Volex C10 1,5 VVT - още един автомобил от Ловеч

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI

Re: Volex C10 1,5 VVT - още един автомобил от Ловеч

Мнение от Leudi » 24 Дек 2011, 0:49

Всъщност Полото за 17к си е добър вариант, защото има всички необходими базови екстри- климатик, радио, аларма, тонирани стъкла, то какво друго да иска човек за тия пари. Обаче после като влезете в сервиз за обслужване ще се хванете за главата.
Nope ... it's Chuck Testa !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 24 Дек 2011, 0:54

ukelichko написа:
Относно мисленето за нов автомобил и премиум марка на много години, аз имам една идея. Защо ви е да карате десет годишни премиум коли среден клас, като за тези пари можете да вземете Ролс Ройс. Ето ви един Ролс

Е да ама с десен волан :mhihi: .

Чак ми стана мерак да видя и да направя един тест драйв на този волекс. Онзи ден видях един на околовръстното. Дооста добре изглежда.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 24 Дек 2011, 0:58

До оня ден се сравняваше Волекса с дачия, сега с поло.... дали наистина има някаква секта " да убием българското в зародиш".... :banghead:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 24 Дек 2011, 1:07

Yanko Petrov написа:До оня ден се сравняваше Волекса с дачия, сега с поло.... дали наистина има някаква секта " да убием българското в зародиш".... :banghead:

значи дачията може спокойно да се сравни с поло :ok:

а иначе.. тези коли не са български, никоя фирма, било то и китайска, няма да си жертва собствената печалба

за да я налива в булгаристан

ние сме просто работна ръка, бачкатори

нито използват български поддоставчици, нито парите от печалбата, реализирана при продажбата на тези коли

ще се изхарчат в българия, най-много някоя бг банка да вземе комисионна от банковия превод до китай :)

в същото време смучат парите на българските (поне за сега) клиенти
No bling at the Ring

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 24 Дек 2011, 1:10

Yanko Petrov написа:До оня ден се сравняваше Волекса с дачия, сега с поло.... дали наистина има някаква секта " да убием българското в зародиш".... :banghead:

Колкото Ярис е турски, толкова и Волекс е български.
Литекс Мотърс насаждат лъжата че едва ли не те са единствен дилър в ЕС на Греът Уоул! Само че не са. В Италия имат представителство китайците и продават доста Хувъри предимно.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Дек 2011, 1:17

Leudi написа:Всъщност Полото за 17к си е добър вариант, защото има всички необходими базови екстри- климатик, радио, аларма, тонирани стъкла, то какво друго да иска човек за тия пари. Обаче после като влезете в сервиз за обслужване ще се хванете за главата.

От тия дето ги избори май няма нищо :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 24 Дек 2011, 1:44

BadAngel написа:

значи дачията може спокойно да се сравни с поло :ok:

а иначе.. тези коли не са български, никоя фирма, било то и китайска, няма да си жертва собствената печалба

за да я налива в булгаристан

ние сме просто работна ръка, бачкатори

нито използват български поддоставчици, нито парите от печалбата, реализирана при продажбата на тези коли

ще се изхарчат в българия, най-много някоя бг банка да вземе комисионна от банковия превод до китай :)

в същото време смучат парите на българските (поне за сега) клиенти

да, щото цялата печалба от продадените дачии в Бг се влива сигурно в Бг икономиката? :roll: айде стига тъпни, ако обичаш, вече търсите под вола теле! много хабер имаш кой колко е инвестирал тва начинание и кои пари къде отиват! същото се отнася и за поддоставчиците! а че едни 2 000 души ще имат работа покрай тоя проект, маловажно ли е?
ми по тая логика айде всички чужди инвестиции да се махат от Бг - щото нали сме само работна ръка? еби му меча и логика и чудо.... :shock:

никой никого не лъже - колите излизат от Бг завод и съответно са мейд ин Бг - марката ако ще таджикистанска да е, все тая.... ауриса като се прави в Турция, да го кръстим Тофаш, а? :kuku:

бахти, имам чувството, че на инат, само и само да опровергаете нещо, се пише тука - едни наопаки, други на терсене, и се пишат неверни неща, и то е кривене на души, наричане на черното бяло, и чудесии секви :shock: - не ми го събира акъла за кво се борите?! една бърза справка ще докаже кое дъ бест по цена, екстри, механика....

пак ви питам, хорица - що на всяка цена се опитвате да омаскарите тия коли? айде бадангел е ясен, той продава рена/нисани и е пристрастен, ами другите? ако на някой му се занимава, седнете и ми намерете чисто нова кола с 5 години гаранция, с 97 коня евро 5 мотор с верига и евтино обслужване, гарантирани наличности на части (доставка 1-2 дни) с екстрите на волекса (от януари волекс фул оборудване и металик с N1 сертификат за дан. кредит остава на 16 380лв с ддс), има и за 2249лв и газ-система течна фаза с която разхода става 10лв/100км градско и тотала за най-скъп волекс е 18 630лв с газ и с всичко това - ~20лв годишен данък, ел. прибиращи огледала, заден парктроник, аудио/мп3 с 6 колони и ю ес би вход, ел. сервоуправление, фарове за мъгла, всичко лакирано в един цвят по купето, спойлер с трети диоден стоп, диодни мигачи в огледалата, лети джанти 15ки, 4 диск. спирачки, abs, ba, ebd, пълен ел.пакет - 4 стъкла и 2 огледала, ел. фарове, рег. седалка на водача и корм. колона, регулируеми задни седалки, дист. централно с имобилайзер, двойнооптични фарове с лупи и т.н. - и да, тия неща всичките имат значение дали ги има или не в колата
а като зачета на насраните дачии и фв-та екстрите - волан, плафон в багажника, хром ринг на уредите и прочие тъпни, да не им седи празно поле на мястото на 'екстри' в графите с оборудване - ми аз ако изредя тия неща на волекса офертата с екстрите тряя да е 5 страници - айде малко по-сериозно

да ви спестя труда - НЯМА такава кола в момента на Бг пазара със съчетание от всичко изброено, дори няма равна, камо ли по-изгодна :!:

що се хабите?
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: "пъргава" 316-ка
Мечтае да кара: IS-ka

Мнение от 6per40 » 24 Дек 2011, 1:51

Преди 1 седмица карах новото Поло. На 12к километра и мога да кажа няколко неща - абсолютно всички дръжки и пластмаси по вратите скърцат отвратително, пантата на вратата стърже направо, воланът е захабен на тези години, копчетата са протрити супер бързо и колата е тотален мъртвец дори и без климатика да е пуснат. Просто ускорява с календара на Маите.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 205 GTI, 330d

Мнение от ifcho » 24 Дек 2011, 2:39

Много ми е симпатичен този Волекс и наистина за парите си предлага доста екстри.
Според мен е перфектната кола за жената (стига да е достатъчно надежден и сигурен, но и това ще се разбере до няколко месеца).
На всяка една жена ако и се даде избор Волекс / Логан мисля, че резултата ще е ясен :ok:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 24 Дек 2011, 2:54

ifcho написа:Много ми е симпатичен този Волекс и наистина за парите си предлага доста екстри.
Според мен е перфектната кола за жената (стига да е достатъчно надежден и сигурен, но и това ще се разбере до няколко месеца).
На всяка една жена ако и се даде избор Волекс / Логан мисля, че резултата ще е ясен :ok:

А Сандеро ;)
Дачиите а доста корави евтини, и в официалния сервиз пак е супер евтинко, доказаха се на пазара, дано наще да са по добри ама аз нищо кийтайско не харесвам
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 24 Дек 2011, 13:47

Дачиите са евтини, и здрави да. Ама са си служебни коли. Имаме дачия логан 2007 която чукна 550 000 км само на газ и още си върви. Частите са много евтини. А пък не оригиналните такива са за жълти стотинки. Това е един от начините да се возиш почти без пари. Оригинален стоп например е 24 лв.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 24 Дек 2011, 14:05

Пилев написа:Дачиите са евтини, и здрави да. Ама са си служебни коли. Имаме дачия логан 2007 която чукна 550 000 км само на газ и още си върви. Частите са много евтини. А пък не оригиналните такива са за жълти стотинки. Това е един от начините да се возиш почти без пари. Оригинален стоп например е 24 лв.

:yes:

най-после едно мнение, на човек, карал дачия
No bling at the Ring

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 24 Дек 2011, 14:21

Никой не е отрекъл, че дачиите са здрави- това е ясно... Аз всеки ден виждам един Логан от първите дето е на над 700 000км., всичките на метан и му няма нищо... но и всеки е съгласен, че са грозни и дървени- типичната служебна кола... ако китаеца се окаже поне близо до дачиите по здравина румънците може да затварят магазините си тук- едва ли има луди дето да си купят здрава, но грозна каруца пред симпатичен и здрав китаец при близка цена... но само ако китаеца се докаже като здрав автомобил с нормална поддръжка...

Колко са здрави китайците ще видим до 2г., вие се молете да не се сетят да върнат митото при внос на стари коли... или пък да кажат "Ще внасяте коли не по-стари от 5г."... че ще имат основание- защита на родното производство...
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI

Мнение от Leudi » 24 Дек 2011, 14:27

Всъщност в сравнение със масовите 10-12 годишни коли, които се карат у нас Дачията не отстъпва по нищо. Едва ли в Ауди А4 Б5, Пасат 5.5 или нещо подобно ще откриете повече комфорт, отколкото при Дачиите.
Пък и за 1/4 от цената на базово Е90 какво искате?
Nope ... it's Chuck Testa !!!

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 24 Дек 2011, 14:31

Leudi написа:Всъщност в сравнение със масовите 10-12 годишни коли, които се карат у нас Дачията не отстъпва по нищо...

ти верно ли сравни тея кочини с Е46 :kuku:
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата