Volex C10 1,5 VVT - още един автомобил от Ловеч

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 205 GTI, 330d

Re: Volex C10 1,5 VVT - още един автомобил от Ловеч

Мнение от ifcho » 24 Дек 2011, 22:10

Мен най-много ме интересува кога ще пуснат Volex Cup (някакви тотално оглозгани), за възможно най-малко пари, за да се направи най-накрая един як едномарков шампионат в България.
Пък и ноу-хау има вече от Ярис Къп - окачвания, спирачки всичко.

:driving:

п.с. за възела - на много коли си е на възел, то тва пък точно какъв критерии е въобще всъщност :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 24 Дек 2011, 23:11

jordanpar написа:......................................... всички останали като с моето мислене дето предпочитаме 10 годишна кола от доказана марка на цената на чисто нова автомобилна реплика-ай мерси.

Десет годишна кола премум клас викаш. Много сигурна. Ами производителите препоръчват точно на 10 години да се сменят еърбезите. Ти твоите смени ли ги? Тества ли ги? Имал съм две премиум коли под 10 години. И като ги закачат на тест все нещо не им работи или е пред свършване. А то пък хич няма електроника в тия дараци. Мислех че само при мен е така, но се оказа, че е масово явление. Малцина от този форум биха се заклели в 10 годишната си премум кола. Знам само че през годините обрахме боклуците на Европа, отървахме всички модни фирми от старите им колекции и сме гъзари. Само не знам като сме гъзари, защо ни гледат като полезни изкопаеми в чужбина с нашите Е46-ци, Мерцедеси 4 очки и разни други кочини. И единствената страна дето има по-трагичен от нашия автопарк е Сърбия. Волекса е НОВА кола. Който не е карал чисто нова кола му го пожелвам - по-хубаво е от секса на моменти. Бих си взел 10-годишна премиум марка ама в някой друг живот. Може, ако е Ролс Ройс и е на 20К километра и ми го дадат на цената на Волекса с 10 години безплатно обслужване. Карам си чисто новото Пежо, пиша си в БМВ форума и ми дреме на дедовия.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 24 Дек 2011, 23:16

ifcho написа:Мен най-много ме интересува кога ще пуснат Volex Cup (някакви тотално оглозгани), за възможно най-малко пари, за да се направи най-накрая един як едномарков шампионат в България.

трудна работа, доста трудна

едно време дачия искаха да правят ЛОГАН КЪП, даже докараха една кола и я подготвиха

с ролкейдж, окачване и там всички мунинги за такъв тип шампионат

но федерацията се оказаха големи магарета и проекта умря

по настоящем тази дачия между другото продължава да се кара в училището за спортно шофиране на митко илиев

за последно беше на 25 000 км, все в състезателно темпо и без ремонт по двигателя

а самия мотор си беше обиковен 1.6 бензин с 90 коня
Последна промяна BadAngel на 24 Дек 2011, 23:18, променена общо 1 път
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Дек 2011, 23:17

Който не е карал чисто нова кола му го пожелвам - по-хубаво е от секса на моменти.

Колега , не си единствения карал ЧИСТО НОВА КОЛА . Аз пък мога да кажа , че пред мойта 46цата , всичко ново по-малко от Пасат/Инсигния ми е адски кенеф . Включително Голф5 дълга база , известен у нас като феномалната Октавия 2 ...
Особено по-хубаво от скеса е ако караш седан 1,4 или 1,6 с умрели 60-70 коня - ручи и се клати в завойте и както казха по-горе - изпреварваш с 2 кила пот .
Последна промяна acho.rs на 24 Дек 2011, 23:28, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 24 Дек 2011, 23:24

ukelichko написа:
jordanpar написа:......................................... всички останали като с моето мислене дето предпочитаме 10 годишна кола от доказана марка на цената на чисто нова автомобилна реплика-ай мерси.

Десет годишна кола премум клас викаш. Много сигурна. Ами производителите препоръчват точно на 10 години да се сменят еърбезите. Ти твоите смени ли ги? Тества ли ги? Имал съм две премиум коли под 10 години. И като ги закачат на тест все нещо не им работи или е пред свършване. А то пък хич няма електроника в тия дараци. Мислех че само при мен е така, но се оказа, че е масово явление. Малцина от този форум биха се заклели в 10 годишната си премум кола. Знам само че през годините обрахме боклуците на Европа, отървахме всички модни фирми от старите им колекции и сме гъзари. Само не знам като сме гъзари, защо ни гледат като полезни изкопаеми в чужбина с нашите Е46-ци, Мерцедеси 4 очки и разни други кочини. И единствената страна дето има по-трагичен от нашия автопарк е Сърбия. Волекса е НОВА кола. Който не е карал чисто нова кола му го пожелвам - по-хубаво е от секса на моменти. Бих си взел 10-годишна премиум марка ама в някой друг живот. Може, ако е Ролс Ройс и е на 20К километра и ми го дадат на цената на Волекса с 10 години безплатно обслужване. Карам си чисто новото Пежо, пиша си в БМВ форума и ми дреме на дедовия.

Добре им го обясни на младежите, ама пак няма да те разберат :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 24 Дек 2011, 23:57

Механджията написа:@hell's angel - да, бих, с огромно удоволствие, и това го казвам най-отговорно, дори като ми падне единия кредит догодина, както планирам, жената може да се оборудва с една С20-ка (цъкни в нета voleex c20r ;) ) и това по изцяло нейно желание, щото адски я кефи малкия волекс

Ясно, разбрахме се ;)
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 25 Дек 2011, 0:06

ukelichko написа:... Който не е карал чисто нова кола му го пожелвам - по-хубаво е от секса на моменти ...

Да не ти липсва нещо в секса?! Щото на мен не ми хареса повече, де да знам, може и да съм пристрастен... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: "пъргава" 316-ка
Мечтае да кара: IS-ka

Мнение от 6per40 » 25 Дек 2011, 0:14

BadAngel написа:
ifcho написа:Мен най-много ме интересува кога ще пуснат Volex Cup (някакви тотално оглозгани), за възможно най-малко пари, за да се направи най-накрая един як едномарков шампионат в България.

едно време дачия искаха да правят ЛОГАН КЪП, даже докараха една кола и я подготвиха

по настоящем тази дачия между другото продължава да се кара в училището за спортно шофиране на митко илиев

за последно беше на 25 000 км, все в състезателно темпо и без ремонт по двигателя

Колега, ако говориш за синята Дачия то тя е тотален мъртвак. На планинското , което е организирано от нас през 2008г. тя беше най-последната кола и моторът е 1,4 и е 90 коня. Освен ако не говориш за друга ДраГчия

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 25 Дек 2011, 0:18

6per40 написа:
BadAngel написа:

Колега, ако говориш за синята Дачия то тя е тотален мъртвак. На планинското , което е организирано от нас през 2008г. тя беше най-последната кола и моторът е 1,4 и е 90 коня. Освен ако не говориш за друга ДраГчия

тя е една единствена такава дачия

и е 1.6 90 коня

на планинско я караше жоро иванов от ауто мотор & спорт, по онова време

мъртвец е, защото това е част от изискванията за едномарков шампионат - сток мотор

идеята е да покажеш шофьорски умения, а не коне на мотора

иначе румънците редовно слагат 2 литра 16 клапановия мотор на такива дачии и вървят добре
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6per40 » 25 Дек 2011, 0:25

[quote="BadAngel"][/quote]

КОлега, единственият такъв шампионат в България беше Шкода Фабия къп, а относно драГчията тя си участваше в генералното класиране и сега не си спомням дали беше Х1 или Х2 , за да кажа дали беше 1,6 , но все си мисля, че беше с надпис 1,4MPI

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 25 Дек 2011, 0:29

:D
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 25 Дек 2011, 0:31

6per40 написа:КОлега, единственият такъв шампионат в България беше Шкода Фабия къп, а относно драГчията тя си участваше в генералното класиране и сега не си спомням дали беше Х1 или Х2 , за да кажа дали беше 1,6 , но все си мисля, че беше с надпис 1,4MPI

1.6 беше брато

колкото до шампионата, както писах по-горе, искаха да го реализират,
но имаше много пречки от страна на федерацията и проекта пропадна,
остана само тази синята дачия
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Дек 2011, 0:34

Айде стига с тая рацерска дакия , 90 коня . Ясно е че с по-хубави маратонки , щя бягам пеша .
Той Иван от "Иван и Андрей" също много обича Логаните - вика дай ги насам , тез спортни машини :mhihi:
Последна промяна acho.rs на 25 Дек 2011, 0:36, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6per40 » 25 Дек 2011, 0:35

Сега се сетих, че беше на старта с нашия варел, но все пак нашата тойота го победи, та наистина е 1,6 но беше едновалка. Прав си колега и аз съм в грешка.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 25 Дек 2011, 0:36

6per40 написа:Сега се сетих, че беше на старта с нашия варел, но все пак нашата тойота го победи, та наистина е 1,6 но беше едновалка. Прав си колега и аз съм в грешка.

:yes:

да, осем клапанов беше мотора, напълно сток

но самия факт, че повече от 4 години вече се кара в състезателно темпо без да изпърди..

е показателен :ok:
No bling at the Ring

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата