Шоуто на Слави - "Умна и Красива"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Шоуто на Слави - "Умна и Красива"

Мнение от randity » 23 Дек 2011, 12:19

За мен повечето момичета са яко надути и търсят само парите. Таз дето не можела да кара "такива" скорости ми е смешна, интересно как е изкарала курсовете :paranoid:
Има много дразнещи индивиди от тези момичета :nono:
Сега гледам това Умна, красива и съобразителна. Та те ще се избият ...
Цирка накрая обаче беше на ниво :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 23 Дек 2011, 14:36

Тези ги гледам нарочно since day one дето се казва. Още от кастингите. Не, че иначе не го гледам дългия, но тва си казах специално ще го следя. Щото с авери, колеги и т.н. като си говорим аз винаги съм зад мнението, че повечето(с мноооооого малки изключения) момичета са кухи лейки. Да, готини има бол, ама умни мнооооооооооооооого малко. Па хем красиви, хем умни си викам е те такова животно в BG няма. И досега не се пръкна някоя да докаже противното :mhihi: На предната задача на какви дебилски въпроси не можеха да отговорят не е истина направо. Па тая със скоростите толко да е проста, толко да е проста, че няма накъде повече просто.
Другата па кво се разрева, майка ѝ не знаела, на 18 била, ма умна и красива била...баси тъпото парче, честно, кво толко се филмира не разбрах, все едно в Ирак я пратиха дееба :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36
Мечтае да кара: E38 Alpina B12

Мнение от bmw318is4 » 23 Дек 2011, 15:09

я сирииката Сибел защо я направи тая магария да се откаже не знам.

А Гергана Гергененова е най-хубавото тяло и лице от всичките , личи си само по погледа че е ебати мръсницата и има подход към мъжете (какво ще прави в леглото не ми се мисли :ok: ), обаче когато почне да се лигави , оплаква , размишлява и изобщо когато започне да разговаря......всичко просто отива по дяволите външността и грам несъответства с акъла ,тоя дето е с нея как я издържа освен финансово не знам :banghead:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 23 Дек 2011, 15:11

Най-кеф е да се слушат вълненията на руско-английски на рускинята. - Паверьот..в пирьод енд драйв :lol: :lol: :lol:
А очилатата - Айде сега да вкарам П - партер :lol: :lol: :lol: :lol:
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Аватар

Мнение от xpl0d » 23 Дек 2011, 15:35

bmw318is4 написа:А Гергана Гергененова е най-хубавото тяло и лице от всичките

Е чак най-хубавата не е. Ариана ли беше Адриана ли, като позираха там по бански мански направо им обра точките на всички :mhihi: То не беше баджак, то не беше цица, чак аз се припотих пред екрана :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 23 Дек 2011, 16:43

още малко коментари от тоя род и после шо е излезла чикиджийска слава на форОна :ok:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw318is4 » 23 Дек 2011, 18:16

Superexstatic написа:още малко коментари от тоя род и после шо е излезла чикиджийска слава на форОна :ok:

Е, щото коментираме коя е най-красива и с най-хубави черти и сме чекиджии така ли :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 23 Дек 2011, 18:40

е не бе, аз също съм дал мнение по казуса - софия обича карнобат :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 23 Дек 2011, 19:29

Момичетата са точно толкова умни,колкото ми трябва.
Все пак тва е шоу,ако бяха некви Харвард-кандидатки 80 процента от тях щяха да са пълнички и пъпчиви зубърки.
Мен ме устройват такива,все пак средностатистически българин в компанията на прекалено умна жена си е смешна работа.
А ако някой си мисли че е лесно пред камера да те карат да правиш несвойствени досега неща--да заповяда,аз лично ще му се посмея най-зверски.
който се чуди на реакцията за ръчна скоростна кутия--има си курсове и книжки важещи САМО за автоматични скоростни кутии,невежеството ви не позволява да правите коментари за нещо,което не знаете.
Стават пичките до една,няма се женя за тях я,пък и аз да не съм мноо Убав и умен,който иска да гледа интелект да си включи Минута е много .

Потребител
Аватар
Кара: e36 320i coupe
Мечтае да кара: ... по хубави пътища !

Мнение от CAMyPAu » 23 Дек 2011, 20:19

jordanpar написа:Момичетата са точно толкова умни,колкото ми трябва.
Все пак тва е шоу,ако бяха некви Харвард-кандидатки 80 процента от тях щяха да са пълнички и пъпчиви зубърки.
Мен ме устройват такива,все пак средностатистически българин в компанията на прекалено умна жена си е смешна работа.
А ако някой си мисли че е лесно пред камера да те карат да правиш несвойствени досега неща--да заповяда,аз лично ще му се посмея най-зверски.
който се чуди на реакцията за ръчна скоростна кутия--има си курсове и книжки важещи САМО за автоматични скоростни кутии,невежеството ви не позволява да правите коментари за нещо,което не знаете.
Стават пичките до една,няма се женя за тях я,пък и аз да не съм мноо Убав и умен,който иска да гледа интелект да си включи Минута е много .

Абе , така си е , ама все пак името на шоуто е "УМНА и красива" т.е. - не знам за вас , но за мен под "УМНА" трябва да е много умна - с много богата обща култура ,тесен специалист в нейната си професия , самоиздържа се , :lol: , с поне 2 чужди езика , с добри обноски , с уникално чувство за хумор (вкл. себеирония , тъй като това е признак за интелигентност) ....

Както казва един колега от работа - "Няма такъв алгоритъм !" :D Но от тия девушки , никоя не покрива критериите ми за "УМНА" поне на 20 % Друг е въпросът , че дори и да е тъпа , никоя никога няма да си го признае , и всяка си мисли ,че е мега интелект ! (Особено пък някоя изкарала диплома от смешен БГ университет)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 23 Дек 2011, 20:28

Аделина Димитрова
Адриана Калчева
Женя се веднага!!! :bowdown: :yammy:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 23 Дек 2011, 20:54

jordanpar написа:Момичетата са точно толкова умни,колкото ми трябва.

И аз това им разправям по напред в темата , ама те НЕ та НЕ. Тук повечето са всичко можещи , всичко знаещи и компетентни по всякакви въпроси. :mhihi: :mhihi: :banghead: :banghead:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw318is4 » 23 Дек 2011, 21:00

Относно спора за ръчните скоростни кутии

момичето си каза " ми аз съм карала ама това беше преди много време"

но аз я разбирам , едва ли този който е с нея (в живота :lol: ) :lol: кара нещо по малко от а8 автоматик :mrgreen:
Изображение

Аватар

Мнение от xpl0d » 23 Дек 2011, 21:15

jordanpar написа:Мен ме устройват такива.....Стават пичките до една,няма се женя за тях я,пък и аз да не съм мноо Убав и умен...

Каквото повикало такова се обадило :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 4

Мнение от mejdupraznika » 23 Дек 2011, 22:09

Тая Сибел :drinking: :banghead: :mrgreen:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата