Шоуто на Слави - "Умна и Красива"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: Шоуто на Слави - "Умна и Красива"

Мнение от ivoo » 23 Дек 2011, 2:03

Еми всички имате кабелна ТВ с поне 160 програми. На който му е тъпо и безинтересно , просто цък копчето и гледа това което душа му сака. И що си мислят повечето тук , че момичетата задължително трябва да могат всичко. Все пак са в някакво шоу , което се казва ` Умна и красива` / ся колко са умни и красиви това е друга приказка / а не са в конкурс `Аз съм енциклопедия` нали ?
Неможела да кара кола с ръчна кутия- и кВо чудно има ? Това което за някой е ежедневие , за друг може да е бреме. А и съм сигурен че много от лаещите /не казвам всички/ ако ги кача в кола с десен волан с ръчни скорости ще седят като `Узбекистанец пред ескалатор` http://www.teenproblem.net/a/6-lubopitn ... tor-video/
просто е за нас , трудно е други . Така че не бъдете твърде критични.
А някой беше писал за Слави че такъв бил онакъв бил. :mhihi: :mhihi: Слави не го мислете . С 15 млн. едва ли притеснява че ако го свалят от екрана ще остане безработен http://milionerite.com/index.php?option ... iew&id=155
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 23 Дек 2011, 2:20

ivoo написа:Неможела да кара кола с ръчна кутия- и кВо чудно има ? Това което за някой е ежедневие , за друг може да е бреме.

Така, така с тоя солидарен мъжки феминизъм.. след време да няма ... еми не могат да готвят и кво ? Не могат да перат и кво ?
И да смучат не могат .. ама кво ... хей ръчички, хей ги две, кой чекийки ще пере ..? :weed:
Баба и на тая само сувове автоматици 4x4 е карала :mhihi:

А за десния волан .. разбирам да беше някоя дИбела кипърка или луничава англичанка, ама в страна като нашата не смятам изобщо за нужно да се качвам дори на кола с десен волан. (Чакаме включване от заклетия фен на колите-донори-русалки :mhihi: )
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 23 Дек 2011, 2:26

ivoo написа:Еми всички имате кабелна ТВ с поне 160 програми. На който му е тъпо и безинтересно , просто цък копчето и гледа това което душа му сака. И що си мислят повечето тук , че момичетата задължително трябва да могат всичко. Все пак са в някакво шоу , което се казва ` Умна и красива` / ся колко са умни и красиви това е друга приказка / а не са в конкурс `Аз съм енциклопедия` нали ?
Неможела да кара кола с ръчна кутия- и кВо чудно има ? Това което за някой е ежедневие , за друг може да е бреме. А и съм сигурен че много от лаещите /не казвам всички/ ако ги кача в кола с десен волан с ръчни скорости ще седят като `Узбекистанец пред ескалатор` http://www.teenproblem.net/a/6-lubopitn ... tor-video/
просто е за нас , трудно е други . Така че не бъдете твърде критични.
А някой беше писал за Слави че такъв бил онакъв бил. :mhihi: :mhihi: Слави не го мислете . С 15 млн. едва ли притеснява че ако го свалят от екрана ще остане безработен http://milionerite.com/index.php?option ... iew&id=155

Това на клипа е умишлено 99% съм сигурен. Парапетите на ескалатора трябва да се движат, на клипа се вижда как се движат, но в един момент спират и става така че си се хванал за нещо неподвижно, а се движиш нагоре - нищо ненормално, умишлено е.
П.П Има и вариант да е повреден, но се съмнявам предвид че се случва пред определени лица и всичко се снима. :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 23 Дек 2011, 3:29

десислава e страшна Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 23 Дек 2011, 9:52

Добре че си изхвърлих телевизора преди 4 години

Изображение
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Дек 2011, 10:28

Искам да кажа че по-глупаво предаване аз не съм гледал,харесвам/х на Слави шоуто,особенно в понеделник когато имаше актьорска вечер,но това предаване "умна и красива" е тотален...Незнам,може би е с някакъв умисъл,но как пък няма едно момиче,дето наистина да има някакъв мозък...да не говоря че не са чак толкова красиви,обаче искренно ме дразни присъствието на "експертката",очевидно е че е найглупавото същество там,Сиромахов разведрява обстановката...

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 23 Дек 2011, 10:31

Той вероятно иска да покаже колко са умни и красиви българките... ама нещо не му се получава засега... някои от момичетата имат фейс и/или тяло, ама... в главите са много празни...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 23 Дек 2011, 10:34

Току що го изгледах предаването щото ми стана интересно кво толкова се възмущавате ,та и чак цяла тема има и единственото което мога да кажа е ИзображениеИзображениеИзображение

Абе прави сте ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 23 Дек 2011, 10:49

Mollov написа:....... някои от момичетата имат фейс и/или тяло, ама... в главите са много празни...

A + B + C = K, където
А - ум,
В - красота,
С - достъпност,
К - константа.

:lol:

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 23 Дек 2011, 11:05

Ма той Слави добре им го каза, когато в понеделник стартира тая задача.... "Задачата се казва умна, красива и съобразителна " Обаче тия вместо да си признаят, че не знаят съответното нещо и да помислят за най-бързият начин за сдобиване с информация (питаш хора по улицата и т.н.), те решиха да си напъват "мозъчетата" и да се правят на умници пред камерата... ма пък така се родиха бисери като "Кой е основател на първият български ЛАГЕР?"... оная "автоматичната" като им го зададе тоя въпрос на полицаите, куките направо гледаха като простинали коне...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 23 Дек 2011, 11:17

ами при слави нормални момичета не знам дали ще видим.говорил съм си с момиче която е била на някъв от неговите конкурси,и ми казва ,че няма такова пумярско отношение на дългия към някоя малко по красива от другите.та в тоя ред на мисли се чудя кое умно не красиво,защото при слави имаш ли ц.ци и крака си ок, ще му търпи простоийте освен тея кухи леики дет ги гледаме.като го гледах преди няколко дена съвесм случаино,и ми стана трагикомично като го ледах как се прави на оня вучков от минута е много съм сигурен ,че и повечето от тея се псуват защо се излагат при него

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 23 Дек 2011, 11:29

Vra4anin написа:Аз нито съм умен, нито красив, та... няма да плюя по момичетата. В напечена ситуация, на всеки се случва да каже глупост, да не може да се концентрира и да разсъждава трезво, да му изгърмят бушоните... нормално е.
Гледам шоуто почти всяко предаване най-вече заради тримата актьори (за да съм още по-конкретен - най-вече заради врачанската гордост Краси Радков :mhihi: ), имам наблюдение върху шоуто и наистина, този формат който Слави прави в момента е най-безинтересния за мен лично. Но и той ще свърши.

PS: че някой спомена как въпросната скимтеше, че не може да кара с "такива скорости" (ръчни): от известно време в БГ се провеждат курсове за шофьори, които се взимат само на автомобил с автоматични скорости и като се изкарат изпитите и се вземе след време книжка, в нея си пише изрично, че въпросното лице има право да управлява само МПС с автоматични скорости (т.е. това означава автоматично, че въпросното лице няма право да кара коал с ръчни скорости). Говорил съм си на тази тема с приятел инструктор, от него знам това.
Така, че момата може да е именно с такава шофьорска книжка :) (за управление само на кола автоматик). Дали е смешно и за подигравка, няма значение - закона е такъв и го позволява.

А книжка на която да пише за колко пари е купена дали има :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 23 Дек 2011, 11:36

Vra4anin написа:
PS: че някой спомена как въпросната скимтеше, че не може да кара с "такива скорости" (ръчни): от известно време в БГ се провеждат курсове за шофьори, които се взимат само на автомобил с автоматични скорости и като се изкарат изпитите и се вземе след време книжка, в нея си пише изрично, че въпросното лице има право да управлява само МПС с автоматични скорости (т.е. това означава автоматично, че въпросното лице няма право да кара коал с ръчни скорости). Говорил съм си на тази тема с приятел инструктор, от него знам това.
Така, че момата може да е именно с такава шофьорска книжка :) (за управление само на кола автоматик). Дали е смешно и за подигравка, няма значение - закона е такъв и го позволява.

В нейният случай не е така, щото тя по едно време смотолеви: "аз не мога да карам ръчни скорости... това беше преди много време..."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 23 Дек 2011, 11:48

Ама вика - ще се блъсна! По-вероятно е да не може да тръгне, пък ако това е причина и да се блъсне, мани-бегай! :mhihi:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 23 Дек 2011, 11:59

Абе има един рус крокодил в журито - тая какво прави там???? За красива ли се има или я имат??? :conf: :conf: :conf:
Si non confectus, non reficiat.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата