Парктроника не работи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Парктроника не работи
Днес след като датчиците на парктроника бяха заледени след като включих на задна предавка започна гонга да пищи постоянно и след като полях датчиците с хладка вода гонга спря да пищи, но след 30-тина минути като паркирах пред нас се оказа, че парктроника не работи. Някой да е имал подобен проблем. Чудно ми е какво е заминало.
- baitun
- ентусиаст
-
Re: Парктроника не работи
Чак на диагностика за парктроника няма да отида, като се затопли ще го разкостя и ще видя за какво иде реч, странното е че в момента ту работи, ту не, явно е от времето, въпреки, че миналата година нямах проблеми
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Най-вероятно от влагата ,следствие на заливането с вода се е бъгнал
Изчакай го да изсъхне хубаво ,което не знам как ще се случи в това време и тогава разкоствай.
п.п. Имам приятел с Е60,чиито парктроник лятото работи ,зимата не работи
Сваляхме ,брони ,фички майни ,датчици ,гледахме,пръскахме със спреове,миналата зима и тоя парктроник така и не тръгна ... Затопли се времето и се оправи от самосебе си . Цяло лято никви грижи и е сега есента като почнаха дъждовете пак остана без парктроник. Тва става дума за оригинален парктроник нали ,не допълнително вграждан ...

п.п. Имам приятел с Е60,чиито парктроник лятото работи ,зимата не работи

- baitun
- ентусиаст
-
plradev написа:Най-вероятно от влагата ,следствие на заливането с вода се е бъгналИзчакай го да изсъхне хубаво ,което не знам как ще се случи в това време и тогава разкоствай.
п.п. Имам приятел с Е60,чиито парктроник лятото работи ,зимата не работиСваляхме ,брони ,фички майни ,датчици ,гледахме,пръскахме със спреове,миналата зима и тоя парктроник така и не тръгна ... Затопли се времето и се оправи от самосебе си . Цяло лято никви грижи и е сега есента като почнаха дъждовете пак остана без парктроник. Тва става дума за оригинален парктроник нали ,не допълнително вграждан ...
Колега, най-вероятно си прав, днес от време на време работеше, ама кой ме караше вчера да го размразявам с вода и аз не знам, дано не съм прецакал нещо само
При старата ми Е36-ца имах ориг. парктроник и той така правеше, оказа се че на единия датчик гумения семеринг на буксата пропускаше леко влага (не вода). След като ги смених (някакви стотинки бяха и са си обикновени о-пръстенчета) всичко се оправи и после не съм имал проблеми дъжд, сняг и т.н.
- baitun
- ентусиаст
-
Мерси за инфото, ще погледна, само да се позатопли
7 мнения
• Страница 1 от 1