Задно гърне на 520i 24v Touring,94г
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Задно гърне на 520i 24v Touring,94г
някой може ли да даде точни размери на задното гърне на 520i 24v Touring 94г., в сантиметри дължина/широчина/височина
и дали стават лесно гарнета от тия /ментета/на "Led" или "Neuspeed" дето ги продават например в "Стриитманията"
и дали стават лесно гарнета от тия /ментета/на "Led" или "Neuspeed" дето ги продават например в "Стриитманията"

"Добрите момчета отиват в РАЯ, а лошите кадето си поискат "
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Е то като заводско едва ли ще стои някое долнопробно гарне.Но има доста място и избор отдоло каде да се хване.
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
някой може ли да даде точни размери на задното гърне на 520i 24v Touring 94г., в сантиметри дължина/широчина/височина
batevladi точни размери тука няма кой да ти даде, щото това гърне е доста криво. Иди в някой цех за гърнета и момчетата ще ти го направят като истинско. Във В.Търново има едно място дето си играят и ги правят, но в София незнам къде.
Някой ако знае за София да му пише на човека, че са безбожни цените на тея тенекии по магазините, пък и като кажеш БМВ умножават по 3 гадовете ако не те познават.
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
задно гърне за Е34 аз намерих, вярно че беше преди 2 години, но може още да имат в ЕМ Комплект 33. Цената беше ~ 150 лева. Едно към едно, до последната сгъвка с оригиналното е, и най-хубавото е че все още не е изгнило
. Провери там, може пък още да има

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
аз си поръчих на един тираджия ми го донесе от истамбул за 70евро за 520i седан м20,засега е добро но ,колко ще изтрае
иначе гаражните маистори ми искаха същитите пари ,а изработката им беще много зле (казват че го оскъпявала тръбата ,щото била по-голям цолаж от нормалните)значи ние сме ненормални 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз си го смених наскоро в "ЕМ Комплект 33" за 160 лв със гумените тампони към него.Бая го оглеждах,на вид са го докарали,дано да изкара, ZLATEN ми вдъхна доверие
Боядисах го с черен спрей да не ми лъщи ,че направо ми се повръщаше като го гледах първите 10 минути
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
и моята първа работа беше да го пръсна с черен спрей, точно след 10 мин
, но ефекта със спрея е временен и тази процедура трябва да се повтаря честичко .... сега като се замисля май даже 3 години изкара ... което си е рекорд. На старата 318 Е30 сложих крафт и изкара няма и 10 месеца, другия + на това гърне , че колата е прилично тиха

- kisshunter
- кандидат ентусиаст
-
i az go smenix s aluminizirano za 220 lv neznam kolko shte iskara no se nadyavam da e dosta.
Koлега,ма защо на латиница пишеш
Нали знаеш правилата ...
Георги Пенчев
Koлега,ма защо на латиница пишеш

Георги Пенчев
13 мнения
• Страница 1 от 1