Питане за Е34 - съвет за покупка
Модератор: Технически модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Питане за Е34 - съвет за покупка
P1tbuL написа:vladobate написа:Е какво е това масло за автомат дет струва 4 лв литърами е интересно щото и моя е петстепенен ма ми глътна 7 литра ( купуваш 8 ) по 23лв съвсем нормално си червено АТФ2 от Мкар-а и с филтър и гарнитурката картер отиде на 260лв смяната ( без труд ) ама доста ще покарам докат пак доде време. И тия тестове за перфектна кутия ли иде реч че е повече от рядкост, а на сфетофарите колегат ако не иска да го дърпат Разни да тръгва още докат е червено
тъй де има чалъм . Не знам за какви тръгвания иде рече щом автомата не може да се назоби на оборот още на старт линията , така не е коректно да се сравняват пък и може да се ъпдейтва софта на кутията и да е по-приятна за каране .
Маслото за което говорех е АТФ Декстрон 2- ДПотърси го и му виж дистрибуторската цена. Тогава пак ще си говорим.
Тестовете не са за перфектна а за нормална кутия и ако има какъвто и да е проблем от изброените си е направо за хвърляне.
Тва за потеглянето колега не давай такива съвети щото ще "утрепеш" някого, който ще те послуша.
А-а-а ти за тва масло ли говориш и аз го знам и цената е толкоз ама аз си го купих на 23лв щот сигур бях пиян тогава

- XosetoR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 525тдс
- Мечтае да кара: NISSAN S13 coupe
- Детайли за колата: Изгнил кошник с американски DRL "made by xose",
ТДС-а не химическа бомба,че да бягаш на далеч.Особенно удобен е за извън града за разлика от бензинка с ревемус.Всички продават тдс-и защото има много и защото са на доста километри и си изкат потдръжката.Всеки би предпочел вместо да сменя вериги плочка и маховик да смени колата.Имам познат купува коли и ги кара само 10 000 км.
А за тд-то дето никой не ти отговаря; мотора е същия като тдс само няма кулер и е с по-малко турбо.За гнп-то не знам дали е същото но определено не е механично.Този двигател е по удобен за града спрямо тдс-а заради турбо дупката.Аз си взех дизел заради разликата във начина на ускорение спрямо бензин и защото ми писна да се занимавам с ГУ. 

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Това е много смях в тая тема... честно
как никой не я разчистил не знам... има 2356 теми в които пише същото.. и започва спора за 20-ски самолети, М20-ски космически кораби и т.н.

как никой не я разчистил не знам... има 2356 теми в които пише същото.. и започва спора за 20-ски самолети, М20-ски космически кораби и т.н.
- fox1981
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M
Ненко Вранков написа:Това е много смях в тая тема... честно![]()

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Абе най-добре да си купиш гледана и запазена кола без значение от мотора, кубатурата и тн. Аз така мисля.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4