Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Доста ме разочаровахте приятелчета...

Един вид се получава да дадеш 1100 лева и в крайна сметка получаваш по кофти звук
И се получава така че този Дайнавин е само за красота,защото СД-то яко грози интериора но до там...еегати тъпата история.

Един вид се получава да дадеш 1100 лева и в крайна сметка получаваш по кофти звук

И се получава така че този Дайнавин е само за красота,защото СД-то яко грози интериора но до там...еегати тъпата история.

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
shalashaska написа:bmw-maximilian написа:Колеги има ли някой тук който е бил със CD,pioneer,alpine,clarion,(т.е не заводския плеър) и после да е сложил Dynavin да каже как седят нещата със звука и качеството на песните? защото Dynavina уж е 4x50,както и Pioneera ми във колата също е 4x50,и ме интересува дали ще свири по същия начин музиката като сложа Dynavina?След като махнах заводския плеър и сложих Pioneera музиката стана коренно различна,и сега съм си харесал Dynavin и ме интересува да не стане така да сложа Dynavin-a и музиката да се развали
Колега до преди няколко дни бях с пайнер 6-та серия след това сложих дайнавин.. просто разликата е от тук до небето..
аз съм от тези хора които искат всичко да е както трябва .. пайнера даже си имаше настройки да си настроя баскасата колко херца да предава,а дайнавина изобщо няма никакви настройки има едни обикновени бас , ниско високи и това е просто е супер осакатено .. аз бяха на ръба да го връщам но от яд слезнах сиг и 2-3 часа съм се опитвал да достагна някакво бегло ниво на това с пайнер-а и като,че ли успях и не се занимавах повече с него защото е доста по красив от пайнера![]()
но по твоя въпрос просто ще бъдеш разочарован..![]()
но пък за сметка на това си има доста плюсове ако не си някакъв саунд маняк като мен

- sh1n3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 323Ci
bmw-maximilian написа:Доста ме разочаровахте приятелчета...![]()
![]()
Един вид се получава да дадеш 1100 лева и в крайна сметка получаваш по кофти звук![]()
И се получава така че този Дайнавин е само за красота,защото СД-то яко грози интериора но до там...еегати тъпата история.![]()
![]()
Лично мойто мнение е, че няма разлика в звука между CD и Dynavin. А това, че даваш 1100 лева си оправдава всяка една стотинка. Поради причината че имаш Навигация и Мултимедия. Ако можеш да си купиш навигация която е добра на стойност 300-400 лева и качествено CD за 250 + почти си на същата сума. А с Dynavin-а получаваш доста допълнителни глезотий. Всеки прави своя избор. В US махат оригиналните Navi-та за да си сложат Dynavin. Не ме разбирайте погрешно, не правя реклама, но смятам, че си заслужава !
Поздрави
- Maxmadness
- ентусиаст
-
http://www.youtube.com/watch?v=5qugQF1-7Zw
Клипчетата с музика вървят ли безпроблемно като от диска на тоя пич?
2:10
Клипчетата с музика вървят ли безпроблемно като от диска на тоя пич?

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Ами аз съм слушал кола с Дайнвин с закачена туба и тва свиреше като лудо.... незнам кое не ви харесва
от оригиналните ЦД-та и плайери е пъти по-добро.... са ако имате усилватели и некви други благинки ...

от оригиналните ЦД-та и плайери е пъти по-добро.... са ако имате усилватели и некви други благинки ...
- Maxmadness
- ентусиаст
-
Ами някой ако има тук който има Dynavin,и също така туба + усилвател да каже има ли някакъв проблем със връзването 

A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
да се надяваме, че при новото поколение с андроид операционна ще има подобрение на звука (със сигурност са им ревали за това и дано е корегирано). аз съм решил за себе си, че го слагам на всяка цена - звука не ми е приоритет...до 10-15 дни щяло да ги има вече при колегата Babuna 

"Чемодан, вокзал, Москва"
аз съм чувал с оригинални говорители и суб и мога да кажа че се чува добре при колегата Babuna на кви пари ще бъде
ще имали модела с андроид тука в италия има само Д99-829евро Д99 с андроид 949евро парите не познават аз отдавна чакам Д99 да излезе ама ми се струва че ще взема Д95 1000евро не ми се дават
ще имали модела с андроид тука в италия има само Д99-829евро Д99 с андроид 949евро парите не познават аз отдавна чакам Д99 да излезе ама ми се струва че ще взема Д95 1000евро не ми се дават
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
320 2.2 написа:аз съм чувал с оригинални говорители и суб и мога да кажа че се чува добре при колегата Babuna на кви пари ще бъде
Колега, нашите оферти ще са с по няколко стотин евро по-изгодни.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
старите модели стуват като в бг 500 евро Д99 излезе сега и те искат да удрънкат хората малко но и стандарта на живот е друг и аз 1000 евро за един телевизор не давам по смъртно аз 4 години вече съм без навигация мога да почакам още малко
Колеги днес като пуснах dynavina на навигация като се опитам да натисна някои бутон на дисплея се натиска съвсем друг и това е само на навигацията в режим на радио няма проблеми 

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Протекотра на екрана сложил ли си го? Ако да пробвай без него 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
не мога да помогна 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...