раздувки на калниците

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Re: раздувки на калниците

Мнение от Борис_Малинов » 15 Дек 2011, 20:11

На всеки е ясно, че е адски наприятно да бедеш "извозен" по подобен начин. В никакъв случай не искам да защитавам майстора ви, но за съжаление повечето практикуват така с идеята да започнат повече автомобили, за да имат сигорна работа за напред и в един момент са получава едно яко забатачване и хаоса е на лице. Когато дойде време за да си приберете автомобила готов, можете да откажете да платите оговорената сума, защото примерно колата не е направена в предварително оговорения срок. Друга честа причина да бъде забевен даден автомобил е, че ако лицето извършващо ремонта, работи с договори към застрахователи компании. Там всичко се прави в определен скрок и с възлагателни писма, но ако срока не бъде спазен, майстора гарантрано плаща неустойки, докато при автомобилте приети на приятелски начела, това го няма черно на бяло и просто ги оставят на заден план, което в никав случай не е правилно и не управдава лицето извършващо ремонта, но за съжаление е факт. След като си поел ангажимен към дедени лица, си длъжен да бъдеш коректен, ако не си, просто си проваляш имиджа...
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530i Touring,E36 328i Coupe, X3
Мечтае да кара: E92 GTS

Мнение от Sagat » 16 Дек 2011, 10:52

Аз винаги съм се старал да бъда максимално коректен и по принцип очаквам това от другите, когато ми отвръщат. В дадения случай се получава нещо такова само, че не със застрахователи, а с таксиметрови коли. От друга страна ми е ясно, че един човек на който колата му е счупена от неволята и е в безизходица е много по приоритетен от някой, който си прави някакви "изгъзици" по-колата. Просто има някаква граница, която не е добре да прескачаш и в случая е два месеца и половина (76 дена иначе казано) са доста време .Много време е, а и наближават коледните празници, а аз нямам друга кола и колата ще ми трябва :dummy:. Честно казано започвам да съжалявам, че се подложих на тази операция. Живота ми през тези месеци е адски затруднен и кошмарен от скоро :ranting:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 16 Дек 2011, 12:40

Трай бабо за хубост.
И при мен с раздуването и пребоядисването нещата не се случиха в срок. Успокоявах се с факта, че колата ще стане добре и, че алтернативката ми е 750 кг и се задвижва от 1.0 бензинов двигател, което я прави почти 2 пъти по-икономична... :mhihi: Т.е. исках да кажа, че като не си караш колата, пестиш пари... :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Дек 2011, 13:36

Sagat написа:Просто има някаква граница, която не е добре да прескачаш и в случая е два месеца и половина (76 дена иначе казано) са доста време :

Ако това ще те успокои мойта седя 2 години в гараж, дадох около 5000лв и като си я взех беше в трагично състояние. Винаги има и по-зле.
Компромиси обаче с майсторите не прави. Оставиш ли ги да правят каквото си знаят се насират. Както ти си плащаш, така искаш да бъде свършено според договореното качество и срок.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sagat » 19 Дек 2011, 15:32

Бях решил да я оставя до когато му трябва време,но сега като гледам темпото май май ще имам да вземам към февруари. Далече съм от мисълта,че след като не се движат нещата от октомври както трябва ще започнат точно по-новогодишните празници, а и след това по безбройните именни дни. За това ще я взема ТАЗИ СЪБОТА па нека да не е завършена.До където до там. Имам чувството, че ще се разиграе многосериен филм, в който май аз ще съм главния герой :lalala:.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 19 Дек 2011, 16:22

нема страшно за съпорт ролите може бая народ да се съберем :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sagat » 19 Дек 2011, 18:12

Аз не търся някакви проблеми. Просто ще отида и ще си взема колата. Другото ще видим :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 26 Дек 2011, 20:57

Пускам от името на собственика малко снимки :D
Тук я е взел, за празниците понеже му трябваше, скалъпена е колкото да може да се кара няколко дни. Предната и задната броня не са довършени, трябва и те да се раздуят, но като вземе м-кови, м-лайстните не са монтирани и трябва да се боядиса, тук е на грунд. В близко бъдеще ще стане яка цепачка :D За сравнение е моята със зимните железарки :mhihi:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 26 Дек 2011, 21:13

евала много добре е станала :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: грозно е36 купе
Мечтае да кара: настрани с около 200

Мнение от bebcho__ » 26 Дек 2011, 21:35

не изглежда мнооого раздута май?! :dunno: аз очаквах да е доста повече.
you can not imagine the immensity of the fuck i do not give
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d facelift

Мнение от acidburn-525tds » 26 Дек 2011, 21:45

bebcho__ написа:не изглежда мнооого раздута май?! :dunno: аз очаквах да е доста повече.

Виж на последната снимка задната броня и раздутата част, колко голяма разлика имат .. не знам на кое казваш, че не е "много".

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 26 Дек 2011, 22:41

Страшна ще стане, браво!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: грозно е36 купе
Мечтае да кара: настрани с около 200

Мнение от bebcho__ » 26 Дек 2011, 22:52

да, просто аз не се изразих както трябва. харесва ми как се е получило и изглежда стилно. предполагам когато се завърши цялата ще е ненормална.
п.с. последно с какъв размер гуми реши да караш? тия 255.40 ми се виждат доста високи?
you can not imagine the immensity of the fuck i do not give
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 26 Дек 2011, 23:34

Да, ако оставиш тея гуми и тая височина се губи смисъла от целия труд и нерви просто, дано скоро да е завършена :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 26 Дек 2011, 23:43

Не всичко е Станс. Мен ме кефи как е вирната задницата. Малко напомня на американска масъл кар.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E36