Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от uCnaHeTcA » 21 Дек 2011, 23:43

бум-бум, смъквам за лЕтото, понеже установих, че броени месеци преди лятото нищо няма да стане, ходя на бокс, но искам малко да подбера храните, не че не виждам ефект само с бокса и BCAA + fat burner на USP Labs, но все пак... :yes:
Виждам, че си подхвърлил за пилешкото, за 2-3 часа и за т.н., явно има нещо грешно, за това те питам, някой съвет да дадеш..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Дек 2011, 23:47

Имаш ЛС.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 21 Дек 2011, 23:49

bum bum кажи му откъде да си купи сланина, че миналото лято не можахме да го постегнем колегата със съвети понеже се сети май/юни месец да чисти за плажа. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 21 Дек 2011, 23:51

Не знам деба, аз пера домашна. :mhihi:
Мани майтапа ми тия дни погледнах 10 кила близо за 2,5 месеца съм опаткал :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 21 Дек 2011, 23:52

latrel написа:bum bum кажи му откъде да си купи сланина, че миналото лято не можахме да го постегнем колегата със съвети понеже се сети май/юни месец да чисти за плажа. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: Те за т'ва сега от далеко, за да е леко :mhihi:
бум-бум :yes:

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 21 Дек 2011, 23:52

_RESPECT_ написа:
flirt4o_ написа:И ще ме прощаваш ама не ми изглеждаш особено атлетична :yes: бананите не са за релев нямат грам вода в тях и тях пока4ва6 маса,аз тренирам редовно и знам за какво става на въпрос такива кадето се прават 4е разбират като това моми4е :no: фитнеса трябва да ти е на4ин на живот просто ако не се храни6 как требва само с трениравки не става съ6то така и мн вода да се пие колко пове4е толкова по добре и не се исхварляите много които не тренира да не говори :nono:
а кой е атлетичен ти ли , който седиш по 25 часа в денонощието на компа , мислейки се за интернет нинджа , нападайки останалите хора :clap: даже мога да ти падна и на колене :bowdown: нашия ми тва , което аз съм го постигнала за 1 месец , ти не можеш да го постигнеш и за 10 години и не защото не можеш или каквото и да било ,. ами защото милия ти от както си се родил си във катаболен процес , дори когато се тъпчеш ;) а за добавки и тем подобни щуротии няма да отварям тема , защото ще се намери някой умник , който ще каже нещо от рода на "метана е за сваляне :lol: и като се добави дека ефекта е по-голям".

Веселин|Василев написа:
_RESPECT_ написа:алоууу мъртва РИМСКА тяга олоууу

Ето ти мъртва римска тяга, а не да се разчекнеш както ти го правиш. Римската тяга засяга задно бедро, седалищните мускули и кръста! Класическата мъртва тяга засяга същото + гърба! Айде научи се да я изпълняваш + малко български език, че като гледам в клипа какво пише и ми става смешно, а какво остава да те вземе някой на сериозно! :winky:

нашия ми чак до сега ли го търсеше бе :clap: и да те поправя , понеже си невеж и то доста и това че си сложил снимка на спортист не значи абсолютно нищо , класическата тяга НЕ хваща задно бедро , защото краката се свиват и ни най малко кръста , ако се изпълнява правилно де , разбира се че оказва напрежение , но чак па да го тренира ... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колежке като чета редовете ти разбирам колко си зле!! Факта, че не можеш да разбереш, само по себе си говори с колко голям умствен капацитет разполагаш та дори и нагледно да ти се покаже ти пак ще кажеш, че не е вярно!!! Ние не сме ги измислили тия упражнения, имало едно време едни гурута в бодибилдинга дето са ги мислили тия работи, само че трябва акъл да имаш, че да ги разбереш! Прави каквото знаеш и както го можеш, но запомни, че скоро време няма да можеш и връзките да си вържеш, а и моля те не се излагай с тия псевдо клипчета пред малките деца, защото те знаят повече от теб и като гледам клипа разбирам, че всичко в него е плод на комплекси! Айде успех и да знаеш, че снимката е с хумористична насоченост и не показва някаква смислена техника на изпълнение! :winky:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 22 Дек 2011, 13:30

Относно храненето предлагам да се спрат всякакви по-нататъшни дискусии за това кое е правилното хранене и кое не:
http://spidersport.com/forum/viewtopic. ... 00b3b052f5
Последна промяна raduslaf на 22 Дек 2011, 14:49, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Дек 2011, 14:43

:nono: холестерола е вреден и ще ни се запушат артериите и няма да имаме енергия без въглехидрати и трябва да се ядат ябълки на гладно за пречистване и без фибри се затлачва организма. Още много доводи имам ама не мога да се сетя точно сега.
Аз понеже като отивам към 40 години и получих много бърз метаболизъм изненадващо така. Сега ще закуся със 600 грама свинско месо и малко Филаделфия за по-сигурно запушване на артериите.
Изображение
То па се оказа, че е 3 без нещо и аз още не съм ял.. :dummy: дали няма да ми спаднат мускулите като не ям през три часа точно? :mhihi:
Трябва да видим обаче довечера къв прах да пия за енергия, че не съм ял въглехидрати днес изобщо пък и така само с едно ядене може да нямам сила, а и тренирам вече 3-4 дни поредни.. :kuku:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 22 Дек 2011, 14:50

Баце, и преди сме го говорили - това, че при теб става, не значи, че е "общодостъпно"... хора всякакви...

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 22 Дек 2011, 14:51

bum_bum написа::nono: :kuku:

Ааааа ти си се запушил затова си се надул толкова! :mhihi:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Дек 2011, 14:54

Mollov написа:Баце, и преди сме го говорили - това, че при теб става, не значи, че е "общодостъпно"... хора всякакви...

Без кураж няма слава :mhihi: Трябва да пробваш.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от raduslaf » 22 Дек 2011, 14:59

Mollov написа:Баце, и преди сме го говорили - това, че при теб става, не значи, че е "общодостъпно"... хора всякакви...

Напротив, значи.Що се отнася до точно този начин на хранене, той е единственият "общодостъпен" и валиден за всички човеци, защото сме устроени да се храним така.

Потребител
Аватар
Кара: 320 i
Мечтае да кара: 750

Мнение от _RESPECT_ » 22 Дек 2011, 15:12

raduslaf написа:

Напротив, значи.Що се отнася до точно този начин на хранене, той е единственият "общодостъпен" и валиден за всички човеци, защото сме устроени да се храним така.

вика се хора а не човеци :lol:
Изображение Изображение

Над смълчаните полета дрифтят черни БеЕмВета, Гуми, прекъсвачи чуват... Куки не кротуват. ...Турботата Бууст надуват, съединители боксуват.. Гумите, ще свършат вече, асфалта се опееече ..... Вчера , вчера опел астра , размазахме го като паста . Трябва , трябва да се гони фара , двигателя му пааада .Бордовете , ще се палят , собствениците ругаят. Зимата настъп вече , борда на далееееече .

ентусиаст
Аватар

Мнение от raduslaf » 22 Дек 2011, 15:14

_RESPECT_ написа:
raduslaf написа:

вика се хора а не човеци :lol:

Надявам, се че опитваш да демонстрираш чувство за хумор.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 22 Дек 2011, 15:25

raduslaf написа:

виж, това, че ти наскоро си открил НВД, не е причина да го развяваш като единствено правилно :)

понеже има сфери, в които е тотално неприложимо - бойните спортове например ...

ако ще си мерим тренировките - имам по 6 двучасови през седмицата, още 2 домашно с железария и успях да си обуздая метаболизма едва като минах на високовъглехидратно и комплексен протеин на прах след ставане ...

отделно имам познат вегетарианец, който кара само на хляб, млечни прозведения и много малко риба, малко след 40 години е, прави по 5 двучасови тренировки по айкидо през седмицата, още 4-5 сумарно катерене, екстремно колоездене и още каквото намери за разнообразие ...

та, НВД и комплексни упражнения с големи тежести е прекрасно, но универсално - никак !
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата