Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Това е вярно, въпреки, че има професионални спортисти, които са на НВД. Дори и българи.
На мен не ми пречи да съм си на нвд и без да съм ял 24 часа да мина 30-40км с колело.
НВД може да не е универсална за всички спортове и състояния, но откъм полезност никой не може да ме убеди, че има нещо по-добро. Или поне за сега
На мен не ми пречи да съм си на нвд и без да съм ял 24 часа да мина 30-40км с колело.
НВД може да не е универсална за всички спортове и състояния, но откъм полезност никой не може да ме убеди, че има нещо по-добро. Или поне за сега

- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
_galio_ написа:raduslaf написа:Mollov написа:Баце, и преди сме го говорили - това, че при теб става, не значи, че е "общодостъпно"... хора всякакви...
Напротив, значи.Що се отнася до точно този начин на хранене, той е единственият "общодостъпен" и валиден за всички човеци, защото сме устроени да се храним така.
виж, това, че ти наскоро си открил НВД, не е причина да го развяваш като единствено правилно
понеже има сфери, в които е тотално неприложимо - бойните спортове например ...
ако ще си мерим тренировките - имам по 6 двучасови през седмицата, още 2 домашно с железария и успях да си обуздая метаболизма едва като минах на високовъглехидратно и комплексен протеин на прах след ставане ...
отделно имам познат вегетарианец, който кара само на хляб, млечни прозведения и много малко риба, малко след 40 години е, прави по 5 двучасови тренировки по айкидо през седмицата, още 4-5 сумарно катерене, екстремно колоездене и още каквото намери за разнообразие ...
та, НВД и комплексни упражнения с големи тежести е прекрасно, но универсално - никак !
Как разбра кога съм открил НВД?
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
подозирам, че е наскоро, понеже го буташ за Универсалната Истина, т.е. си силно впечатлен ... а човек е силно впечатлен от нещата, като се запознава с тях, на втората седмица често му минава прозрението 
греша ли?

греша ли?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
_galio_ написа:подозирам, че е наскоро, понеже го буташ за Универсалната Истина, т.е. си силно впечатлен ... а човек е силно впечатлен от нещата, като се запознава с тях, на втората седмица често му минава прозрението
греша ли?
Грешиш.Аз примерно затова избягвам да избухвам с категорични заключения за каквото и да било, когато просто нямам достатъчно информация за нещо.Това обаче е спор, в който не смятам да навлизам.Всеки има право да се храни, както намери за добре.За бойните изкуства и начина, по който се хранят повечето републикански шампиони по таекундо, бихме могли да поговорим обаче.
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
respect:ти си много компетентна по вси4ки въпроси,са спрях и сам си одома за6тото ми правиха опрация
и по4ивам казаха да не вдигам ни6то тежко,и така а ина4е не взимам ни6то ям по правилно и така все пак сам 1,81 тегло 89кг.бицепс 43.5см тренирам от 19 годи6ен сега сам на 24 мусколи за 1 месец не се правят освен стереоиди просто казвам моми4етата как тренират ходят да зяпат мажете и ти4ат по малко това не е фитнес и ти като ходи6 какво
има моми4ета кадето НЕ ТРИНИРАТ и изглеждат мн по добре от теб,ти колко кг си към 61 някаде така като те гледам и без спам 

- _RESPECT_
- Потребител
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: 750
raduslaf написа:_RESPECT_ написа:raduslaf написа:Mollov написа:Баце, и преди сме го говорили - това, че при теб става, не значи, че е "общодостъпно"... хора всякакви...
Напротив, значи.Що се отнася до точно този начин на хранене, той е единственият "общодостъпен" и валиден за всички човеци, защото сме устроени да се храним така.
вика се хора а не човеци
Надявам, се че опитваш да демонстрираш чувство за хумор.
е разбира се

Над смълчаните полета дрифтят черни БеЕмВета, Гуми, прекъсвачи чуват... Куки не кротуват. ...Турботата Бууст надуват, съединители боксуват.. Гумите, ще свършат вече, асфалта се опееече ..... Вчера , вчера опел астра , размазахме го като паста . Трябва , трябва да се гони фара , двигателя му пааада .Бордовете , ще се палят , собствениците ругаят. Зимата настъп вече , борда на далееееече .
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
raduslaf написа:За бойните изкуства и начина, по който се хранят повечето републикански шампиони по таекундо, бихме могли да поговорим обаче.
съгласен, сподели

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
bum_bum написа:Без кураж няма славаТрябва да пробваш.
То е лесно да се каже, но аз примерно ненавиждам сланината... направо ми става гадно дори да я гледам... не обичам мазно (и МНОГО мазно) месо, не мога да го ям.. кво правим тогава?
Mollov написа:.. кво правим тогава?
почваме с пълномаслени сирена, извара, топени сирена, майонези, маслини, сметана, риби, млечни продукти, зеленчуци, шунки, филета ..... и намаляме плодове, зърнени храни, тестени изделия, бобови храни, картофи... като гоним процент на телесни мазнини под 20, че иначе нз дали ще си харесваш тялото за плажа.
Ако и това не ти понася случаят е мн тежък и трябва да се вземат крайни мерки -> http://www.vbox7.com/play:568fe3e9

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
20-те процента телесни мазнини ги кажи направо 10. Че аз съм се мерил като съм бил 12 и мязам на толстолоп, а на 20 сигурно ще се застрелям ако стана.
- Mollov
- Мародератор
-
latrel написа:почваме с пълномаслени сирена, извара, топени сирена, майонези, маслини, сметана, риби, млечни продукти, зеленчуци, шунки, филета .....
Пробвал съм, не съм "вчерашен"... ама ми действа много положително... в теглото...

Пичове, как ги мерите мазнините, че я сакам да се оплаша

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
uCnaHeTcA написа:Пичове, как ги мерите мазнините, че я сакам да се оплаша![]()
Ходи да ти леят куршум за Оплах...

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Има едни щипки да си мериш паласките в милиметри, а и с разни електронни джаджи по фитнесите и аптеките уж се мерят.
Аз съм с 8% мазнини и съм на нисковъглехидратно високомазнинно хранене от около 2г.

Аз съм с 8% мазнини и съм на нисковъглехидратно високомазнинно хранене от около 2г.

- Mollov
- Мародератор
-
Стига сте се заяждали и "мерили пишки"... темата определено не е за това