква прочем). Долях ама леко прекалих и сега е може би милиметър над макс-а. Ко да прая ?
Пъхаш един маркуч през щеката и изсмукваш стотина грама. Ако е много, връщаш, ако е малко продължаваш със смукането. Па, ако ти харесааа...
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
rado_rf написа:angrymob написа:А да използвам гениалната ви тема за едно друго въпросче - м50б20 след смяната на маслото и сипани 5 литра заспа на средата (измерено както трябва) а уж трябваше да събира 6? Както и да е това - понеже двигателя с ванос и някой каза, че е хубаво да има повече масълце, да си качва в в.анусчето (което кротко потраква прочем). Долях ама леко прекалих и сега е може би милиметър над макс-а. Ко да прая ?
Пъхаш един маркуч през щеката и изсмукваш стотина грама. Ако е много, връщаш, ако е малко продължаваш със смукането. Па, ако ти харесааа...
Карай, нямаш проблеми според мен

- krustev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е34 - Сребриста стрела
- Мечтае да кара: BMW Е34
Ако не препушва отзаде и няма видимо и слухово напрягане на двигателя всичко е ОК!!
BMW, не е марка или бранд, ТОВА Е НАЧИН НА ЖИВОТ!!!
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3